Αγαπημένοι Έλληνες family travel bloggers

Για εμάς τους bloggers η έρευνα στο διαδίκτυο είναι μια πολύ συνηθισμένη διεργασία. Ψάχνουμε ιδέες, έμπνευση, διαβάζουμε blogs του εξωτερικού, μαθαίνουμε για τους bloggers που ανήκουν στην αντίστοιχη κατηγορία blogging με εμάς, διαβάζουμε για τις νέες τάσεις στο blogging και στο διαδίκτυο και φυσικά μετά από όλα αυτά προσπαθούμε να έχουμε και αυθεντικό περιεχόμενο (όσοι φυσικά δεν είναι υπέρμαχοι του clopy paste!). Σε μια από τις έρευνες μου λοιπόν, παρατήρησα ότι στην κατηγορία greek family travel blogging ή έλληνες family travel bloggers τα αποτελέσματα που έβγαιναν δεν με ικανοποιούσαν γιατί δεν συμπεριελάμβαναναν πολλούς από τους αγαπημένους μου family travel bloggers. Κι έστω κι αν γνωρίζω ότι αυτό πολλές φορές είναι και λάθος του ίδιου του blogger, λόγω κακό seo και λέξεων κλειδιώ, μου μπήκε στο μυαλό μου να βοηθήσουμε τους αναγνώστες να γνωρίσουν τους έλληνες family travel bloggers και να δημιουργήσουμε έναν κύκλο αναρτήσεων που θα σας βοηθήσει να μας γνωρίσετε και γιατί όχι να μάθετε να μας εμπιστεύεστε για τα ταξίδια και τις εκδρομές σας. Με χαρά συμφώνησαν πολλοί από τους family travel bloggers που έχω επαφή να συνεργαστούνε μαζί μας και παρακάτω θα σας δώσω και τα λινκ τους για να τους κάνετε την ευγενική σας επίσκεψη και να τους γνωρίσετε αν δεν τους ξέρετε ήδη. 

ellines_family_travel_bloggers

ΕΛΛΗΝΕΣ FAMILY TRAVEL BLOGGERS

happypaths.gr 

To Ηappy Paths είναι αυτό που λέει και το όνομά του. Ένα blog που μόνο σε χαρούμενα και ταξιδιάρικα μονομάτια μπορεί να σε οδηγήσει. Η Κωνσταντίνα με την οικογένειά της ταξιδεύει σε αγαπημένους προορισμούς στην Ελλάδα, “χάνεται” μέσα σε μονοπάτια ιδιαίτερα και ξεχωριστά και μας γνωρίζει ομορφιές της Αθήνας. Ένα blog για όλη την οικογένεια και για το κομμάτι αυτό του ποιοτικού χρόνου που δυσκολεύομαστε λόγω έλλειψης χρόνου να εξερευνήσουμε… τα ταξίδια. 

ellines_family_travel_bloggers

Διαβάστε τους δικούς της αγαπημένους family travel bloggers εδώ


mamakita

Την Ελένη την γνώρισα από το instagram και μου έκαναν εντύπωση οι ιδιαίτεροι προορισμοί που διάλεγε πάντα με την οικογένειά της και κυρίως το γεγονός ότι αγαπάνε Πολύ την Πελοπόνησσο… τόσο ώστε να νομίζω ότι μένουν και εκεί. Οταν άρχισα να την διαβάζω στο blog παρατήρησα ωστόσο και την γραφή της και το γεγονός ότι τα άρθρα της είναι ολοκληρωμένα και γεμάτα πληροφορίες προς όφελος του αναγνώστη. Στο blog της θα βρείτε εκτός από ιδέες για εκδρομές και ταξίδια, προτάσεις για δημιουργική απασχόληση των παιδιών στην πόλη, μουσεία αλλά και παραστάσεις. 

ellines_family_travel_bloggers

Διαβάστε για τους δικούς της αγαπημένους family travel bloggers εδώ


kathemeragoneis.com

Η Μάγδα είναι μια blogger που εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί είναι δοσμένη σε αυτό που κάνει ψυχή τε και σώματι. Ετσι, όταν ξεκίνησε να γράφει στο ήδη υπάρχον family friendly blog της για ταξίδια ήμουν σίγουρη ότι και αυτό θα το κάνει με πάθος και επιτυχία. Εχοντας δύο αγόρια οι προορισμοί που  επιλέγουν ως οικογένεια έχουν συνήθως… κάποιο κάστρο… χεχε! Οχι, πλάκα κάνω και μου αρέσει να την πειράζω για αυτό. Στo Κάθε Μέρα Γονείς θα βρείτε προορισμούς και καταλύματα που ταιριάζουν σε όλες τις οικογένειες και θα ταξιδέψετε μαζί τους σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

ellines_family_travel_bloggers

olympustories.gr

Την Αντιγόνη την γνωρίζω προσωπικά από παλιά ως momblogger  και χαίρομαι που με τα χρόνια εξελίχθηκε σε μια travel blogger που στηρίζει μία περιοχή που έχει μεγάλη ανάγκη από προώθηση. Το Olympustories είναι ένα εξειδικευμένο site για την πανέμορφη περιοχή της Πιερίας και η Αντιγόνη είναι η απόλυτη εκπρόσωπος της μιας και πραγματικά περνάει πολύυυυυ ωραία με την οικογένειά της και αυτό βγαίνει παραέξω, που λένε και στην τηλεόραση! Άλλωστε τι καλύτερη διαφήμιση από τον travel blogger που πραγματικά με την θετική του διάθεση και το χαμόγελό του θα σας “πείσει” να ταξιδέψετε σε ένα προορισμό! 

ellines_family_travel_bloggers

dreamista.gr 

H Άννα, σύμφωνα και με την google, είναι ίσως η πιο γνωστή family travel blogger. Ξεκίνησε ως travel blogger (σκέτο, χεχε!) αλλά ο ερχομός των διδύμων της την μετέτρεψαν σε family travel blog και εξειδικευμένη στα ταξίδια με δίδυμα. Ωστόσο στο blog της θα βρείτε πολλούς προορισμούς και σε Ελλάδα και στο εξωτερικό για  singles, couple and parents καθώς και προτάσεις αγοράς αλλά και καταλύματα. 

ellines_family_travel_bloggers

Τα ξενόγλωσσα

familyexperiencesblog.com 

Δεν θα μπορούσα, έστω κι αν είναι ξενόγλωσσο, να μη προσθέσω στην λίστα των αγαπημένων μου family travel blogs, το Family Experiences blog, της φίλης μου και συνεργάτιδας μου στους Travel Bloggers Greece, Celeste που ως μόνιμη πλέον κάτοικος Ελλάδας, αλλά με την καρδιά της να ανήκει και στην πατρίδα της την Ολλανδία, διαφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό με πολλή χαρά και περηφάνια. Αναρτήσεις από τα ταξίδια της με τα παιδιά της στην Ελλάδα, προτάσεις για φαγητό, διαμονή αλλά και shopping όχι μόνο για τους τουρίστες αλλά και για τους Έλληνες που αγαπάνε λίγο περισσότερο την πολυτέλεια και την καλή ζωή. 

ellines_family_travel_bloggers

anthomeli.com

Και για το τέλος, σας άφησα… εμάς! Καλά θα μου πείτε για εσένα γράφεις! Το κάνω γιατί σε περίπτωση που έρχεστε πρώτη φορά στο blog μας, θέλω να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω που μπήκατε στην παρέα μας. Το Ανθομέλι είναι ένα family and travel blog που με πολλή χαρά κάθε φορά σας παρουσιάζει τα ταξίδια της Μαμάς Μαρίας σε Ελλάδα και Εξωτερικό αλλά και τα δικά μας (της Κατερίνας και της Κάλης) που κάνουμε με τους άντρες μας και τα παιδιά μας. Eίναι μεγάλη μας τιμή να προωθούμε την Ελλάδα… πρωτίστως στους Έλληνες! 

Anthomeli Logo
Αγαπημένοι Έλληνες family travel bloggers 9

Και κάπου εδώ τελειώνει η πρώτη ανάρτηση από μια σειρά αναρτήσεων που θα ακολουθήσει για αγαπημένους bloggers, όπως αυτή που θα γράψω για αγαπημένα couple travel bloggers. Σε αυτή την ανάρτηση γράψαμε κυρίως για όλους όσοι ασχολούνται με το family travel blogging επαγγελματικά, όπως κι εμείς, και θα χαρούμε πολύ να τους επισκεφτείτε και να τους γνωρίσετε. Αν είσαι κι εσύ family travel blogger και δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα περιμένω το σχόλιό σου ώστε να σε επισκεφτούμε και να γνωριστούμε καλύτερα. 

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την ομάδα μας στο facebook, Ταξιδεύοντας με το Ανθομέλι , για να διαβάζετε πρώτοι πολλές ταξιδιωτικές αναρτήσεις, να κοινοποιείτε τις φωτογραφίες σας, να κάνετε ερωτήσεις για προορισμούς και φυσικά για να γίνει ακόμα μεγαλύτερη και στενότερη η παρέα μας. Επίσης σας περιμένουμε και στο instagram στο Travelling with Anthomeli, στο ξενόγλωσσο account μας για ακόμα περισσότερο φωτογραφικό πρωτότυπο ταξιδιωτικό υλικό!

Κάλη 

Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook. Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Ανθομέλι εδώ.

Callie
Callie
Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Άρθρα

Anthomeli Newsletter

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας, τις καινούργιες αναρτήσεις, δωρεάν εκτυπώσιμα και τους τρέχοντες διαγωνισμούς.

[revue_subscribe]
Διαβάστε Επίσης