ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Καλοκαιρινή Φωτογράφιση “I Love Summer”

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Και ενώ χθες συνειδητοποίησα ότι έχουν μείνει μόνο 3 εβδομάδες για να αρχίσουν τα σχολεία, αποφάσισα να μην το βάλω κάτω. Άλλωστε για μένα το καλοκαίρι τώρα αρχίζει (χεχε!) μιας και όλες μας οι διακοπές έχουν κανονιστεί για τα επόμενα Σαββατοκύριακα. Και είμαι σίγουρη ότι και πολλοί από εσάς είστε ακόμα σε διακοπές ή έστω σε καλοκαιρινό mood. Και όσο κι αν τα πρώτα σχολικά άρθρα έχουν αρχίσει δειλά δειλά να βγαίνουν στον αέρα, εμείς σας υποσχόμαστε ότι δεν θα μιλήσουμε ακόμα για αυτά τα θέματα! Όχι, ακόμα! Ακόμα έχουμε πολλές ιδέες που αφορούν το καλοκαίρι γιατί δεν το βάζουμε κάτω και δεν ευχόμαστε ακόμα καλό φθινόπωρο! Πάμε να δούμε, λοιπόν, μια μοναδική καλοκαιρινή φωτογράφιση που έκανα φέτος στην ανιψιά μου, την οποία δυστυχώς δεν μπορώ να σας δείξω όλη (καθώς τα αμφάς κλικ τα κρατάμε για εμάς!). Οι φωτογραφίες ωστόσο που θα δείτε είναι αντιπροσωπευτικές και εύχομαι να σας αρέσουν. 

    kalokairini_photographisi_anthomeli_9

    Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα καλοκαίρια που οι δυο μας με την αδερφή μου και τις φίλες μας ξεπατικώναμε πόζες από τα περιοδικά για να βγάλουμε φωτογραφίες στην παραλία. Τότε φυσικά δεν είχαμε τις ψηφιακές πολυτέλειες των τωρινών φωτογραφικών μηχανών και τα κλικς έπρεπε να είναι συγκεκριμένα και μάλιστα όσο πιο επιτυχημένα γίνεται. Τώρα πια μπορούμε να βγάλουμε εκατοντάδες φωτογραφίες και να κρατήσουμε τις καλύτερες! 

    kalokairini_photographisi_anthomeli_1
    kalokairini_photographisi_anthomeli_3

    Ετσι κι έγινε! Πολλά κλικ βγάλαμε με το Μαράκι μου που ενθουσιάστηκε με την ιδέα για να γίνει το μοντέλο μου για ένα απόγευμα. Έβαλε το αγαπημένο της μαγιώ, πήραμε τα γυαλιά και το καπέλο μας και ξεκινήσαμε τις πόζες. Το μαυρισμένο της σωματάκι, τα μαλλιά της που είχαν γίνει ακόμα πιο ξανθά και τα γαλάζια της μάτια ταίριαζαν απόλυτα με το σκηνικό και με την ώρα που αποφασίσαμε να κάνουμε την φωτογράφιση. 

    kalokairini_photographisi_anthomeli_2

    Αρχικά το κόνσεπτ θέλαμε να είναι οι καρδιές  και συγκεκριμένα το “I love summer”. Ωστόσο επειδή δεν ταίριαζε μια καρδιά σε κάθε φωτογραφία, αφεθήκαμε στο καλοκαιρινό mood και βγάλαμε απλά όμορφες καλοκαιρινές φωτογραφίες με φόντο την θάλασσα. Τώρα που το σκέφτομαι μετανιώνω που δεν καθίσαμε και λίγο πιο αργά να βγάλουμε και κάποιες με το ηλιοβασίλεμα αλλά δεν πειράζει. Θα έχουμε ιδέες και υλικό για του χρόνου. 

    kalokairini_photographisi_anthomeli_4

    Φωτογραφηθείτε με παρεά: δείτε εδώ. 

    Άλλες ιδέες για φωτογράφιση δείτε εδώ και εδώ. 

    Αυτές οι δύο φωτογραφίες είναι από τις αγαπημένες μου. Η καημένη η Μαρία παρόλο το φόβο της να μην μπει άμμος στα μάτια της, φυσούσε με χάρη και δεν άφησε να φανεί ο φόβος της. Και όντως, η ψυχραιμία της μας έδωσε δυο υπέροχες φωτογραφίες με μόνο 3-4 κλικ. 

    kalokairini_photographisi_anthomeli_5
    kalokairini_photographisi_anthomeli_6

    Ιδέες για υποβρύχιες φωτογραφίες δείτε εδώ. 

    Περισσότερες ιδέες για καλοκαιρινή φωτογράφιση δείτε εδώ. 

    Και όσο για εσάς! Ακόμα κάθεστε; Ξεπατικώστε φωτογραφίες και πόζες από το pinterest (Ναι, το ομολογώ κι εγώ βρήκα μερικές εκεί, άλλωστε ούτε το παίζω αλλά ούτε είμαι φωτογράφος!) και ζητήστε από τα παιδιά σας να γίνουν τα μοντέλα σας. Άλλωστε είμαι σίγουρη ότι ειδικά τα κορίτσια θα το βρουν ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Ξεκινήστε με μερικές στημένες πόζες και μετά ζητήστε τους απλά να χορέψουν ή να κάνουν γυμναστική μπροστά από τη θάλασσα. Α, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και μερικά αξεσουάρ ώστε να υπάρχει και μια ποικιλία. 

    kalokairini_photographisi_anthomeli_8

    Και όχι δεν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση στην φωτογραφική μηχανή. Πειραματιστείτε, παίξτε και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ! Δεν μπορεί, μία φωτογραφία καλή για την κορνίζα του σαλονιού θα βγάλετε, χεχε! 

    Καλή σας διασκέδαση.

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Δεν εχω λογια! Υπεροχη φωτογραφιση και κουκλα το μοντελο! Τι ματακια ομορφα ειναι αυτα; να την χαιρεστε κοριτσια! Να περνατε παντα ετσι ομορφα.
      Σας φιλω
      Αθανασία ♡Creations with fantasy

    2. Θεία και ανιψιά καταφέρατε να μαγέψετε το κοινό! Υπέροχες βγήκαν οι φωτογραφίες σας κορίτσια μου! Βλέπω το Μαράκι σε λίγα χρόνια να το κάνει επαγγελματικά!!!

    3. Καλη εν τέλει πέτυχες και ως φωτογράφος!Είχες βΕβαια και ένα υπέροχο Κορμακι ως μοντέλο και το αποτέλεσμα είναι τέλειο!Συγχαρητήρια σε θεία και ανιψιά!

    4. Ε, γίνεται να έβλεπα εγώ τέτοια φωτογράφιση και να μην τη χαιρόμουν έτσι ωραία που είναι; Μοντέλο και φωτογράφος κάνατε υπέροχη δουλειά κι όταν λέμε δουλειά, εννοούμε το διασκεδάσατε! 🙂 Και του χρόνου κορίτσια! :*

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης