ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Day 3- Something you wore today

    Η Πέμπτη είναι μια από η αγαπημένη μου μέρα γι αυτή τη σχολική χρονιά. Γιατί κατάφερα να μην βάλω κανένα μάθημα και την έχω ελεύθερη! Αν και λίγο πριν το Πάσχα μου προέκυψε κάτι…και μου γέμισε το πρωινό μου! Ξεκίνησα “μαθήματα” σε μια σχολή γονέων! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο όμορφα νιώθω που το ξεκίνησα όλο αυτό. Μπορεί να τρέχω σαν τρελή για να προλάβω ώστε να είμαι στην ώρα μου στο μάθημα και μπορεί να τρέχω σαν την παλαβή για να προλάβω να πάρω από τα νήπια την κόρη μου, αλλά παρόλαυτά είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να συμμετέχω σε μια τέτοια ομάδα. Και θα σας πρότεινα ανεπιφύλαχτα να κάνετε κάτι αντίστοιχο κι εσείς. Ψάξτε να βρείτε σχολές γονέων στην περιοχή σας. Εξάλλου δωρεάν είναι! Ας προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας πάνω απ όλα και τις δικές μας συμπεριφορές για να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι γονείς! 

    Αχ παρασύρθηκα! Το θέμα μας είναι κάτι που φόρεσα σήμερα! Ε,  γι αυτό ξεκίνησα να γράφω! 

    Day 3- Something you wore today 1
    Facebook Album

    Δηλαδή, ότι σήμερα το πρωί αφού πήγα τα παιδιά στο σχολείο,  γύρισα σπίτι, ήπια το καφεδάκι μου μιλώντας με την Callie και την ανιψούλα μου στο skype, ετοιμάστηκα για να πάω στην σχολή γονέων. Απαραίτητο αξεσουάρ είναι τα σκουλαρίκια! Είναι το φετίχ μου μπορώ να πω. Όπως και τα ρολόγια άλλωστε. Αλλά αφού ρολόγια δεν μπορώ να έχω πολλά, τουλάχιστον αγοράζω σκουλαρίκια. Το συγκεκριμένο ζευγάρι σκουλαρίκια το αγόρασα στα 18 μου από Ινδικό περίπτερο στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης και είναι από τα αγαπημένα μου. Για ένα διάστημα έπαψα να τα φοράω γιατί μου έσπασε το μέταλλο που τα κρεμάς στα αυτιά. Αλλά λίγο πριν το Πάσχα η φίλη μου Μαρία (για της οποίας τις δημιουργίες σας έχω μιλήσει εδώ) μου τα έφτιαξε με αποτέλεσμα να μην τα βγάζω από τ αυτιά μου! 

    Kathy 

    ———————————————————————————–
    Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, είναι:

    365 days of bliss 
    Έκανε κι η μύγα blog 
    Moments
    marianth 
    beloved ideas 
    aMaryllis
    Νέες συμμετοχές είναι πάντα ευπρόσδεκτες! 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Κατερινάκι μου τι ωραία που μας τα είπες!!! Να μας μιλήσεις όμως αναλυτικότερα και για τη σχολή γονέων! Τα σκουλαρίκια σούπερ… ακριβώς το στυλ σου! Σε φιλώ και θα πιούμε και αύριο καφεδάκι,ε;Callie by Anthomeli

    2. Πολύ μου άρεσε αυτή η φωτογραφική πρόκληση!! Ίσως αν το είχα πάρει χαμπάρι νωρίτερα να συμμετείχα κι εγώ… Δεν πειράζει, την επόμενη φορά!! Καλό μήνα να έχετε κορίτσια και περιμένω τις επόμενες φωτογραφίες 😉

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης