Μουσεία χωρίς αναμονή στις ουρές των ταμείων!

Είτε ταξιδεύετε στο εξωτερικό συχνά είτε μια στο τόσο, αλλά σας αρέσει να επισκέπτεστε μουσεία και άλλα αξιοθέατα, σίγουρα θα έχετε ζήσει τις τεράστιες ουρές αναμονής στα ταμεία για να πάρετε το πολυπόθητο εισιτήριο εισόδου. Δεν θα ξεχάσω την πάνω από δύο ώρες αναμονή στο μουσείο της Μαντάμ Τισώ στο Λονδίνο! Πόσο θα ήθελα τότε να ήμουν ανάμεσα σε εκείνους που σαν κύριοι έμπαιναν στο μουσείο κρατώντας το εισιτήριό τους στο χέρι! Τώρα όμως μπορούμε κι εμείς αλλά κι εσείς να κλείσουμε τα εισιτήριά μας για μουσεία, αξιοθέατα αλλά και κοντινές ημερήσιες εκδρομές πριν από το ταξίδι μας! Ως ταξιδιάρηδες έχουμε να σας προτείνουμε κάτι πολύ καλό που θα αγαπήσετε όχι μόνο για την ευκολία αλλά και για τη βοήθεια που προσφέρει στην οργάνωση των ταξιδιών! Ηδη τις πλατφόρμες της TICKETBAR και της TIQETS πολλοί από εσάς τις έχετε εμπιστευτεί για τα ταξίδια σας. Καιρός όμως είναι να τις μάθετε κι εσείς οι υπόλοιποι και να μην ταλαιπωρήστε πλέον με το να περιμένετε για ώρες στις ουρές χάνοντας χρόνο από το ταξίδι σας! 

skip the line tickets

Η νέα πλατφόρμα του Ανθομέλι σε συνεργασία με την Ticketbar μπορεί να σας γλυτώσει από μεγάλη ταλαιπωρία στα ταξίδια σας αλλά και να εξοικονομήσετε χρήματα. Θέλετε να μάθετε με ποιον τρόπο; 

Ας τα πάρουμε από την αρχή… Μια μέρα λάβαμε ένα e-mail που από τη μία λέγαμε ότι ήταν spam και από την άλλη ο τρόπος που ήταν γραμμένο ήταν τόσο ευγενικός και στοχευμένος… σαν μας ήξεραν ή καλύτερα σαν να μας διάβαζαν! Το mail έμεινε για αρκετό καιρό στα εισερχόμενα μέχρι που αποφασίσαμε να απαντήσουμε κι εκεί ξεκίνησε ένα πολύ ωραίο ταξίδι με ευρωπαϊκό αέρα ονόματι Ticketbar

Ticketbar

Ο λόγος για την Ολλανδική εταιρεία Τicketbar μέσω της οποίας μπορείτε να βρείτε εισιτήρια μουσείων με το προνόμιο skip the line (ώστε να μη περιμένετε με τις ώρες στις ατελείωτες ουρές των διάσημων μουσείων) αλλά και ημερήσιων εκδρομών σε χαμηλότερες τιμές. Το ιδιαίτερο με αυτή την εταιρεία είναι η συνεργασία της με blogs σε ολόκληρο τον κόσμο που εξειδικεύονται στις ταξιδιωτικές αναρτήσεις, όπως εμείς! 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Τι προσφέρουν οι ταξιδιωτικές αυτές πλατφόρμες

Μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη για εμάς πλατφόρμα που μπορείτε να βρείτε εδώ, μπορείτε να κλείσετε online:

 • τα εισιτήριά σας για τα μεγαλύτερα μουσεία σε ολόκληρο τον κόσμο 
 • ημερήσιες εκδρομές στα περίχωρα της πόλης ή σε άλλες κοντινές πόλεις για να κάνετε κάποιο tour ή για να επισκεφτείτε κάποιο γνωστό αξιοθέατο ή μουσείο
 • εισιτήρια για τα γνωστά πια σε όλους κόκκινα ανοιχτά λεωφορεία (hop on-hop off),
 • εκπτωτικές κάρτες των πόλεων (θα σας μιλήσουμε πιο αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση)
 • ομαδικές ή ατομικές ξεναγήσεις με ξεναγούς (σε κάποιες περιπτώσεις η παραλαβή σας γίνεται από το ξενοδοχείο)
 • βραδινές εξόδους (food tour, night club tour κ.α.)

και φυσικά να έχετε το προνόμιο σε πολλά από αυτά να μην περιμένετε στην ουρά των αξιοθέατων αλλά σαν κύριοι να πηγαίνετε κατευθείαν στο ταμείο.  Οι επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται από αυτά που έχει να αναδείξει η κάθε πόλη. 


Η ταξιδιωτική πλατφόρμα Ticketbar

Μπορείτε να επισκεφτείτε την πλατφόρμα του  Ανθομέλι σε συνεργασία με το Ticketbar και να κλείσετε εισιτήρια για τα μουσεία αλλά και τα αξιοθέατα που θέλετε να επισκεφτείτε:

 Ανθομέλι-Ticketbar

ticket-ad

Είναι εύκολο να κλείσετε τα εισιτήρια skip the line!

Πάμε παρέα να σας δώσουμε κάποια παραδείγματα:

Μπαίνοντας στην πλατφόρμα του Ανθομέλι-Ticketbar εδώ επιλέξτε προορισμό. Ας υποθέσουμε πως θέλετε να επισκεφτείτε το Παρίσι. Πατήστε το εικονίδιο Paris. Στα αριστερά σας υπάρχουν οι κατηγορίες Μουσεία, Αξιοθέατα, Εκδρομές, Κρουαζιέρες, Νυχτερινή ζωή, Ποδήλατα, Μεταφορές κλπ (δεν είναι πάντα τα ίδια σε όλες τις πόλεις) για να επιλέξετε. Έπειτα, επιλέξτε από τη λίστα στα δεξιά το μουσείο ή το αξιοθέατο που θέλετε να επισκεφτείτε. Όταν γράφει skip the line σημαίνει πως δεν χρειάζεται να περιμένετε καθόλου στην ουρά του ταμείου. Ας υποθέσουμε πως επιλέγετε το Μουσείο Orsay-skip the line στο Παρίσι. Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τις ώρες (δυστυχώς η πλατφόρμα δεν υποστηρίζει ακόμη ελληνικά) επιλέξτε την ημερομηνία και τον αριθμό των ατόμων. Σε κάποιες περιπτώσεις τα παιδιά είναι δωρεάν ή πληρώνουν μειωμένο εισιτήριο. Αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή θα σας σταλεί επιβεβαίωση στο μέιλ σας. Εκεί θα ενημερωθείτε για το πότε θα λάβετε το εισιτήριό σας στο email σας. Προσοχή, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις δεν πρέπει να πάτε απευθείας στο μουσείο αλλά σε κάποιο σημείο εκεί κοντά για να πάρετε το εισιτήριο και μετά στο μουσείο υπάρχει συνήθως ξεχωριστό γκισέ  για όσους έχουν εισιτήρια skip the line.

Guided Tours

Μπορείτε να επιλέξετε και Guided tour στα μουσεία (στα αγγλικά ή σε κάποια άλλη γλώσσα αν υποστηρίζεται) ή να επιλέξετε πακέτο skip the line για πακέτο μουσείων ή μνημείων που πολλές φορές περιλαμβάνει μεταφορά με μίνι bus από το ξενοδοχείο σας ή από κάποιο σημείο συνάντησης.

Κάρτα Μουσείων

Αν είστε φίλοι των μουσείων τότε σίγουρα σας συμφέρει η Κάρτα των μουσείων με την οποία τα παιδιά κάτω των 18 μπαίνουν δωρεάν. Και μιας και αναφερθήκαμε στο Παρίσι με αυτή την κάρτα των Μουσείων έχετε είσοδο χωρίς αναμονή στις ουρές όσες φορές θέλετε σε πάνω από 60 μουσεία (τις μόνιμες συλλογές) και μνημεία του Παρισιού και της γύρω περιοχής. Μάλιστα θα σας δοθεί φυλλάδιο με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστεί να ξέρετε σχετικά με τα μουσεία και μνημεία. Προσοχή ότι για τη συγκεκριμένη πρέπει να ανταλλάξετε το εκτυπωμένο voucher σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο.  

Η ταξιδιωτική πλατφόρμα Tiqets

Εκτός όμως από την παραπάνω πλατφόρμα μπορείτε να εμπιστευτείτε και μια ακόμη συνεργασία του blog Ανθομέλι με την αντίστοιχη ισπανική εταιρεία TIQETS. Επιλέξτε ποια από τις δύο σας ταιριάζει περισσότερο. Αυτό που εμείς βρίσκουμε πιο βοηθητικό στην Tiquets είναι το layout της πλατφόρμας, το ότι υπάρχει κι ένας χάρτης της περιοχής για να δείτε πού βρίσκεται το κάθε μουσείο ή αξιοθέατο και πως υπάρχει η δυνατότητα σε κάποια προϊόντα να έχετε το εισιτήριο απευθείας στο κινητό σας! Δυστυχώς όμως δεν έχει ακόμη τόσες επιλογές σε χώρες/πόλεις/αξιοθέατα που έχει η Ticketbar. Οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες και η διαδικασία είναι παρόμοια και στις δύο και αφήνουμε σε εσάς να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο. 


Γίνετε μέλη της ομάδας μας "Let's blog party" στο Facebook, και ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Pinterest στο "We Love Pinatas"

 Μπορείτε να επισκεφτείτε την πλατφόρμα του  Ανθομέλι σε συνεργασία με την Tiqets και να κλείσετε εισιτήρια για τα μουσεία αλλά και τα αξιοθέατα που θέλετε να επισκεφτείτε:

 Ανθομέλι-Tiqets

tiqets

Εμείς σας παρουσιάσαμε μόνο ελάχιστα παραδείγματα. Ανάλογα όμως με την πόλη που θα επισκεφτείτε μπορείτε να βρείτε εισιτήρια για μουσεία, εκδρομές στη γύρω περιοχή.

Σε πολλές αναρτήσεις μας για το εξωτερικό όπου σας προτείνουμε συγκεκριμένα μουσεία, τα must-see αξιοθέατα για την επίσκεψή σας εκεί πάντα παραθέτουμε το αντίστοιχο link που θα σας οδηγήσει σε κάποια από αυτές τις πλατφόρμες απ΄όπου μπορείτε να κλείσετε online πριν ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Αν, λοιπόν, οργανώνετε ή πρόκειται να οργανώσετε κάποιο ταξιδάκι είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μπείτε στην κατηγορία Ταξίδια-Εξωτερικό βρείτε τον προορισμό σας και προετοιμαστείτε!

Κερδίστε χρόνο και χρήματα με σωστή οργάνωση πριν από το ταξίδι! 

 

Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Ανθομέλι.

Ⓘ Η ανάρτηση ενδέχεται να περιέχει affiliate links τα έσοδα των οποίων βοηθούν στη συντήρηση του blog. Δεν σας επιβαρύνουν εξτρά σε περίπτωση που κάνετε κάποια αγορά μέσω αυτών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Κορίτσια συγχαρητήρια!
  Εξαιρετική πρωτοβουλία – συνεργασία.

  Η εξοικονόμηση χρόνου και κόπου σε ένα ταξίδι, είναι ο νούμερο “1” σκοπός για μένα. Αν σε κάτι εξυπηρετεί η έγκαιρη προετοιμασία είναι αυτός ο σκοπός. Η πλατφόρμα σας λοιπόν θα μας λύσει τα χέρια…όταν θα προλάβω να ξανάπω ταξίδι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα Άρθρα

Βόλτα στο παλιό ενετικό λιμάνι των Χανίων με τα παιδιά

Από όλα τα ταξίδια που κάναμε, η Κρήτη έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιάς μας, όμως, καθώς ήταν το όνειρό μας να πάμε...

9+2 υγιεινές τροφές και super foods για καλύτερη ζωή

Πριν λίγο καιρό, είχα ζητήσει τη βοήθεια Ελληνίδων food bloggers που ασχολούνται λίγο περισσότερο με την πιο υγιεινή διατροφή ή την χορτοφαγία...

Διακοπές στο Klagenfurt και στη λίμνη Worthersee της Αυστρίας

Ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών μας διακοπών με το αυτοκινούμενο στην Ευρώπη, το περάσαμε στην Αυστρία. Μαγευτήκαμε, παραγματικά, από τις πολλές ομορφιές...

Κοτόπουλο γεμιστό στη γάστρα με γέμιση που θα σας ξετρελάνει

Ήρθανε τα φώτα και φωτισμοί και χαρές μεγάλες και αγιασμοί. Σφάξαμε τον πετεινό βρήκαμε τα φώτα, δώστε το μπαξίσι μας να πάμε...

Μπρατισλάβα, η όμορφη πρωτεύουσα της Σλοβακίας

Η Μπρατισλάβα, αν και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης τη Βιέννη και τη Βουδαπέστη, που τραβούν σαν μαγνήτης μεγάλο...

Διαβάστε Επίσης