Πασχαλινό Κυνήγι Θησαυρού (με δωρεάν εκτυπώσιμα)

Callie

Τι, έφτασε το Πάσχα και νομίζατε ότι εμείς δεν θα σας είχαμε έστω και μία αμιγώς πασχαλινή ανάρτηση; Αποκλείεται! Η εποχή είναι ιδιαίτερη κι έτσι σας ετοιμάσαμε ένα δωρεάν εκτυπώσιμo για να σας βοηθήσουμε να παίξετε ένα Πασχαλινό Κυνήγι Θησαυρού μέσα στο σπίτι με τα παιδάκια σας. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε μέσα στο link που σας δίνουμε παρακάτω ώστε να τα κατεβάσετε και να τα εκτυπώσετε. Στη συνέχεια θα τα κόψετε και ανάλογα με το που σας λέει το χαρτάκι, κρύψτε τα στην αντίστοιχη θέση/κρυψώνα. Στο εξωτερικό τα βάζουν μέσα σε πλαστικά αυγουλάκια. Εμείς νομίζω ως άτομα με οικολογική συνείδηση (!) απλά τα κρύβουμε κάτω από αντικείμενα. Προσπάθησα να γράψω πολλά στοιχεία (clues) τα οποία όμως να συμπεριλαμβάνουν μέρη που υπάρχουν σε όλα τα σπίτια και όχι μόνο στο δικό μας. Άλλες καρτούλες είναι πιο απλές και άλλες θέλουν λίγο περισσότερο σκέψη. Σίγουρα όμως μπορεί να παιχτεί από ηλικίες 3-4 με δική σας βοήθεια έως 8-10 και να τα αφήσετε εντελώς μόνα τους να ψάξουν τη λύση. 

Εναλλακτικά, το Κυνήγι των Χαμένων Πασχαλινών Αυγών που σας είχαμε προτείνει παλιότερα μπορεί να παιχτεί στο σπίτι ή στην αυλή χωρίς τη χρήση «στοιχείων» για πιο απλή διαδικασία.

Όπως θα δείτε ένα χαρτάκι (στη ροζ σελίδα) λέει, «Ήρθε η ώρα να δεις που θα βάλεις τα αυγά σου» Αυτή θα πρότεινα να είναι και η πρώτη καρτούλα που θα χρησιμοποιήσετε και να έχετε κρύψει (π.χ. στην είσοδο) ένα καλαθάκι. Έτσι, σε κάθε νέα κρυψώνα που θα βρίσκουν θα έχετε ένα σοκολατάκι που θα μπορούν να βάλουν στο καλαθάκι τους. Στην τελευταία κρυψώνα! «Συγχαρητήρια, κέρδισες στο παιχνίδι του Πασχαλινού αυγού» (στην πράσινη σελίδα) μπορείτε να έχετε ένα σοκολατένιο αυγό ή το πασχαλινό τους δώρο. 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής ομάδας "Ταξιδεύοντας με το Ανθομέλι" στο Facebook και ακολουθήστε μας στο "greek_travel_family" στο Instagram.
Γίνετε μέλη της ομάδας μας "Let's blog party" στο Facebook, και ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Pinterest στο "We Love Pinatas"

Διαβάστε περισσότερα:


Πως θα κατεβάσετε τα εκτυπώσιμα αρχεία

Τα δωρεάν εκτυπώσιμα μας τα προσφέρουμε συνήθως έπειτα από εγγραφή στο newsletter μας. Ωστόσο τώρα δεδομένης της εποχής μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ. Εάν όμως θέλετε να έχετε πρόσβαση και στα παλιότερα δωρέαν εκτυπώσιμα μας αλλά και στα νέα που θα έρθουν (μετά το τέλος της καραντίνας), κάντε από τώρα την εγγραφή σας εδώ:

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας, τις καινούργιες αναρτήσεις, δωρεάν εκτυπώσιμα και τους τρέχοντες διαγωνισμούς.

Λοιπόν, #μένουμεσπίτι και το Πάσχα και παίζουμε με τα παιδιά Πασχαλινό Κυνήγι Θησαυρού. Φυσικά στο Ανθομέλι θα βρείτε κι άλλες ιδέες για παιχνίδια με τα παιδιά. Δείτε εδώ και εδώ και φυσικά περιηγηθείτε στο blog μας.

Κάλη