ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου

    Χθες στο σπίτι μας ντύθηκε… Χριστούγεννα καθώς όλη μέρα (ε, εντάξει με μερικά διαλείμματα για φαγητό) στολίζαμε το σπίτι. Και ναι… ακόμα δεν τελειώσαμε! Αυτό βέβαια δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει! Συνήθως μας πιάνει δυο μέρες καθώς το πάμε χαλαρά γιατί για εμάς είναι διασκέδαση… πόσο μάλλον φέτος που υπάρχει και μία Μελίτα να φροντίσουμε. Για κάτι που είμαι πολύ περήφανη είναι οι στολισμοί της εισόδου του σπιτιού μας που κάνουμε κάθε χρόνο με τον Κώστα! 

    Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου σπιτιού

    Κατά καιρούς βλέπω στο Pinterest διάφορους υπέροχους στολισμούς που πραγματικά μου βγαίνουν τα μάτια (δείτε τον πίνακά μου με διάφορες χριστουγεννιάτικες ιδέες εδώ). Ξέρω, ξέρω, το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς. Η αλήθεια είναι όμως ότι τα περισσότερα από αυτά δεν είναι για μένα. Τι σημαίνει αυτό; Δεν σας έχει συμβεί να σας αρέσει μεν κάτι αλλά να μην είναι του στυλ σας; Σας μπέρδεψα; Να βρε παιδί μου, βλέπω κάτι γκράντε στολισμούς με απείρου κάλους στολίδια και μπάλες και μονοχρωμίες και, και, και, και… Ε, είναι υπέροχοι αλλά δεν είναι εγώ! Εγώ θέλω παιδικότητα, χρώματα, αθωότητα και ζεστασιά

    Κωδικός: Το Καρουζέλ του Άγιου Βασίλη

    Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου 1
    Αυτός είναι ο αγαπημένος μου! 
    Σε χρώματα της γης αλλά τόσο μα τόσο ζεστός!

    Κωδικός: Χιονονιφάδες στο Όριεντ Εξπρές

    Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου
    Πιο λιτός αλλά με το αγαπημένο μας τρενάκι! 

    Κωδικός: Κόκκινα Χριστούγεννα!

    Η ιδέα ήταν του Κώστα με δική μου φυσικά ενεργή συμμετοχή σε καίρια σημεία, χιχι!

    Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου
    Υπερπαραγωγή με λίγο κιτς αλλά ήταν για το red night party που είχαμε κάνει. Θα έλειπε ο κόκκινος στολισμός;

    Κωδικός: Οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη κοιτάνε τα άστρα!

    Φέτος σκέφτηκε ο Κώστας να χρησιμοποιήσουμε τις λυγαριές που είχαμε κλεισμένες στην ντουλάπα εδώ και καμιά τετραετία! Το αποτέλεσμα φθινοπωροχειμωνιάτικο αλλά σε συνδυασμό με το κόκκινο φοβερό! Ε, εντάξει να μην πάρουν κι αυτοί οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη μια ανάσα!!! Δουλεύουν νυχθημερόν για να τελειώσουν τα δώρα των παιδιών μας και νομίζω ότι και αυτοί έχουν δικαίωμα να ξαποστάσουν!

    Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου
    Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου 10
    Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου
    Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου 11

    Κωδικό όνομα: Το Δώρο του Άγιου Βασίλη

    Αυτή την κορδέλα την χρησιμοποιούσαμε παλιά για να κάνουμε σαν δώρο την πόρτα μας.  Και επειδή τίποτα δεν πετιέται… η είσοδος μας έγινε το Δώρο του ‘Αγιου Βασίλη για εμάς!

    Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου
    Επόμενος στολισμός με Κωδικό όνομα: Το Δώρο του Άγιου Βασίλη

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι: Φτιάξε βήμα-βήμα ξύλινες πινακίδες για τα Χριστούγεννα

    Κωδικό Όνομα: Χριστουγεννιάτικες Αναμνήσεις 

    Ενας ακόμα στολισμός που λάτρεψα είναι αυτό με το δεντράκι από φωτογραφίες. Νομίζω από τις καλύτερες κατασκευές που έχουμε κάνει! Κάντε και το κι εσείς. Φωτογραφίες μόνο χριστουγεννιάτικες με εσάς και την οικογένειά σας αλλά και αγαπημένους φίλους!

    Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου
    Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου 12

    Κωδικό Όνομα: Candy Land

    Φέτος, το 2016, αλλάξαμε εντελώς πορεία και από ζεστούς και κόκκινους χρωματισμούς πήγαμε στα ροζ! Ήταν και το μόνο έξοδο που κάναμε και νομίζω ότι μας αποζημίωσε καθώς ο Κώστας τις έκανες πάλι τις πατέντες του! 

    Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου
    Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου 13

    Να πω ότι παρόλο που έχουμε κάνει και άλλους στολισμούς δεν είχα καλές φωτογραφίες να σας προσφέρω οπότε αρκέστηκα σε αυτές. Αλήθεια εσείς ποιον “κωδικό” θα διαλέγατε;

    Σε όσους στολίσατε εύχομαι και του χρόνου και σε όσους θα στολίσετε, με το καλό!

    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    35 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Φοβεροί!! και οοι κωδικοί επίσης!! για να καταλάβω.. είναι έξω από το σπίτι, στη σκάλα εε… πολύ μου αρέσουν!! μπράβο και στους 2!! αυτό με το τρενάκι.. φοβερό!! φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    2. Καλημέρα Callie!!!
      Πολύ όμορφα όλα!!
      Περισσότερο μου άρεσαν "Το Καρουζέλ του Άγιου Βασίλη" & το "Χιονονιφάδες στο Όριεντ Εξπρές"!!

      Να είστε καλά, να τα χαρείτε και του χρόνου με υγεία!!!

      ΥΓ. Εμείς ξεκινάμε από αύριο!Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!

    3. παρα πολυ ομορφο! η φετεινη διακοσμηση σας μου αρεσει περισσοτερο! εξισου μου αρεσει και η πρωτη με το καρουσελ!!
      και του χρονου με υγεια!!
      πολλα φιλια!

    4. Τέλεια η διακόσμηση!Και μένα μου αρέσει η φετινή διακόσμηση περισσότερο από όλες.Εύχομαι και του χρόνου να είστε το ίδιο δημιουργικοί και να το απολαύσετε!Φιλάκια!

    5. Νομίζω πως μου άρεσε λιγάκι παραπάνω το καρουζέλ του Άγιου Βασίλη! Και του χρόνου να είστε καλά να ξαναστολίσετε! Περιμένω να δω και τα υπόλοιπα φυσικά! Καλή συνέχεια!

    6. καλημέρα Κάλη!! ο φετινός πολύ όμορφος!! κι οι προηγούμενοι εξίσου φοβεροί δηλαδή…Εμένα πάντως μου άρεσε ο κωδικός κόκκινα Χριστούγεννα περισσότερο νομίζω!! πολλά φιλιά!

    7. Καλημέρα Κάλλη και καλή εβδομάδα!
      Και καλά Χριστούγεννα και επίσημα λοιπόν!
      Και εμείς χτες στολίσαμε σπίτι και δέντρο και η αλήθεια είναι ότι αλλάζει η διάθεση!
      Πολύ όμορφες οι προτάσεις σας και μου αρέσει που τις έχετε κωδικοποιήσει κιόλας! Νομίζω ότι η φετινή σας διακόσμηση είναι η αγαπημένη μου!
      Φιλιά!

    8. Όμορφα όλα! Και με ιδέες του Κώστα παρακαλώ! Μπράβο σας! Μου αρέσει το φετινό και το καρουσέλ!
      Να σου πω..κι εγώ ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι για τους υπέρκομψους στολισμούς στα ξένα sites! Τρελαίνομαι να τα βλέπω αλλά ούτε εμένα μου ταιριάζουν, δεν μπορώ να φανταστώ όλο το σπίτι σε μωβ/πράσινο αντί για το χριστουγεννιάτικο παιδικό τσίρκο που φτιάχνουμε!

    9. Μαζί σου Callie. Και εγώ θέλώ χρώματα, παιδικότητα και τσαπινιές! Και μην σου πω και λίγη κιτσαρία! Όλα χωράνε στο xmass spirit:)
      Και εμείς στολίσαμε χτες την πρώτη δόση…έπεται και δεύτερη. Πρέπει να αγοράσω στολίδια όμως. Μπαινω στα blogs δεξιά και αριστερά, έρχομαι και εδώ και ξαφνικά τα στολίδια που είχα τόσα χρόνια μου φαίνονται λίγα με τόσο όμορφες υπερπαραγωγές που βλέπω στις φίλες bloggers:)
      Όσο για σένα, επιλέγω το Καρουζέλ του Αι-Βασίλη αλλά και τους βοηθούς του που κοιτάνε τ'άστρα!
      Καλή εβδομάδα κορίτσια!!!

      • Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ φέτος ήθελα να κάνω μια ανανέωση αλλά λόγω οικονομικής κρίσης είπαμε να πάρουμε πολύ πολύ λίγα καινούργια πράγματα (θα τα δείτε σε λίγες μέρες). Ωστόσο και η αλλαγή στην θέση του δέντρου που κάναμε μας ανανέωσε αρκετά! Φιλάκια και μην αγχώνεσαι. Εγώ πάντα λέω ότι το ό,τι και να βλέπω εδώ κι εκεί το δικό μας είναι πάντα το καλύτερο γιατί απλά έχει την δική μας πινελιά… είναι μέρος της οικογένειας! Callie

    10. Εχει μπριζα εκει κοντα; Θα ηταν πολυ ομορφο να τυλιγατε τους κατω κορμους με φωτακια 🙂
      Ισως να το ονομαζα "τα ξωτικα των χριστουγεννων"

      Πολυ ομορφα ολα!!! Μου αρεσει πολυ αυτο το υφασμα σαν τσουβαλι κραφτ-καφε μπεζ, που χρησιμοποιειται για φοντο. Καλες γιορτες!!!

      • Dee Dee μου πόσο δίκαιο έχεις για τα φωτάκια… αλλά δυστυχώς με τον Κώστα αυτό συζητούσαμε! Γιατί στους διαδρόμους των πολυκατοικιών δεν έχουν μια πρίζα!!!! Οντως και αυτή η κωδική ονομασία είναι σούπερ! Σε φιλώ πολύ!

      • υπαρχουν φωτακια λεντακια που δεν χρειαζονται πριζα για ψαξτο λιγο καλυτερα..κοστιζουν 6 ευρω και λειτουργουν με μπαταριες..ο φετινος στολισμος ειναι υπεροχος!φιλακιααααα

    11. τους βοηθούς του Άη Βασίλη εγώ!!! μου αρέσει πολύ το ξύλο και τα ανθρωπάκια!! και τα άλλα όμως είναι όμορφα, κάθε ένα έχει τη δική του χάρη!! 🙂 φιλάκια!

    12. Το σπιτάκι σας είναι πραγματικά υπέροχο, κορίτσια ! Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο για να σας παρακολουθώ τακτικότερα, γιατί τώρα μου έχουν πέσει τόσες ομορφιές μαζεμένες ! Έχετε από εμένα ένα τεράστιο Μπράβο, για το κέφι, την ομορφιά και την ζεστασιά που μοιράζεστε μαζί μας ! Χαίρομαι πολύ, όταν σας συναντώ ! Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια ! Εγώ θα παρακολουθώ και θα θαυμάζω, έστω και με … χρονοκαθυστέρηση !!!

    13. Καλά, ο φετινός σκίζει !! Οι κορμοί με τους βοηθούς του Αη Βασίλη και οι λυγαριές, όλα έδεσαν τέλεια με κείνη τη γωνίτσα 🙂 Και του χρόνου με χαρά!

    14. νομίζω πως “το καρουζέλ του αι βασίλη” και “Οι βοηθοί του Αγιου Βασίλη κοιτάνε τα άστρα” είναι τα αγαπημένα μου..κάθε χρόνο και καινούριες ιδέες..όρεξη να έχουμε..πάντος ο στολισμός της εισόδου αλλά και ο στολισμός της εισόδου θεωρώ πως προσφέρουν κάτι παραπάνω στην όλη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και όλοι το χαίρονται πολύ πολύ πολύ..και του χρόνο λοιπόν.

    15. ωωωω τι ωραίοι που είναι όλοι, δεν ξέρω ποιον να διαλέξω!!! Και το φετινό σας όμως, τα σπάει… καλές γιορτές Κάλη μου, να περνάτε όμορφα!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης