ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε με παιδιά

    Για εμένα προσωπικά ένα ταξίδι με παιδιά στο εξωτερικό συνεπάγεται με δραστηριότητες που θα κάνουν να χαρούν και τα παιδιά. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε παρέα με τα παιδιά σας εκτός από το να επισκεφτείτε μουσεία και αξιοθέατα. Υπάρχουν πολλά θεματικά πάρκα στην Ευρώπη που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά αλλά θα κάνουν και τους μεγάλους να νιώσουν σαν παιδιά. Και όχι, δεν υπάρχουν μόνο η γνωστή Eurodisney ή η Legoland αλλά και πολλά άλλα θεματικά πάρκα! Πάμε να δούμε παρέα κάποια από αυτά; Κλείστε skip the line εισιτήρια για να μην περιμένετε στις ουρές των ταμείων!

    Πατώντας τα link που σας δίνουμε μπορείτε να κλείσετε online-skip the line εισιτήριό σας ακόμα και πριν το ταξίδι σας λαμβάνοντάς το στο e-mail σας ή στο κινητό σας και να επωφεληθείτε εκπτώσεις από την πλατφόρμα του Ανθομέλι σε συνεργασία με την Tiqets. Περισσότερες πληροφορίες για τις πλατφόρμες αυτές και τι είναι τα skip the line εισιτήρια μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

    ** Για να ενημερωθείτε για το κάθε πάρκο με περισσότερες λεπτομέρειες, να μάθετε τιμές και διαθεσιμότητα εισιτηρίων πατήστε στο αντίστοιχο link που σας δίνουμε σε κάθε παράγραφο. Προσοχή γιατί πολλά από αυτά πρέπει να τα κλείσετε μήνες πριν!

    Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε με παιδιά
    Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε με παιδιά

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι: 10 τοπ προορισμοί για ταξίδια με παιδιά και εφήβους στο εξωτερικό

    Ταξίδι με παιδιά στο εξωτερικό – Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη

    Tibidabo Park – Βαρκελώνη, Ισπανία

    TIBIDABO-Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε με παιδιά

    Ελάτε στο Tibidabo, το πάρκο ψυχαγωγίας της Βαρκελώνης και νιώστε τη μαγεία της αιωνόβιας ιστορίας της. Το ψυχαγωγικό πάρκο Tibidabo βρίσκεται στο όρος Tibidabo, το ψηλότερο σημείο στην κορυφογραμμή Collserola και το φυσικό πράσινο “πνεύμονα” της Βαρκελώνης. Η προνομιακή του θέση σημαίνει ότι θα απολαύσετε εξαιρετική θέα στην πόλη καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

    Το Tibidabo είναι το παλαιότερο πάρκο ψυχαγωγίας της Ισπανίας, το δεύτερο παλαιότερο στην Ευρώπη και ένα από τα πρώτα που χτίστηκε ποτέ στον κόσμο. Από τότε που άνοιξε το 1901 τα αξιοθέατά του έχουν ανανεωθεί και επεκταθεί μαζί με τις ανέσεις του. Εκεί θα βρείτε περισσότερα από 25 παιχνίδια και αξιοθέατα για όλες τις ηλικίες. Ένα από αυτά είναι ο μεγάλος τροχός, διαμέτρου 20 μέτρων και 500 μέτρων πάνω από την πόλη, που είναι ήδη μέρος του νέου ορίζοντα της Βαρκελώνης.


    Isla Fantasia – Water Park- Βαρκελώνη, Ισπανία 

    ISLA-FANTASIA
Πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε εάν ταξιδεύετε με παιδιά!
    Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε με παιδιά 18

    Το Isla Fantasia προσφέρει μια λίστα ανέσεων για όλη την οικογένεια. Μπορείτε γευματίσετε στις πιο δροσερές περιοχές κάνοντας πικ-νικ και να ξεφύγετε από την πόλη απολαμβάνοντας τον ήλιο της Μεσογείου.

    Μπορείτε να γλιστρήσετε με φίλους στο στην τσουλήθρα “Multipista”, να ζαλιστείτε στο “Espiral” ή να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στο “καμικάζι”- μπορείτε να περάσετε όλη την ημέρα με αναρρίχηση στις σκάλες και να γλιστρήσετε σε μία από τις καταπληκτικές νεροτσουλήθρες! Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να πάτε στο πειρατικό πλοίο!


    PortAventura Barcelona (BCNPORTA) – Βαρκελώνη, Ισπανία

    PORT-AVENTURA
Πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε εάν ταξιδεύετε με παιδιά!
    Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε με παιδιά 19

    Το PortAventura Park προσφέρει 40 αξιοθέατα που θα απολαύσουν οι λάτρεις της αδρεναλίνης. Ανακαλύψτε το Angkor και ξεκινήστε μια φανταστική περιπέτεια στο χαμένο βασίλειο, πηγαίνετε για τους 8 γύρους του ίλιγγου του Dragon Khan, κάντε 100 μέτρων ελεύθερη πτώση στο Hurakan Condor ή δοκιμάστε τον Furius Baco, το γρήγορο λεωφορείο που θα σας ξεκινήσει από 0 έως 135 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3,5”. Δεν ξεχνάμε, φυσικά, ότι η δραματική πτώση από τα 76 μ. σας περιμένει στο ψηλότερο τρενάκι στην Ευρώπη: Σαμπάλα!

    Στο PortAventura Park μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά έως και 40 παραστάσεις: χορό με καν-καν, ακροβατικά, παραδοσιακούς χορούς της Πολυνησίας και άλλα. Μην χάσετε τη γενιά Forever, μια φανταστική επίδειξη μουσικής, χορού, φώτων και ακροβατικών στο Great Imperial Theatre. 


    PortAventura + Ferrari Land (optional): Roundtrip -Barcelona

    PortAventura
Πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε εάν ταξιδεύετε με παιδιά!
    Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε με παιδιά 20

    Εναλλακτικά, μπορείτε με ένα εισιτήριο να επισκεφτείτε δύο πάρκα: Το PortAventura και το Ferrari Land, 90 λεπτά νότια της Βαρκελώνης. Είναι δύο δημοφιλή θεματικά πάρκα γεμάτα διασκέδαση και περιπέτεια. Ένας κόσμος των rollercoasters, νεροτσουλήθρων και περιπετειών σας περιμένει στο PortAvenutra, ενώ η Ferrari Land είναι γεμάτη από τη μαγεία της Formula 1 και πολλές συναρπαστικές διαδρομές και αξιοθέατα.

    Το PortAventura διαθέτει όσα γράψαμε παραπάνω. Στη γειτονική Ferrari Land σας περιμένουν βόλτες που περιλαμβάνουν τους Thrill Towers, τον επιταχυντή G Force Red Force. Και για όσους είναι έτοιμοι μπορούν να προσπαθήσουν να σπάσουν το Pit Stop Record. Δύο πάρκα, ένα εισιτήριο, πάρα πολύ διασκέδαση!

    Εάν θέλετε να επισκεφθείτε μεμονωμένα την Ferrari Land (skip the line) τότε πατήστε εδώ. 


    Futuroscope – Νότια Γαλλία

    FUTURESCOPE
Πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε εάν ταξιδεύετε με παιδιά!
    Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε με παιδιά 21

    Αποδράστε σε ένα από τα δημοφιλέστερα πάρκα ψυχαγωγίας της Γαλλίας και το μοναδικό στο είδος του στην Ευρώπη για 1 ή 2 μέρες. Απολαύστε τη φανταστική, διασκεδαστική και παραμυθένια ατμόσφαιρα του Futuroscope με πάνω από 25 πρωτότυπες εμπειρίες προσφέροντάς σας απολαύσεις που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και τις ηλικίες!

    Η παραμονή στη Γαλλία δεν είναι πλήρης χωρίς μια επίσκεψη στο Futuroscope, το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε τους θησαυρούς της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς μας, ποικίλα τοπία, γαστρονομικές απολαύσεις και πολλά άλλα.


    Valencia Hemisferic: IMAX cinema and 3D movies 

    Ακόμα αναρωτιέστε τι να δείτε στη Βαλένθια; Τι λέτε για μια 3D ταινία στο L ‘HemisfèricΗ πιο πρωτοποριακή αρχιτεκτονική συγκεντρώνεται στην Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών στη Βαλένθια. Το L ‘Hemisfèric είναι το πρώτο κτίριο σε αυτό το νεωτεριστικό συγκρότημα του Santiago Calatrava. Από το 1998 προβάλλει ψηφιακές ταινίες 3D και IMAX στην κοίλη οθόνη μήκους άνω των 100 μέτρων.

    Στο L ‘Hemisfèric γίνεται προβολή ταινιών για διαφορετικά φυσικά φαινόμενα, την αστρονομία, την ιστορία, την πανίδα ή τη χλωρίδα που προβάλλονται σε ταινία 3D ή στην ωοειδή οθόνη και θα σας κάνει να νιώσετε σαν βασικός ήρωας μέσα στην ταινία.

    Σχεδιασμένο για παιδιά, νέους και όχι τόσο νέους ανθρώπους, οι προβολές μέσα σε αυτό το κτίριο με τα μάτια σας θα σας αφήσουν άφωνους. Μια φοβερή αισθητική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερα. 

    Δείτε τη διαθεσιμότητα και κλείστε τα εισιτήριά σας εδώ:


    Europa-park (skip the line) – Rust, Γερμανία

    Europa-ParkΠάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε εάν ταξιδεύετε με παιδιά!

    Επισκεφθείτε το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο διασκέδασης της Γερμανίας και ανακαλύψτε έναν κόσμο με αθλήματα άντλησης αδρεναλίνης φιλικά προς την οικογένεια. Με 18 ζώνες που ονομάζονται διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ήπειρο σε μια μέρα. 

    Στο Europa-Park ανακαλύψετε πάνω από 100 διεθνείς θεματικές βόλτες καθώς πηγαίνετε από χώρα σε χώρα. Σε μια τεράστια έκταση 95 εκταρίων, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Γερμανία και να φτάσετε στη Ρωσία στο δρόμο της επιστροφής. Κάθε κόσμος είναι γεμάτος αυθεντική αρχιτεκτονική και απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια.

    Νιώστε την G-δύναμη, καθώς το Blue Fire σας ξεκινά από 0-100χλμ σε 2,5”, ανακαλύψτε μια εντελώς νέα διάσταση στον ανεστραμμένο ”Coaster ” που έχει βελτιωθεί με VR και πραγματοποιήστε μια (πολύ μεγάλη) εκτόξευση στο Poseidon.

    Και αν έχετε μικρά παιδιά, υπάρχουν πολλά αξιοθέατα (συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της Ιρλανδίας) για να κρατήσουν τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους φωτεινά.

    Κλείστε τα εισιτήριά σας από εδώ:


    Astérix Park (one day trip) Παρίσι, Γαλλία

    Ελάτε να περάσετε μια μέρα σε αυτό το οικογενειακό πάρκο ψυχαγωγίας, όπου τα παιδιά και οι ενήλικες θα απολαύσουν τον εαυτό τους στις πίστες του Astérix ®, του ήρωα του πιο διάσημου γαλλικού κόμικ. Αξιοθέατα, ποδηλατάκια και συναυλίες συνδυάζονται για μια αξέχαστη μέρα διασκέδασης. Τα παιδιά σας θα ενθουσιαστούν και θα συναντήσουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

    Εισιτήρια εισόδου για το πάρκο αναζητήστε κι εδώ.

    Εισιτήριο εισόδου μπορείτε να κλείσετε από εδώ.


    LEGOLAND

    Legoland-Βερολίνο, Γερμανία

    Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 3 ετών. Οι ανήλικοι πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα (18 ετών).

    Ελάτε στη Legoland του Βερολίνου για να βουτήξετε στο μεγαλύτερο κουτί με τουβλάκια LEGO®  του κόσμου! Περισσότερα από 4 εκατομμύρια τουβλάκια περιμένουν τη δημιουργικότητά σας. Δείτε το Βερολίνο ως μινιατούρα στην MINILAND, ενταχθείτε στο κάστρο του δράκου και απομακρυνθείτε από την πραγματικότητα και ενώ γίνεστε μέρος των 4D ταινιών. Μην ξεχάσετε να ζήσετε την πραγματικά μαγική βόλτα, Merlin Apprentice ή να γίνετε πραγματικός νίντζα; Επισκεφθείτε το εργοστάσιό LEGO και δημιουργήστε το δικό σας ειδικό LEGO τούβλο για να το πάρετε σπίτι. Στο τέλος του συναρπαστικού ταξιδιού σας θα είστε σίγουρα ένας LEGO-Pro!
    legoland- Πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε εάν ταξιδεύετε με παιδιά!

    Legoland- Μόναχο, Γερμανία

    Skip the line και μπείτε στους ρόλους των αγαπημένων σας ηρώων LEGO®! Εξερευνήστε 55 αξιοθέατα και χιλιάδες μοντέλα που κατασκευάζονται από πάνω από 56 εκ. τουβλάκια LEGO® στη LEGOLAND® Deutschland στο Μόναχο.

    Εκεί σας περιμένουν πάνω από 55 αξιοθέατα που βασίζονται σε τουβλάκια! Σχεδιάστε και προγραμματίσετε τα ρομπότ LEGO® σε πραγματικό χρόνο, βοηθήστε τους Nya και Zane να επεκτείνουν το μοναστήρι LEGO®, συμμετέχετε σε εργαστήρια διασκέδασης, συναντήστε τους αγαπημένους σας ήρωες από την ταινία LEGO® Movie και να παρακολουθήστε ταινίες 4D.


    Tickets for Cinecittà World- Ρώμη, Ιταλία

    Φώτα, κάμερα, δράση! Καλώς ήλθατε στο πρώτο λούνα παρκ της Ιταλίας αφιερωμένο στη Χρυσή Εποχή του κινηματογράφου! Το Cinecittà World είναι το πρώτο Ιταλικό πάρκο ψυχαγωγίας που αφιερώνεται στον κινηματογράφο και την τηλεόραση με 11 νέα αξιοθέατα για το 2018! Μπορείτε επίσης να πέσετε από έναν ψηλό πύργο 60 μέτρων! Ουάου!


    Παιδικό Μουσείο- Ρώμη, Ιταλία

    Το Παιδικό Μουσείο στη Ρώμη είναι μια διαδραστική εμπειρία για τα παιδιά. Το μουσείο αποτελείται από ένα τεράστιο καλυμμένο χώρο αφιερωμένο σε παιχνίδια και εκπαιδευτικά εργαστήρια, όπου τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να περάσουν μερικές ώρες για να εξερευνήσουν τα ζώα, τα τρόφιμα, τους υπολογιστές και άλλα.

    Το πιο εκπληκτικό αξιοθέατο του Explora είναι η πραγματική προσομοίωση του πώς λειτουργεί μια πόλη, με την ικανότητα να εκτελεί περίεργες εργασίες, να πληρώνεται (εικονικό νόμισμα, φυσικά!) και να επανεπενδύει τα κέρδη στην αναπαραγωγή ενός σούπερ μάρκετ, για τη βενζίνη και ούτω καθεξής. Το αποτέλεσμα είναι δύο ώρες πραγματικής διασκέδασης για τα έξυπνα παιδιά και τους γονείς τους!


    Aquafan (Skip The Line)- Ρίμινι, Ιταλία

    Aquafan- Πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε εάν ταξιδεύετε με παιδιά!

    Το πιο διάσημο υδάτινο πάρκο της Ευρώπης, το Aquafan, ζωντανεύει με βόλτες αδρεναλίνης όπως η Μαύρη Τρύπα, το Καμικάζι, ο Έξτρα Ποταμός, το Twist και το Tobogas! Skip the line μη περιμένοντας στις ατελείωτες ουρές των ταμείων και χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα, πάρτε τα παιδιά σε τρεις ειδικές ζώνες ή πάρτε την οικογένεια για διασκέδαση ράφτινγκ στο StrizzaCOOL! 


    Theme Park and Resort Slagharen- Slagharen, Ολλανδία

    slagharen- Πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε εάν ταξιδεύετε με παιδιά!

    To καλύτερο θεματικό πάρκο της Ολλανδίας. Είναι ένας κόσμος της περιπέτειας Country & Western με θέμα το Slagharen. Κρατήστε τον χρυσό στο Yellowstone και ζήστε σαν οι ντόπιοι Αμερικανοί. Είναι ένα από τα καλύτερα ημερήσια ταξίδια που μπορείτε να οργανώσετε στην Ολλανδία!

    Νιώστε την έλξη του τσίρκου ή χορέψτε με τους ρυθμούς της Νέας Ορλεάνης. Δείτε ποιες είναι οι καιρικές συνθήκες στο Μεξικό ή γελάστε με καουμπόηδες στην Άγρια Δύση. Από το Chuck Wagon μέχρι το ισχυρό τρενάκι Gold Rush, το Slagharen έχει πολλές δραματικές συγκινήσεις για τον μικρό καουμπόι ή την καουμπόισσα. Με 31 βόλτες το Slagharen θα έχει όλη την οικογένεια να φωνάζει “Yeeehaaw!”


    Parque Warner- Μαδρίτη, Ισπανία

    ParqueWarner
Πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε εάν ταξιδεύετε με παιδιά!
    Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε με παιδιά 22

    Οι υπερήρωες όπως οι κακοί Batman και Supergirl μάχονται σε εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις και οι χαρακτήρες Looney Tunes όπως ο Bugs Bunny και ο Τασμανικός διάβολος τραγουδούν και χορεύουν στο καταπληκτικό Parque Warner της Μαδρίτης. Ταξιδέψτε από το Χόλιγουντ στην Άγρια Δύση και μπείτε σε αυτό το κινηματογραφικό πάρκο ψυχαγωγίας.

    Το κορυφαίο αξιοθέατο Parque Warner της Μαδρίτης είναι το SUPERMAN ™: Το La Atracción de Acero -ένα καράβι που προσομοιώνει την πτήση του Superman, συμπεριλαμβανομένων των τρομακτικών γύρων και των πολλών ελεύθερων ριπών! Υπάρχει επίσης το καράβι του Stunt Fall σε στιλ μπούμερανγκ και το BATMAN ™: La Fuga, ένα τρενάκι που φτάνει τα 83 χλμ./ώρα!

    Διαδραστική οικογενειακή διασκέδαση στο La Aventura de Scooby-Doo, Shock Cars, το τρομακτικό Hotel Embrujado, κινηματογραφικές περιηγήσεις, θαλάσσια παιχνίδια και ποδηλατικές διαδρομές.

    Οι συγκινήσεις, οι υπερήρωες και οι συναντήσεις με χαρακτήρες είναι κάτι περισσότερο από αρκετό για να καταλάβεις όλους για ώρες στο Parque Warner της Μαδρίτης.


    Aquopolis San Fernando de Henares – Μαδρίτη, Ισπανία

    Aquopolis-Πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε εάν ταξιδεύετε με παιδιά!

    Έναν κόσμος υδάτινης διασκέδασης μόλις 20 λεπτά έξω από τη Μαδρίτη. Ποιος θέλει άμμο στο δέρμα του; Κανένας! Γι ‘αυτό ένα πάρκο νερού είναι πολύ καλύτερο από την παραλία! Στο πάρκο Aquopolis τα μικρά σας θα αγαπήσουν την τσουλήθρα ZigZag και την πισίνα των κυμμάτων αλλά και πολλά άλλα σημεία στο πάρκο ενώ τα πολύ μικρά μπορούν να διασκεδάσουν στην περιοχή κάτω των 10 ετών.

     


    Aquapalace Praha – Πράγα

    Anthomeli_aquapalace_Πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε εάν ταξιδεύετε με παιδιά!

    Το σπουδαίο πράγμα για το Aquapalace Praha είναι ότι έχει πραγματικά κάτι για όλους. Για τα μικρά παιδιά, τους εφήβους αλλά και τους ενήλικες το Aquapalace Praha προσφέρει μια βουτιά ικανοποίησης. 

    Πηδήξτε κατευθείαν στο βαθύ άκρο στο Palace of Adventure του Aquapalace Praha. Με τσουλήθρες, γρήγορους ποταμούς και το περιβόητο Space Bowl, υπάρχει αφθονία διασκέδασης γεμάτη δράση.

    Για όσους αναζητούν ηπιότερες… καταστάσεις το Palace of Treasures είναι ιδανικό. Τα μικρότερα παιδιά και οι γονείς θα απολαύσουν τις θαλάσσιες περιπέτειες με πειρατές, θαλάσσια τέρατα και ναυάγια, καθώς και απαλά κύματα και φοίνικες.

    Αν θέλετε περισσότερη χαλάρωση, υπάρχει και ένα παλάτι για αυτό, το Palace of Relaxation. Αυτή η ήσυχη περιοχή προσκαλεί τους επισκέπτες να κλείσουν τα μάτια τους και να απολαύσουν τον πάγκο μασάζ ή το τζακούζι (η σάουνα δεν συμπεριλαμβάνεται).


    Miniworld Rotterdam – Ρότερνταμ, Ολλανδία

    MiniWorld Rotterdam- Πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε εάν ταξιδεύετε με παιδιά!

    Επισκεφθείτε τον μεγαλύτερο εσωτερικό μικροσκοπικό κόσμο στη Μπενελούξ. Στο Miniworld Rotterdam σταθείτε ψηλά στην πόλη καθώς η μέρα γυρίζει στη νύχτα κάθε 24 λεπτά. Δείτε εικόνες όπως ο νέος κεντρικός σταθμός του Ρότερνταμ και η γέφυρα Erasmus. Δείτε κανάλια, κανάλια, ανεμόμυλους, αντλιοστάσια και λιμνοθάλασσες! Είναι δύσκολο να μην χαρεί κανείς από το σφύριγμα τρένων τρένων, τραμ και λεωφορείων γύρω από το μοντέλο του νέου Κεντρικού Σταθμού του Ρότερνταμ. Η διάσημη γέφυρα Erasmus ξαναχτίστηκε εδώ σε μόλις 4,5 μέτρα και το φως αλλάζει κάθε 24 λεπτά.

    Μπείτε στο εργαστήριο και δείτε πώς γίνονται τα μικροσκοπικά μοντέλα. Επισκεφθείτε το με την οικογένεια και οι ώρες θα περάσουν σαν λεπτά.


    Rainbow MagicLand- Ρώμη, Ιταλία

    Rainbow Magicland-Πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε εάν ταξιδεύετε με παιδιά!

    Αυτό το γοητευτικό πάρκο ψυχαγωγίας είναι ένας φιλικός προς την οικογένεια τρόπος για να διασκεδάσετε για μία μέρα στη Ρώμη με 38 αξιοθέατα και έναν τόνο εξαιρετικών  παραστάσεων.

    Το όνομα λέει όλα: Rainbow MagicLand. Rainbow επειδή είναι πολύχρωμο, μαγικό επειδή είναι μαγευτικό και το Land, γιατί είναι ένα μέρος… μόλις 20 λεπτά έξω από τη Ρώμη.

    Μπορεί να είναι κοντά στην Αιώνια Πόλη, αλλά το Rainbow MagicLand είναι ένας κόσμος μακριά με κάστρα νεράιδων, άγριους Βίκινγκς, μαγικές νεράιδες, ισχυρούς μάγους και ατρόμητους τυχοδιώκτες.

    Το Rainbow MagicLand προσφέρει στους επισκέπτες του 38 διαφορετικά αξιοθέατα-μερικώς τροφοδοτούμενα από ηλιακή ενέργεια- συμπεριλαμβανομένου ενός παγκοσμίου πρωταθλήματος και τριών μοναδικών αξιοθέατων στη χώρα!

    Το πάρκο χωρίζεται σε θεματικές περιοχές, μερικές από τις οποίες είναι εμπνευσμένες από παραστάσεις του δημοφιλούς ιταλικού σινεμά ψυχαγωγίας Rainbow (παραγωγός τωνWinx). 


    Gardaland-Ιταλία

    Φυσικά δεν ξεχνάμε και το πάρκο διασκέδασης Gardaland στην λίμνη Garda για την οποία έχουμε ολόκληρο αφιέρωμα στο Ανθομέλι εδώ

    Εισιτήρια για τα πάρκα δραστηριοτήτων στην Gardaland θα βρείτε εδώ.

    Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε με παιδιά
    Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε με παιδιά: Gardaland

    Disneyland-Παρίσι, Γαλλία

    Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε με παιδιά
    Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε με παιδιά.
    Πατήστε στα link για να διαβάσετε για το δικό μας ταξίδι στη Disneyland

    Για την Disneyland ετοιμάζουμε ένα ειδικό αφιέρωμα αλλά ως τότε μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας skip the line εισιτήρια ανάλογα με τις μέρες και τα πάρκα που θέλετε να επισκεφθείτε γλυτώνοντας επίσης και τη χρήση των μεταφορικών μέσων σε ορισμένες περιπτώσεις! 

    Disneyland Paris tickets for 1 or 2 parks

    Διαβάστε στο Ανθομέλι:

    Σας αφήνουμε να το ονειρευτείτε αλλά και γιατί όχι να το οργανώσετε. Και για όσους δυσκολεύονται να το ονειρευτούν συμβουλεύουμε να αρχίσουν από σήμερα κιόλας την αποταμίευση! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο εύκολα μπορείτε να μαζέψετε σε έναν πήλινο κουμπαρά χρήματα για ένα ταξίδι! 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης