ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Βάπτιση με θέμα το φουρφούρι

    Χαιρετώ τα Ανθομελάκια!
    Μετά από ένα τρελό, μα εντελώς, τρελό Σαββατοκύριακο, η Δευτέρα με βρήκε απροετοίμαστη. Κι έτσι ενώ συνήθως, κάθε Δευτέρα πρωί όλο και μια αναρτησούλα σας έχουμε ετοιμάσει, σήμερα σας άφησα νηστικούς, χι χι! Η αλήθεια είναι ότι το πάρτυ της Μελίτας μας έβγαλε το λάδι για να γίνει… αν και τελικά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε ευτυχώς και πέρασαν ωραία μικροί και μεγάλοι. Σήμερα όμως επειδή ακόμα προσπαθώ να ξεκουραστώ… τι σας έχω, τι σας έχω; Μια ακόμα αγορίστικη βάπτιση.

    Αλήθεια εσείς κάνετε παρέα με τις μαμάδες στην παιδική χαρά; Εγώ, λοιπόν, παρόλο που δεν πηγαίνω πολύ συχνά (μιας και αυτό είναι κυρίως ασχολία του μπαμπά μας – μιας κι εγώ τα απογεύματα δουλεύω) έχω κάνει μερικές όμορφες γνωριμίες και λέω και μια κουβεντούλα να περάσει η ώρα με μερικές μανούλες. Μια από αυτές είναι η Μαρία, η μαμά του Κ. Πάνω, λοιπόν, στο κους κους μου μίλησε για την βάπτιση του μικρού που είχε ετοιμάσει η ίδια και φυσικά της ζήτησα να μου στείλει φωτογραφικό υλικό για να το μοιραστώ μαζί σας. Αλλωστε ξέρετε την αδυναμία μου στις βαπτίσεις!

    Η βάπτισή τους είχε θέμα το φουρφούρι… μια όμορφη, πολύχρωμη, σχετικά εύκολη επιλογή και για μικρούς κυρίους αλλά και για μικρές κυρίες! Για πάρτε, λοιπον, μια γεύση!

    Βάπτιση με θέμα το φουρφούρι 1
    Το κουτί διακοσμημένο με δύο μεγάλα φουρφούρια!

     Βάπτιση με θέμα το φουρφούρι 3

    Βάπτιση με θέμα το φουρφούρι 5
    Μπομπονιέρα που θα λατρέψουν και μικροί και μεγάλοι… στολίστε το φουρφούρι στο μπαλκόνι, στις γλάστρες, στην εξώπορτα… παντού! Σε ποιον άλλωστε δεν αρέσει να το βλέπει να γυρίζει!
    Βάπτιση με θέμα το φουρφούρι 7
    Πορτοκαλί με λαχανί… συνδυασμός ουδέτερος που ταιριάζει και σε αγόρι και σε κορίτσι… αν και σε κορίτσι θα μου άρεζε περισσότερο με φούξια και λαχανί. Φυσικά εσείς ανάλογα με το φουρφούρι αλλάζετε τα χρώματα κατά βούληση!

     

    Βάπτιση με θέμα το φουρφούρι 9
    Προαιρετικά μπορείτε να στολίσετε με φουρφούρια και τα τραπέζια… μέσα στις χαρτοπετσέτες σαν λουλούδι!

    Πήρατε μια μικρή γεύση. Εμείς σας δώσαμε το έναυσμα κι εσείς αυτοσχεδιάστε… με κεντρικό θέμα το φουρφούρι!!! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όσες μανούλες διοργανώνουν φθινοπωρινές βαπτίσεις!!!!

    Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαρία που θέλησε να μοιραστεί μαζί μας μερικές από τις ιδέες της!!! Μαράκι εμείς τα λέμε… στην παιδική χαρά!

    Καλή συνέχεια στα μπάνια σας!!!

    Περισσότερες ιδέες για βάπτιση στην κατηγορία Βάπτιση
    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Καλημέρα φίλη μου μικρή και δημιουργικά, υπέροχη και χαρούμενη βάπτιση.Χθες ο εγγονός μου είδε κάπου κοντά στο μαγαζί της μαμάς του φουρφούρι και μου ζήτησε να του αγοράσω ένα.βέβαια του το αγόρασα και βέβαια..κράτησε 1 ώρα μόνο!!!

    2. Τι όμορφες ιδέες για στολισμό ,όπως και της βάπτισης του μικρού Αντώνη λίγες αναρτήσεις πίσω. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και στις δύο. Να περνάτε τέλεια με τις οικογένειές σας.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης