ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Day 19: a favourite place

    Το αγαπημένο μου μέρος δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το camping του Αρμενιστή στην Σιθωνία Χαλκιδικής. Κάνουμε διακοπές εκεί απ όταν πηγαίναμε ακόμα στο Γυμνάσιο! Στην αρχή με τους γονείς μας, αργότερα με τις φίλες μας, με τους φίλους μας, μετά  με τους άντρες μας και αργότερα οικογενειακά με τα παιδιά μας. Πόσες αναμνήσεις!
     Day 19: a favourite place 1Την φωτογραφία δηλώνω ότι δεν την επεξεργάστηκα καθόλου και το χρώμα της θάλασσας είναι και στην πραγματικότητα τόσο υπέροχο. Αν κάποιος έχει πάει στον Αρμενιστή σίγουρα θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να κάνει μπάνιο σε κάποια άλλη θάλασσα! Είναι καθαρή σαν πισίνα! Βαθειά αλλά πεντακάθαρη, με χοντρή άμμο στην παραλία που δεν κολλάει πάνω σου με το παραμικρό. Για το κάμπινγκ δεν θα πω πάρα πολλά γιατί θα έλεγα ότι έχει πολλά θετικά αλλά και αρκετά αρνητικά. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα τελευταία χρόνια τα αρνητικά τα καταπίνουμε για χάρη της θάλασσας!!

    Έχουμε να κάνουμε 2-3 χρόνια διακοπές εκεί με το τροχόσπιτο αλλά φέτος δεν θα μας την γλιτώσει! Μας έχει λείψει πολύ!

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Υπέροχη εικόνα Κατερίνα!! Εχεις δίκιο για το χρώμα της θάλασσας είναι πανέμορφο, αλλά από την άλλη εκείνη η περιοχή της Χαλκιδικής(και όχι μόνο συμπληρώνω) είναι απλά ονειρεμένη….Περίμενα να σε δω χθες στα εγκαίνια…πως μας ξέφυγες;

    2. Υπέροχη φωτογραφία! Το χρώμα της θάλασσας είναι πράγματι μαγευτικό! Παραπέμπει σε φωτογραφίες με τροπικά νησιά και φοινικόδεντρα!! Φιλιά!

    3. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τις παραλίες της Χαλκιδικής, αν και δεν έχει τύχει να τις επισκεφθώ! Πολύ όμορφη η φωτογραφία σου!

    4. Αν κάποιος από εσάς αποφασίσει να πάει κάμπινγκ στον Αρμενιστή μην κάνει το λάθος και μπει από την πλευρά που είναι το μπαρ (από τον πολύ κόσμο το νερό θολώνει και είναι και πιο ρηχά)… Να πάτε τέρμα προς την αριστερή άκρη. Εκεί η θάλασσα είναι μαγεία… λίγες θάλασσες στην Ελλάδα είναι σαν εκείνο το μέρος! Top 5 ασυζητητί! Callie by Anthomeli

    5. τέλεια θάλασσα!!είχαμε πάει για κάμπινγκ με τον άντρα μου το 2006 Χαλκιδική, και γυρίσαμε όλες τις παραλίες!! Μας αρέσει πολύ το κάμπινγκ, τότε ήταν και η τελευταία φορά…ελπίζω να τα ξανακάνουμε κάποια στιγμή!! Μου θύμισες όμορφες στιγμές!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης