Μια ιστορία επαγγελματικού… bloggoπροσανατολισμού!

Kathy & Callie
Σήμερα θέλω να σας διηγηθώ μια ιστορία. 

Όταν ήμουν μικρή, ο καημός της μαμάς Μαρίας  ήταν ότι δεν ήξερα τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω. 
Κλίση στις θετικές επιστήμες δεν είχα, αλλά ούτε και στα φιλολογικά. Χέρι για ζωγραφική… κουλό! Από φωνή, κορμάρα και όσο για αθλητισμό… είχαμε μαλώσει προ πολλού!!! Πέρα, λοιπόν, από κάτι επιλογές του τύπου… ηθοποιός, χορεύτρια και παντός είδους καλλιτεχνικό επάγγελμα, δεν μου άρεζε κάτι συγκεκριμένο. 
Περίμενε της έλεγα και στο λύκειο θα αποφασίσω… πέρασε πρώτη λυκείου, δευτέρα, ήρθε και η τρίτη και τελικά μάπα επιλογή έκανα στις πανελλήνιες! Οργάνωση επιχειρήσεων… ποιος εγώ που για να οργανωθώ χρειάζομαι δέκα γραμματείς και άλλους τόσους φαρισαίους! 
Η Κατερίνα από τη άλλη… και που δεν τα πήγαινε καλά! Κλίση στην ζωγραφική, κλίση στην μουσική, κλίση στα μαθήματα παντός είδους (ε, εντάξει εκτός από τα σπορ κι αυτή, χιχι)… σπασικλάκι σκέτο! 

¨Θα γίνουμε μπλόγκερς κάποτε¨
 Μαυροτσούκαλα μετά από καλοκαιρινές διακοπές! Αγαπημένη φωτογραφία μας αυτή!
 

Πέρασαν, ωστόσο, τα χρόνια και τελικά βρήκα πραγματικά κάτι που να με γεμίζει… οι μεταφράσεις με γέμισαν με γνώσεις και ποικιλία και η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας κάλυψε την πλευρά της προσφοράς της γνώσης. Όμως ως γνήσιος Υδροχόος ήθελα μια αλλαγή βρε αδερφέ!!!  
Έτσι, εκεί από το πουθενά, η γραμματέας μου και πολυμήχανος συμβουλάτοράς που μένει στην Θεσσαλονίκη (η αδερφή μου δηλαδή), μου πρότεινε να γίνουμε blogger… κι εγώ φυσικά έσκασα στα γέλια!!! Αλλά τελικά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!!! Μήπως το ακούτε κι εσείς αυτό το γελάκι; Η Κατερίνα είναι που γελάει γιατί όχι μόνο γίναμε bloggers αλλά είχαμε και την τιμή να μας προσκαλέσουν και στο 1ο Συνέδριο Blogging με τίτλο «Ψηφιακές Γειτονιές» που διοργανώνει η υπέροχη παρέα  των Μικρών Μεγάλων στις 20 Απριλίου 2013 από τις 10:30-19:30 στον πολυχώρο The Hub Events στην Αθήνα. 

Για την διοργάνωση δεν θα πω πολλά καθώς οι αναρτήσεις που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο έχουν ξεπεράσει τις πενήντα και μπορείτε να τις βρείτε εδώ
Εγώ αυτό που θέλω απλά είναι να απευθυνθώ στην μαμά μου και να της πω ότι τελικά έκανα την επιλογή μου… 
 
Μαμά, όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω blogger!!!
 
… και αυτό όπως πάντα χάρη στην αδερφή μου! 

Οι ψηφιακές γειτονιές μας ζήτησαν να βγάλουμε μια φωτογραφία της δικής μας ψηφιακής γωνιάς. Η Κατερίνα μπλογκάρει στο σαλόνι.
Εγώ πάλι τοn τελευταίο καιρό προσπαθώ να μπλογκάρω από την δική μου ψηφιακή γωνιά… με την Μελίτα κυριολεκτικά στο κεφάλι μου!

Πέρα από τα αστεία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την τιμή που μας έκαναν να μας συμπεριλάβουν σε αυτή την τόσο σημαντική μέρα για όλο τον μικρόκοσμο του blogging!!!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
Η Κατερίνα θα συμμετέχει στο pannel από γονείς-blogger αλλά θα είμαστε εκεί και οι δύο να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε από κοντά! Ανυπομονούμε!  Λίγες μέρες μείνανε ακόμη!

Callie

Πρόγραμμα Συνεδρίου
Ομιλητές
Γονείς-bloggers 
Δηλώσεις συμμετοχής