ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Day 20: Something you can’ t live without

    Εδώ και μέρες προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι  χωρίς το οποίο δεν μπορώ να ζήσω! Πέρασαν διάφορα από το μυαλό μου. Κυρίως σκεφτόμουν τα παιδιά μου, τον άντρα μου! Χτες το απόγευμα επισκεφθήκαμε με την οικογένειά μου και τους γονείς μου την έκθεση με τα παλιά συρτάρια στην Μονή Λαζαριστών για την οποία σας είχα μιλήσεις εδώ.

    Day 20: Something you can' t live without 1

    Day 20: Something you can' t live without 3

    Στον γυρισμό, μέσα στο αυτοκίνητο,  ξεκίνησα να ζητάω ιδέες για  το θέμα της σημερινής φωτογράφισης. Η μαμά μου μου είπε το αυτοκίνητό μου γιατί μου δίνει την ανεξαρτησία μου, εγώ έλεγα το νερό γιατί χωρίς αυτό δεν μπορούμε να ζήσουμε στην κυριολεξία! Κι εκεί που ο καθένας έλεγε την ιδέα του, πετάγεται η κόρη μου (5.5 χρονών) και λέει με πολύ σοβαρότητα: Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τα λεφτά! Εντυπωσιάστηκα που ενώ εκείνη την στιγμή δεν την ρωτήσαμε απάντησε από μόνη της! Και μάλιστα με πολύ σιγουριά και σοφία! Πόσο δίκιο έχει όμως! Ούτε και την υγεία σου δεν μπορείς να έχεις χωρίς χρήματα! Και φυσικά δεν μιλάω να έχεις δισεκατομμύρια, αλλά τα βασικά για μια αξιοπρεπή ζωή. 
    Διαλέξτε και πάρτε! 

    Day 20: Something you can' t live without 5
    Νερό;
    Day 20: Something you can' t live without 7
    Ή χρήματα;

    Εσείς ποια θα διαλέγατε; Εγώ δεν μπόρεσα πάντως να αποφασίσω! 
    Kathy 
    ————————————————————————————-

       Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, είναι:

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Πωπω, πόσο δίκαιο έχει το κοριτσάκι μου!!! Από τρελό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια άλλωστε. Εντάξει, τώρα μην με βάλεις και να διαλέξω γιατί άλλο το ένα και άλλο το άλλο! Ένα κοινό όμως έχουν… το νερό μας δίνει ζωή και τα λεφτά δίνουν ζωή στη ζωή μας!!! Callie by Anthomeli

    2. Ούτε εγώ μπορώ να διαλέξω!! Σήμερα που σκεφτόμουν το θέμα της φωτογράφησης, νερό και φαγητό πέρασαν από το μυαλό μου.. τα χρήματα όμως όχι!! Έξυπνη η κορούλα σου, να την χαίρεσαι!!! Φιλιά!

      • Κάποια παρανόηση έγινε! Εμείς δεν συμμετείχαμε στην έκθεση με κάποιο συρτάρι!Απλά με τις αναρτήσεις μας και την αφίσα στο μπλοκ μας στηρίξαμε αυτή την προσπάθεια! Η επίσκεψη στην έκθεση έγινε το Σάββατο για να δούμε όλα τα εκθέματα από κοντά.
        kathy by anthomeli

    3. Νερό δαγκωτό!
      Άλλωστε, δεν λένε ότι χωρίς τροφή (που δίνουν τα χρήματα) μπορείς να ζήσεις πολλές μέρες,
      αλλά χωρίς νερό όχι;

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης