Ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα χαθήκαμε αρκετά από την bloggoγειτονιά αλλά λίγο η θάλασσα, τα παιδιά και οι υποχρεώσεις μας πρόδωσαν στους χρόνους μας. Ωστόσο, τώρα που οι ρυθμοί όλων μας είναι λίγο πιο χαλαροί, ξαναχτυπώ με μια εύκολη για όλες εσάς τις χρυσοχέρες «κατασκευή».
Συνηθίζω να χαρίζω τα ρούχα των παιδιών μου όταν δεν τους κάνουν πια σε άλλα μικρότερα παιδάκια…και γενικά φροντίζω να γίνεται «ανακύκλωση» των ρούχων.
Όμως κάποια σεντονάκια από το βρεφικό κρεβατάκι τους (όσα δεν χάρισα στην ανιψιά μου) σκέφτηκα να τα μετρατρέψω σε μαξιλαροθήκες. Όχι εγώ δηλαδή αλλά μια φίλη μοδίστρα….γιατί μπορεί να με αποκαλεί η Κάλη, Μπομπ ο Μάστορας… αλλά στην μοδιστρική παίρνουμε και οι δύο κάτω από την βάση.
Της έδωσα το σεντονάκι κι εκείνη πρόσθεσε και την δική της πινελιά με ύφασμα που μοιάζει με τζιν και κορδέλες για να το δένουμε.
Για όσες μάλιστα ασχολούνται οι ίδιες με την ραφτική είναι πανέυκολο! Δοκιμάστε το και έτσι δεν θα πάνε χαμένα και όσο βρεφικά σεντονάκια απλά δεν θέλετε εσείς ή το παιδί σας να αποχωριστείτε!
Καλά μπάνια αυτό το Σ/Κ και με το καλό θα ξαναλέμε από Δευτέρα.
Σας φιλώ,
Kathy
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του περιεχομένου χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας.
Η ανάρτηση ενδέχεται να περιέχει affiliate links τα έσοδα των οποίων βοηθούν στη συντήρηση του blog. Δεν σας επιβαρύνουν εξτρά σε περίπτωση που κάνετε κάποια αγορά μέσω αυτών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη.