ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μια ιστορία επαγγελματικού… bloggoπροσανατολισμού!

    Σήμερα θέλω να σας διηγηθώ μια ιστορία. 

    Όταν ήμουν μικρή, ο καημός της μαμάς Μαρίας  ήταν ότι δεν ήξερα τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω. 
    Κλίση στις θετικές επιστήμες δεν είχα, αλλά ούτε και στα φιλολογικά. Χέρι για ζωγραφική… κουλό! Από φωνή, κορμάρα και όσο για αθλητισμό… είχαμε μαλώσει προ πολλού!!! Πέρα, λοιπόν, από κάτι επιλογές του τύπου… ηθοποιός, χορεύτρια και παντός είδους καλλιτεχνικό επάγγελμα, δεν μου άρεζε κάτι συγκεκριμένο. 
    Περίμενε της έλεγα και στο λύκειο θα αποφασίσω… πέρασε πρώτη λυκείου, δευτέρα, ήρθε και η τρίτη και τελικά μάπα επιλογή έκανα στις πανελλήνιες! Οργάνωση επιχειρήσεων… ποιος εγώ που για να οργανωθώ χρειάζομαι δέκα γραμματείς και άλλους τόσους φαρισαίους! 
    Η Κατερίνα από τη άλλη… και που δεν τα πήγαινε καλά! Κλίση στην ζωγραφική, κλίση στην μουσική, κλίση στα μαθήματα παντός είδους (ε, εντάξει εκτός από τα σπορ κι αυτή, χιχι)… σπασικλάκι σκέτο! 

    Μια ιστορία επαγγελματικού... bloggoπροσανατολισμού! 1
    ¨Θα γίνουμε μπλόγκερς κάποτε¨
     Μαυροτσούκαλα μετά από καλοκαιρινές διακοπές! Αγαπημένη φωτογραφία μας αυτή!
     

    Πέρασαν, ωστόσο, τα χρόνια και τελικά βρήκα πραγματικά κάτι που να με γεμίζει… οι μεταφράσεις με γέμισαν με γνώσεις και ποικιλία και η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας κάλυψε την πλευρά της προσφοράς της γνώσης. Όμως ως γνήσιος Υδροχόος ήθελα μια αλλαγή βρε αδερφέ!!!  
    Έτσι, εκεί από το πουθενά, η γραμματέας μου και πολυμήχανος συμβουλάτοράς που μένει στην Θεσσαλονίκη (η αδερφή μου δηλαδή), μου πρότεινε να γίνουμε blogger… κι εγώ φυσικά έσκασα στα γέλια!!! Αλλά τελικά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!!! Μήπως το ακούτε κι εσείς αυτό το γελάκι; Η Κατερίνα είναι που γελάει γιατί όχι μόνο γίναμε bloggers αλλά είχαμε και την τιμή να μας προσκαλέσουν και στο 1ο Συνέδριο Blogging με τίτλο Ψηφιακές Γειτονιές” που διοργανώνει η υπέροχη παρέα  των Μικρών Μεγάλων στις 20 Απριλίου 2013 από τις 10:30-19:30 στον πολυχώρο The Hub Events στην Αθήνα. 

    Για την διοργάνωση δεν θα πω πολλά καθώς οι αναρτήσεις που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο έχουν ξεπεράσει τις πενήντα και μπορείτε να τις βρείτε εδώ
    Εγώ αυτό που θέλω απλά είναι να απευθυνθώ στην μαμά μου και να της πω ότι τελικά έκανα την επιλογή μου… 
     
    Μαμά, όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω blogger!!!
     
    … και αυτό όπως πάντα χάρη στην αδερφή μου! 
    Μια ιστορία επαγγελματικού... bloggoπροσανατολισμού! 3
    Οι ψηφιακές γειτονιές μας ζήτησαν να βγάλουμε μια φωτογραφία της δικής μας ψηφιακής γωνιάς. Η Κατερίνα μπλογκάρει στο σαλόνι.
    Μια ιστορία επαγγελματικού... bloggoπροσανατολισμού! 5
    Εγώ πάλι τοn τελευταίο καιρό προσπαθώ να μπλογκάρω από την δική μου ψηφιακή γωνιά… με την Μελίτα κυριολεκτικά στο κεφάλι μου!

    Πέρα από τα αστεία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την τιμή που μας έκαναν να μας συμπεριλάβουν σε αυτή την τόσο σημαντική μέρα για όλο τον μικρόκοσμο του blogging!!!

    Η Κατερίνα θα συμμετέχει στο pannel από γονείς-blogger αλλά θα είμαστε εκεί και οι δύο να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε από κοντά! Ανυπομονούμε!  Λίγες μέρες μείνανε ακόμη!

    Callie

    Πρόγραμμα Συνεδρίου
    Ομιλητές
    Γονείς-bloggers 
    Δηλώσεις συμμετοχής  

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    30 ΣΧΟΛΙΑ

      • Βρε Σταυρούλα πάλι μετακόμιση!!! Που πας αυτή την φορά… γιατί έχω χάσει και επεισόδια;;; Μήπως γυρνάς στα πάτρια εδάφη; Θα μπω να σε διαβάσω γιατί έχω καμιά δεκαριά μέρες να σε "επισκεφτώ". Φιλιά Callie

    1. Πώς φαίνεστε που είστε καλά φιλαράκια οι δυο σας. Είστε "συμπληρωματικές" πολύ! Από ένα σημείο και μετά έχω σταματήσει να διαβάζω αναρτήσεις για τις ψηφιακές γειτονιές, γιατί κατάλαβα να αγχώνομαι πολύ. Καλή αντάμωση το Σάββατο κορίτσια. Φιλιά πολλά!

      • Εχω μάθει πολλά για την πληθωρική σου (και δεν αναφέρομαι φυσικά στα κιλά) προσωπικότητα… οπότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Θα χαρώ να σε γνωρίσω κι εγώ. Callie

      • Τελικά ο κόσμος είναι μικρός και όλοι εμείς έχουμε περισσότερα απ΄όσα νομίζουμε να μας συνδέουν!!! Θα χαρώ να γνωριστούμε… πωπω, με ποιον θα πρωτομιλήσουμε δεν ξέρω!!! Callie

    2. Τέλεια τέλεια!!! Είδες; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς φροντίζει η μεγάλη αδερφή!!! Που να το φανταζόταν βέβαια το bloggin τα χρόνια εκείνα…τα παλιά!!!
      Το Μελιτάκι στο κεφάλι…απίθανη εικόνα!Φιλιά κυρίες μου θα τα πούμε σύντομα!!!Θα χαρώ να σας δω και να σας ακούσω…Κατερίνα για εσένα λέω.

      • Ναι, όντως, το blogging δεν το φανταζόταν… αλλά τις χρωστάω πολλά για τα οποία με έχει παρακινήσει να κάνω! Αυτά έχετε εσείς οι μεγάλες αδερφές… μάνες, φίλες και σύντροφοι!!! Κατερίνα μου κι εγώ θα χαρώ να τα πούμε… είσαι από αυτούς που ανυπομονώ να φιλήσω. Callie

    3. πολλα συγχαρητηρια και στις δυο σας!!σ'αυτο το σημειο θα ηθελα να διαφωνησω με ενα σημειο της αναρτησης callie μου (αυτο που αναφερεσαι στην απουσια ταλεντων σου)και να σου θυμισω οτι λιγα παιδακια στην τεταρτη και πεμπτη δημοτικου εχουν τη διαθεση και την οργανωτικοτητα να παρακινησουν παιδικη παρασταση Ρωμαιου και Ιουλιέττας (με χειρογραφα κειμενα παρακαλω!!)αχ αναμνησεις..φιλακια πολλα!!συνεχιστε ετσι!!

      • Μαράκι μου γλυκό… για ακόμη μια φορά με εκπλήσεις με τις αναμνήσεις σου! Δεν θυμάμαι τίποτα από όλο αυτό. Εγώ το έκανα αυτό; Βρε λες τελικά να ήμουν κρυφό ταλέντο και με τα χρόνια να το έθαψα μέσα μου και τώρα να μου ξαναβγαίνει,χιχι! Πάντως την καρριέρα του ηθοποιού την εγκατέλειψα όταν στην έκτη, στην θεατρική παράσταση με με τον μακεδονικό αγώνα, είχα τέσσερις μεν ρόλους… αλλά όλους σαν κομπάρσος,χαχα!!! Φιλάκια γλυκιά μου!!!Callie

    4. Callie χα χα χα πόσο γέλασα με όλα όσα γράφεις και με τη Μελίτα στο κεφάλι σου!
      Μπορεί να μην το ξέρατε τότε, αλλά γεννηθήκατε για να μπλογκάρετε! Αν και δεν υπήρχε καν σαν έννοια, το σύμπαν συνωμότησε ώστε να φτιαχτεί η μπλογκόσφαιρα και να την γλυκάνετε με Ανθομέλι:)
      Θα τα πούμε Ψηφιακές στα σίγουρα!
      Πόσο χαίρομαι που σε έχω γνωρίσει και που θα γνωρίσω και το άλλο μισό της γλύκας σας σε μια βδομάδα!

      • Aφού φοβάμαι μην από την πολύ γλύκα κολάμε και δεν μπορούμε να σας κάνουμε χειραψία,χιχιχι!!! Δημητράκι μου αυτό το σύμπαν… με κυνηγάει σε όλη μου την ζωή!!!Τίποτα άλλωστε δεν είναι τυχαίο! Καληνυχτούδια!!! Callie

      • Δυστυχώς!!! Αφού στο τέλος φοβάμαι μην βαρεθούμε η μία την άλλη,χιχι!!! Βεράκι μου γλυκό καλή ξεκούραση από αύριο (ξέρεις εσύ) και ετοιμάσου για το Σάββατο… σε θέλω να φυσάς… γιατί είσαι και η μόνη αδικημένη, ομολογώ. Τα παράπονά μου θα τα κάνω στους υπεύθυνους, όμως!!! Φιλάκια. Callie

      • Θέλω να ξέρεις πως χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα και κάθε φορά που σε διαβάζω φέρνω στο νου μου το κόκκινο χαμόγελο και τη ζουζουνιαρικη φωνή σου. Βέρα γέλασα με το σχόλιο σου… Φιλία

    5. Τι ωραία , υπέροχη η ανάρτηση και η τιμή να συμμετέχετε στο συνέδριο , Τώρα να μη γελάσω με το κοριτσάκια στο κεφάλι σου πραγματικά?
      Καλή συνέχεια , καλή εβδομάδα

    6. Άχου τα μωρέ τα κοριτσάκια μου! Καλά, Κάλη, δε θα σε αναγνώριζα! Η Κατερίνα, ίδια (όσο την ξέρω από τις photos). Αλλά εσύ, καμία σχέση.

      Τι καλά! Θα τα πούμε από κοντά σε λίγες μέρες 🙂
      Θα γνωρίσω και την Κατερίνα 🙂
      Φιλάκιααααα

    7. Μπορεί όπως λες ο καημός μου να ήταν πως δεν ήξερες τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις,όμως έχω να σου πω πως όλα τότε ήταν ένα παιχνίδι και που τώρα που μεγάλωσες καημός και επιθυμία μου είναι ΜΟΝΟ να είσαι πάντα καλά εσύ και η οικογένειά σου.Και μη ξεχνάς.πως όταν θέλεις,βρίσκεις τον δρόμο σου.Καλή επιτυχία μικρή μου κορούλα ,σε ότι επιλέγεις να κάνεις,αρκεί αυτό που κάνεις να σε ευχαριστεί και να σε γεμίζει.

    8. Τέλεια ανάρτηση! Πόσο πολύ συμφωνώ δεν μπορώ να σου περιγράψω Καλυ μου! Μακάρι να μπορούσα να ερθω κι εγω στο συνεδριο , αλλά μπου πεφτει λιγο μακρια! Ελπίζω να διοργανωθει κατι αντιστοιχο και στη Θεσσαλονικη καποια στιγμη!

    9. Ανυπομονώ να σας ευχαριστηθώ ακούγοντας σας αυτήν την φορά από κοντά (έτσι για αλλαγή). Είμαι σίγουρη ότι θα τα πάτε περίφημα ! Σύντομα λοιπόν face to face ! Να γνωρίσω και το άλλο μισό..Φιλιά πολλά!

    10. Τι ωραία ανάρτηση! Ευτυχώς που η μία αδερφούλα είχε την έμπνευση και η άλλη συμφώνησε τελικά και τώρα σας απολαμβάνουμε όλοι!
      Πολλά φιλάκια και καλή επιτυχία στο συνέδριο!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης