Βάπτιση με θέμα το φουρφούρι

Callie
Χαιρετώ τα Ανθομελάκια!
Μετά από ένα τρελό, μα εντελώς, τρελό Σαββατοκύριακο, η Δευτέρα με βρήκε απροετοίμαστη. Κι έτσι ενώ συνήθως, κάθε Δευτέρα πρωί όλο και μια αναρτησούλα σας έχουμε ετοιμάσει, σήμερα σας άφησα νηστικούς, χι χι! Η αλήθεια είναι ότι το πάρτυ της Μελίτας μας έβγαλε το λάδι για να γίνει… αν και τελικά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε ευτυχώς και πέρασαν ωραία μικροί και μεγάλοι. Σήμερα όμως επειδή ακόμα προσπαθώ να ξεκουραστώ… τι σας έχω, τι σας έχω; Μια ακόμα αγορίστικη βάπτιση.

Αλήθεια εσείς κάνετε παρέα με τις μαμάδες στην παιδική χαρά; Εγώ, λοιπόν, παρόλο που δεν πηγαίνω πολύ συχνά (μιας και αυτό είναι κυρίως ασχολία του μπαμπά μας – μιας κι εγώ τα απογεύματα δουλεύω) έχω κάνει μερικές όμορφες γνωριμίες και λέω και μια κουβεντούλα να περάσει η ώρα με μερικές μανούλες. Μια από αυτές είναι η Μαρία, η μαμά του Κ. Πάνω, λοιπόν, στο κους κους μου μίλησε για την βάπτιση του μικρού που είχε ετοιμάσει η ίδια και φυσικά της ζήτησα να μου στείλει φωτογραφικό υλικό για να το μοιραστώ μαζί σας. Αλλωστε ξέρετε την αδυναμία μου στις βαπτίσεις!

Η βάπτισή τους είχε θέμα το φουρφούρι… μια όμορφη, πολύχρωμη, σχετικά εύκολη επιλογή και για μικρούς κυρίους αλλά και για μικρές κυρίες! Για πάρτε, λοιπον, μια γεύση!

Το κουτί διακοσμημένο με δύο μεγάλα φουρφούρια!

 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
Μπομπονιέρα που θα λατρέψουν και μικροί και μεγάλοι… στολίστε το φουρφούρι στο μπαλκόνι, στις γλάστρες, στην εξώπορτα… παντού! Σε ποιον άλλωστε δεν αρέσει να το βλέπει να γυρίζει!
Πορτοκαλί με λαχανί… συνδυασμός ουδέτερος που ταιριάζει και σε αγόρι και σε κορίτσι… αν και σε κορίτσι θα μου άρεζε περισσότερο με φούξια και λαχανί. Φυσικά εσείς ανάλογα με το φουρφούρι αλλάζετε τα χρώματα κατά βούληση!

 

Προαιρετικά μπορείτε να στολίσετε με φουρφούρια και τα τραπέζια… μέσα στις χαρτοπετσέτες σαν λουλούδι!

Πήρατε μια μικρή γεύση. Εμείς σας δώσαμε το έναυσμα κι εσείς αυτοσχεδιάστε… με κεντρικό θέμα το φουρφούρι!!! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όσες μανούλες διοργανώνουν φθινοπωρινές βαπτίσεις!!!!

Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαρία που θέλησε να μοιραστεί μαζί μας μερικές από τις ιδέες της!!! Μαράκι εμείς τα λέμε… στην παιδική χαρά!

Καλή συνέχεια στα μπάνια σας!!!

Περισσότερες ιδέες για βάπτιση στην κατηγορία Βάπτιση
Κάλη