Δημιουργήστε τα δικά σας έθιμα και… καλή χρονιά!

Kathy & Callie

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! 

Σαν παιδιά τρελαινόμασταν για αυτό που λέγεται «στρωματσάδα»!!! 

Αν και όχι συχνά αλλά κυρίως για λόγω έλλειψης χώρου, είτε στη γιαγιά στο χωριό είτε στο σπίτι μας, είχαμε την χαρά να κοιμόμαστε στο πάτωμα παρέα με τα ξαδέρφια μας ή ακόμα και οι δυο μας! Τόσο ονειρεμένα ήταν αλλά δυστυχώς δεν συνέβαινε συχνά. Ίσως όμως γι αυτό μας άρεσε και τόσο πολύ!

Ποτέ δεν είναι αργά όμως να ζήσεις αυτό που ονειρεύεσαι. Έτσι, χωρίς συνεννόηση και εντελώς αυθόρμητα αρχίσαμε και οι δύο να το καθιερώνουμε στις οικογένειές μας. Πότε; Μα φυσικά κάθε Χριστούγεννα ή την πρώτη μέρα του χρόνου (ανάλογα με τις περιστάσεις και τους καλεσμένους) αλλά και σε κάποιες έκτακτες περιπτώσεις… έτσι, για να ξεσηκώνουμε και τα παιδιά με μερικές εκπλήξεις! Και εννοείται ότι τα στρώματα δεν εξαφανίζομαι αμέσως το επόμενο πρωί αλλά πολλές φορές μένουν και ολόκληρη την επόμενη ημέρα ή για ένα ακόμη βράδυ! 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Φέτος Παραμονή Χριστουγέννων περάσαμε μαγικά Χριστούγεννα με τα κουμπαράκια μας στρωματσάδα μπροστά από το τζάκι και τα λαμπάκια του δέντρου. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν!!! Ηταν τα πιο ξεκούραστα Χριστούγεννα που έχω περάσει! Επιτέλους και κάτι διαφορετικό από τα κλασσικά τραπέζια!

Ταινίες, ποπ-κορν και αραλίκι στο στρώμα παρέα με τα παιδιά. Ώρες ξεκούρασης για εμάς και απόλαυσης για αυτά!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!

Για εμάς, λοιπόν, η φετινή χρονιά δεν θα κλείσει με απολογισμό (άλλωστε είμαστε καλύτερες, ομορφότερες και σοφότερες, όπως κάθε χρόνο, χαχα) αλλά με μια ευχή:

Να μάθουμε όλοι οι άνθρωποι να απολαμβάνουμε τις απλές και μικρές στιγμές της καθημερινότητάς μας και να καταλάβουμε επιτέλους ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τη ζωή μας και ότι εμείς είμαστε αυτοί που θα την κάνουμε όμορφη!!! 

 
Κατερίνα + Κάλη

Υ.Γ. Ντύστε τις όμορφες οικογενειακές στιγμές σας με το χριστουγεννιάτικο κουίζ αλλά και με την χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση. Και στις δύο περιπτώσεις… οι ερωτοαπαντήσεις σας και ή οι φωτογραφίες σας θα μπουν σε κλήρωση για δωράκι.