ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Day 17: Snack (κολατσιό)

    Σήμερα ξύπνησα από τις 6 το πρωί. Τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι με τις κότες το βράδυ και το πρωί ξυπνάω πολύ νωρίς. Σήμερα όμως για να προλάβω να ετοιμάσω την προηγούμενη από αυτή ανάρτηση, ούτε καφέ έκανα. Ετοίμασα τα παιδιά για το σχολείο και μετά το πρόγραμμα είχε Σχολή Γονέων. Αλλά με άδειο στομάχι δεν λέει!  Σταμάτημα για βενζίνη και μετά στον φούρνο για καπουτσινάκι και κουλουράκι. Έτσι αποδίδει καλύτερα κανείς!
     
    Day 17: Snack (κολατσιό) 1

    Kathy
    ———————————————————————————–

       Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, είναι:
    Νέες συμμετοχές είναι πάντα ευπρόσδεκτε

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Μμμμ πάρα πολύ ωραία!!! Και το κουλουράκι θεσπέσιο! Πως τα καταφέρνεις και ξυπνάς τόσο νωρίς; Με τίποτα δεν τα καταφέρνω, όσο και αν έιναι ωραίο το πρωινό ξύπνημα, ειδικά με ένα τέτοιο πρωινό!

    2. Οντως το κουλούρι θεσσαλονίκης δεν συγκρίνεται με τίποτα. Εδώ στην Αθήνα δεν ευχαριστιέμαι κουλούρι, ή πολύ ψωμένιο ή πολύ σκληρό. Τέλος πάντων ελπίζω να έμαθες πράγματα όμορφα στη σχολή γονέων και να ξεκίνησε καλά η μέρα σου. Περιμένουμε το αύριο με αγωνία!Callie by Anthomeli

    3. Μου αρέσουν οι φωτογραφιες σου,που δείχνεις το θέμα σου διαφορετικά και όχι με μια απλή φωτογραφία.Καλό πρωινό.

    4. 6 το πρωί;;; Χαρά στο κουράγιο σου.. και γενικά μπράβο σε όλους όσους ξυπνάνε τόσο νωρίς!! Αλλά κουλουράκι – καπουτσίνο βοηθούν κάπως την κατάσταση!! χαχα! Φιλιά!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης