Εσείς πότε θα γίνετε μάνα;

Callie
 
Καλημέρα και Καλή εβδομάδα σε όλους! 
 
Κρύο σήμερα… νομίζω μετά τον Δεκέμβρη που μας έκανε μια πολύ κρύα εβδομάδα είναι η δεύτερη φορά μέσα στον χειμώνα που ο καιρός δείχνει το «κακό» του πρόσωπο. Κι αν εδώ στην Αθήνα ακόμα αντέχουμε… στην υπόλοιπη Ελλάδα, το κρύο είναι τσουχτερό και η βροχή και ο αέρας προκαλούν πολλά… ατυχήματα. Αλλά αυτά άλλη φορά γιατί σήμερα θέλω να σας μιλήσω για κάτι που θα ενδιαφέρει πολλές μέλλουσες μανούλες και και μωρομανούλες!
 
Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να σας συστήσω μια καλή φίλη (αν και είμαι σίγουρη ότι δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις), την Χριστίνα Κοπανά που μέσα από το βιβλίο της «Κορίτσια, θα γίνω μάνα» μου κράτησε συντροφιά στην εγκυμοσύνη μου… χωρίς να το ξέρει φυσικά! Όταν η φίλη μου η Κέλυ μου έκανε δώρο το βιβλίο της Χριστίνας γύρω στον τέταρτο-πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήταν να καθίσω και να διαβάσω ένα βιβλίο. Οι αναγούλες μου και οι πόνοι στο στήθος που είχα (λόγω άγχους, α, καλό, ε!) περνούσαν μόνο όταν κοιμόμουν και έτσι το να καθίσω και να διαβάσω ήρεμη και ωραία μου φαινόταν βουνό. Και έτσι το βιβλίο έμεινε για λίγο καιρό στο ράφι. Όταν αργότερα προς τον έβδομο μήνα άρχισα να νιώθω καλύτερα… ξεσκόνισα τα ράφια μου και τι να δω! Το βιβλίο της Χριστίνας! Περιττό να πω ότι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ να μην το διαβάσω μονορούφι γιατί η συντροφιά του ήταν ανεκτίμητη… και φυσικά το μετάνιωσα που δεν το είχα διαβάσει νωρίτερα καθώς ήταν και αγχολυτικό! Το γέλιο διαδεχόταν το δάκρυ και ούτω καθεξής!
 
Όταν λοιπόν, είχα την τιμή να την γνωρίσω από κοντά στο συνέδριο mamamila που η ίδια είχε διοργανώσει η χαρά μου ήταν μεγάλη. Η συνεργασία μας δε… ακόμα πιο απολαυστική καθώς πίσω από αυτόν τον άνθρωπο κρύβεται ένα πηγαίο χιούμορ! 
 
Και ενώ μέχρι τώρα ήξερα την Χριστίνα ως συγγραφέα, επαγγελματία (γιατί έχει και την δουλειά της η γυναίκα) αλλά και εκπρόσωπο και δημιουργό της φιλανθρωπικής οργάνωσης Give the Kids… αύριο λέω να την γνωρίσω ακόμα καλύτερα και μέσα από μια σειρά παρουσιάσεων που θα λάβουν χώρα στα Public Συντάγματος.. με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίο από τις Εκδόσεις Μίνωας
 

 Η πρώτη συνάντηση για μέλλουσες και νέες μητέρες για γίνει την Τρίτη 11 Μαρτίου 2012 στις 12 το μεσημέρι και θα έχει  ως θέμα: «Αλλαγές. Μέσα και έξω»… μα φυσικά στα Public. 

Εκεί εκτός από την Χριστίνα θα έχουμε την χαρά να ακούσουμε και την ιστορία άλλων μαμάδων και φυσικά γιατί όχι και την δική σας μέσα από ερωτήσεις αλλά και την συζήτηση που θα ακολουθήσει.  
 

Να είστε όλες εκεί… εγώ εκτός απροόπτου θα είμαι!
 
Για όσες ενδιαφέρεστε μπορείτε να κρατήστε τώρα τη θέση σας συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο http://blog.public.gr/
 Να έχετε μια υπέροχη ημέρα..ανεξάρτητα από τον καιρό! Όχι άλλη γκρίνια για τον καιρό παρακαλώ… η ζωή είναι ωραία όλες τις εποχές!

 
Κάλη
 
Update
Και επειδή στην πρώτη συνάντηση περάσαμε πολύ ωραία, αύριο θα είμαι πάλι εκεί (μετά της Μελίτας όπως πάντα) για να έχω ακόμα μια όμορφη και ζεστή κουβέντα με φίλους αλλά και ανθρώπους που έχουμε περάσει από τις ίδιες εμπειρίες… ή και όχι! Σας περιμένουμε!
 
Και μερικές φώτος έτσι για να σας ψήσουμε…χιχι! 

Περισσότερα δείτε στα blogs της Βέρας και της Σοφίας