ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Εκτυπώσιμες κάρτες συνταγών

    Καλημέρα σε όλους! Βαδίζουμε προς το τέλος των διακοπών. Από Δευτέρα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Κάποιοι από εσάς έχετε ήδη επιστρέψει στις δουλειές σας ήδη αλλά το σχολείο των παιδιών κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Αρχίζουν τα πήγαιν’ έλα στις δραστηριότητες και φυσικά στο σχολείο και τα διαβάσματα. Σίγουρα εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν ακόμη καθημερινό μπελά! Το μαγείρεμα! Σε προηγούμενη ανάρτηση σας δώσαμε ένα εκτυπώσιμο που φτιάξαμε για να ετοιμάζετε το μενού της εβδομάδας και την λίστα για τα ψώνια. Η αλήθεια είναι πως τώρα με τα σχολεία θα σας χρειαστεί ίσως και ο προγραμματισμός για το κολατσιό των παιδιών αλλά και η λίστα με τις ιδέες για το τι να επιλέξετε τους να φτιάξετε. Και να μην ξεχάσω το εβδομαδιαίο πλάνο για το κολατσιό των παιδιών αλλά και το γεύμα. Πιστέψτε με πως η οργάνωση τα κάνει όλα πιο εύκολα είτε εργάζεστε, είτε όχι! Σήμερα ετοιμάσαμε εδώ στο Ανθομέλι, δύο νέα εκτυπώσιμα! Πάει καιρός τώρα που μου το ζήτησε η Κάλη να το φτιάξω για εκείνη ώστε να σημειώνει νέες συνταγές. Αν και τις έχω κάνει κάποια στιγμή δώρο ένα τετράδιο συνταγών το οποίο της φάνηκε πολύ πολύ χρήσιμο, οι κάρτες για τις συνταγές θεωρούσε ότι θα ήταν ακόμη καλύτερες και πολύ εύχρηστες!

    Είστε λέει στο σαλόνι και βλέπετε μια εκπομπή μαγειρικής. Θέλετε κάπου να σημειώσετε την συνταγή και παίρνετε ένα χαρτί και αρχίζετε να σημειώνετε στα γρήγορα. Είμαι σίγουρη (γιατί αυτό κάνω τουλάχιστον εγώ) πως αυτή η συνταγή θα γίνει το πολύ μία φορά γιατί δεν πρόκειται να την καθαρογράψετε ποτέ κάπου! Άσε που τις περισσότερες φορές ξεχνάω να γράψω τον τίτλο! Ένα χαρτί τσαλακωμένο από δω, μια χαρτοπετσέτα από κει, ένα τσαλακωμένο χαρτόνι από την άλλη. Που να τα βάλουμε όλα αυτά;

    Εκτυπώσιμες κάρτες συνταγών

    Τις κάρτες που ετοιμάσαμε μπορείτε να τις έχετε τυπωμένες (βγαίνουν 2 σε κάθε Α4) και να τις έχετε σε κάποιο σημείο στην κουζίνα. Όποτε τις χρειαστείτε τις παίρνετε και σημειώνετε όλες τις λεπτομέρειες της συνταγής είτε πρόκειται για γλυκιά είτε πρόκειται για αλμυρή, μιας κι ετοιμάσαμε δύο printables.

    Για να εκτυπώσετε το αρχείο για τις αλμυρές συνταγές πάτε εδώ αφού πρώτα αποθηκεύσετε το αρχείο στο υπολογιστή σας πατώντας το εικονίδιο Λήψη που βρίσκετε ακριβώς πάνω από το εκτυπώσιμο.

    Για να εκτυπώσετε το αρχείο για τις γλυκές συνταγές πάτε εδώ, αφού πρώτα αποθηκεύσετε το αρχείο στο υπολογιστή σας πατώντας εικονίδιο Λήψη που βρίσκετε ακριβώς πάνω από το εκτυπώσιμο.

    Με αυτό τον τρόπο, αν προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρχείο αγαπημένων συνταγών. Κρατήστε τις κάρτες σε ένα ντοσιέ ή πλαστικοποιήστε τες ώστε να τις αποθηκεύσετε σε ένα κουτί και φυσικά να μην λερώνωνται κατά την χρήση ενώ μαγειρεύετε! 

    Τι λέτε θα τις εκτυπώσετε; Εσείς που αποθηκεύετε τις χειρόγραφες συνταγές που σας αρέσουν ή θέλετε να φτιάξετε στο μέλλον;

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Πολύ όμορφες κάρτες, εγώ παλιά είχα ένα τετραδιάκι με το Γουίνι (άσχετο) που έγραφα τις συνταγές και το συμβουλεύομαι και τώρα κατά καιρούς. Πλέον όμως κρατάω όλες τις συνταγές που φτιάχνω σε πίνακα στο πίντερεστ, με βολεύει πάρα πολύ!

      • Εγώ να σου πω την αλήθεια θα τις κολλήσω στο εσωτερικό του ντουλαπιού με τα τρόφιμα για να έχω εύκαιρες μερικές σημαντικές συνταγές ώστε να μην ψάχνω συνέχεια! Κάλη

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης