ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Αγαπημένοι Έλληνες family travel bloggers

    Για εμάς τους travel bloggers η έρευνα στο διαδίκτυο είναι μια πολύ συνηθισμένη διεργασία. Ψάχνουμε ιδέες και έμπνευση από άλλα ταξιδιωτικά blogs, διαβάζουμε blogs για οικογένειες και παιδιά που ζουν στο εξωτερικό , μαθαίνουμε για τους bloggers που ανήκουν στην αντίστοιχη κατηγορία blogging με εμάς, διαβάζουμε για τις νέες τάσεις στο blogging και στο διαδίκτυο και φυσικά μετά από όλα αυτά προσπαθούμε να έχουμε και αυθεντικό περιεχόμενο (όσοι φυσικά δεν είναι υπέρμαχοι του clopy paste!). Σε μια από τις έρευνες μου λοιπόν, παρατήρησα ότι στην κατηγορία greek family travel blogging ή Έλληνες family travel bloggers τα αποτελέσματα που έβγαιναν δεν με ικανοποιούσαν γιατί δεν συμπεριελάμβαναν πολλούς από τους αγαπημένους μου family travel bloggers (update 2023).

    Κι έστω κι αν γνωρίζω ότι αυτό πολλές φορές είναι και λάθος του ίδιου του blogger, λόγω φτωχού seo και έλλειψη λέξεων κλειδιών, μου μπήκε στο μυαλό μου να βοηθήσουμε τους αναγνώστες να γνωρίσουν τους Έλληνες family travel bloggers και να δημιουργήσουμε έναν κύκλο αναρτήσεων που θα σας βοηθήσει να μας γνωρίσετε και γιατί όχι να μάθετε να μας εμπιστεύεστε για τα ταξίδια και τις εκδρομές σας. Όσους από αυτούς δεν γνωρίζετε, ζητώ την ευγενική σας επίσκεψη ως ένδειξη εμπιστοσύνης σε εμάς και εκτίμησης για τη δουλειά τους σε αυτούς.

    Έλληνες family travel bloggers και ταξιδιωτικά blogs για οικογένειες και παιδιά

    Πάτα πάνω στην ονομασία του blog για να κατευθυνθείς στη σελίδα τους

    και φυσικά μην παραλείψεις να τους ακολουθήσεις όλους στο instagram

    Travel Share

    O Κώστας και η Έλενα κυριολεκτικά μοιράζονται τα ταξίδια τους μαζί μας. Μας κάνουν περιηγήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και μας γνωρίζουν όμορφα καταλύματα. Για τους πολύ ψαγμένους… θα βρείτε και τεχνολογικές συμβουλές και προτάσεις για ταξιδιωτικά gadget.

    Έλληνες family travel bloggers

    ΑΚ Travellife

    To site των παιδιών είναι μια πηγή έμπνευσης, ειδικά αν σας αρέσουν τα ιδιαίτερα και εναλλακτικά ταξίδια. Κούβα, Μπαλί, νησιά Φερόε και πολύ αυτοκίνητο/βανάκι και roads trips. Θα βρείτε επίσης και αρκετά βίντεο στο youtube, όμορφες φωτογραφίες του Κώστα αλλά και shop όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα παιδικά ταξιδιωτικά βιβλία της Αλιόνας.

    Έλληνες family travel bloggers

    TravelSeeFeel

    O Γιάννης και η Ανδρομάχη δίνουν το παράδειγμα ως γονείς ότι τα ταξίδια δεν σταματάνε όταν κάνουμε παιδί. Από Μ. Ανατολή, Αμερική και Ευρώπη έως την Ελλάδα μας, μάς ταξιδεύουν και μας συστήνουν την οικογένειά τους μέσα από τα ταξίδια τους.

    Έλληνες family travel bloggers

    kathemeragoneis.com

    Η Μάγδα είναι μια blogger που εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί είναι δοσμένη σε αυτό που κάνει ψυχή τε και σώματι. Ετσι, όταν ξεκίνησε να γράφει στο ήδη υπάρχον family friendly blog της για ταξίδια ήμουν σίγουρη ότι και αυτό θα το κάνει με πάθος και επιτυχία. Έχοντας δύο αγόρια οι προορισμοί που  επιλέγουν ως οικογένεια έχουν συνήθως… κάποιο κάστρο… χεχε! Όχι, πλάκα κάνω και μου αρέσει να την πειράζω για αυτό. Στo Κάθε Μέρα Γονείς θα βρείτε προορισμούς και καταλύματα που ταιριάζουν σε όλες τις οικογένειες και θα ταξιδέψετε μαζί τους σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

    Πλέον την Μάγδα την βρίσκετε και στο Family Friendly Travel μαζί με την συνεργάτιδα και φίλη της Ζήνα

    ellines_family_travel_bloggers

    Dreamista

    H Άννα είναι από τις πιο παλιές και πιστές travel bloggers που γνωρίζω και εξελίχθηκε σε family travel bloggers μετά τη γέννηση των διδύμων της. Ταξίδια με την οικογένεια της σε Ελλάδα και εξωτερικό έχουν βοηθήσει πολλές οικογένειες μέσα και από την ομάδα της στο Facebook.

    Έλληνες family travel bloggers

    Greek Family Travel

    Άλλη μία οικογένεια που ταξιδεύει σύσσωμη σε Ελλάδα και εξωτερικό με αρκετά road trips και οδοιπορικά σε περιοχές της Ευρώπης και της Ελλάδας.

    Έλληνες family travel bloggers
    Αγαπημένοι Έλληνες family travel bloggers 9

    Τα ξενόγλωσσα

    familyexperiencesblog.com 

    Δεν θα μπορούσα, έστω κι αν είναι ξενόγλωσσο, να μη προσθέσω στην λίστα των αγαπημένων μου family travel blogs, το Family Experiences blog, της φίλης μου Celeste που ως μόνιμη πλέον κάτοικος Ελλάδας, αλλά με την καρδιά της να ανήκει και στην πατρίδα της την Ολλανδία, διαφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό με πολλή χαρά και περηφάνια. Αναρτήσεις από τα ταξίδια της με τα παιδιά της στην Ελλάδα, προτάσεις για φαγητό, διαμονή αλλά και shopping όχι μόνο για τους τουρίστες αλλά και για τους Έλληνες που αγαπάνε λίγο περισσότερο την πολυτέλεια και την καλή ζωή. 

    ellines_family_travel_bloggers

    anthomeli.com

    Και για το τέλος, σας άφησα… εμάς! Καλά θα μου πείτε για εσένα γράφεις! Το κάνω γιατί σε περίπτωση που έρχεστε πρώτη φορά στο blog μας, θέλω να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω που μπήκατε στην παρέα μας. Το Ανθομέλι είναι ένα οικογενειακό και family travel blog που με πολλή χαρά κάθε φορά σας παρουσιάζει τα ταξίδια της Μαμάς Μαρίας σε Ελλάδα και Εξωτερικό αλλά και τα δικά μας (της Κατερίνας και της Κάλης) που κάνουμε με τους άντρες μας και τα παιδιά μας. Eίναι μεγάλη μας τιμή να προωθούμε την Ελλάδα… πρωτίστως στους Έλληνες! 

    Έλληνες family travel bloggers

    Ένα blog που αγαπήσαμε παλιότερα αλλά δυστυχώς η Κωνσταντίνα δεν γράφει πια είναι το happypaths.gr Ωστόσο μπορείτε να βρείτε παλιότερα αλλά πολύ ωραία ταξιδιωτικά άρθρα.

    To Ηappy Paths είναι αυτό που λέει και το όνομά του. Ένα blog που μόνο σε χαρούμενα και ταξιδιάρικα μονομάτια μπορεί να σε οδηγήσει. Η Κωνσταντίνα με την οικογένειά της ταξιδεύει σε αγαπημένους προορισμούς στην Ελλάδα, “χάνεται” μέσα σε μονοπάτια ιδιαίτερα και ξεχωριστά και μας γνωρίζει ομορφιές της Αθήνας. Ένα blog για όλη την οικογένεια και για το κομμάτι αυτό του ποιοτικού χρόνου που δυσκολευόμαστε λόγω έλλειψης χρόνου να εξερευνήσουμε… τα ταξίδια. 


    Λίγο πριν το τέλος θέλω να ευχαριστήσω το site Γεωγραφικοί που μας συμπεριέλαβε ανάμεσα στα 40 καλύτερα ελληνικά travel blogs έστω κι αν δεν είμαστε ένα αμιγώς travel blog. Αυτό στην καρδιά μας κάνει ακόμα πιο σημαντικό αυτό νέο καθώς δείχνει ότι μπορεί να είμαστε ένα blog για την οικογένεια αλλά διαχειριζόμαστε την κατηγορία Ταξίδια με σεβασμό και επαγγελματισμό. Σας ευχαριστούμε πολύ!

    Και κάπου εδώ τελειώνει αυτή η ταξiδιάρικη ανάρτηση γνωριμίας ταξιδιωτικών blogs για οικογένειες και παιδιά. Αν είσαι κι εσύ family travel blogger και δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα περιμένω το σχόλιό σου ώστε να σε επισκεφτούμε και να γνωριστούμε καλύτερα. 

    Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την ομάδα μας στο facebook, Ταξιδεύοντας με το Ανθομέλι, για να διαβάζετε πρώτοι πολλές ταξιδιωτικές αναρτήσεις, να κοινοποιείτε τις φωτογραφίες σας, να κάνετε ερωτήσεις για προορισμούς και φυσικά για να γίνει ακόμα μεγαλύτερη και στενότερη η παρέα μας. Επίσης σας περιμένουμε και στο instagram στο Greek Travel Family, στο ξενόγλωσσο account μας για ακόμα περισσότερο φωτογραφικό πρωτότυπο ταξιδιωτικό υλικό!

    Κάλη 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης