ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Περαστικά Κατερινάκι!

    Πω πω, από εκεί που τη μία μέρα σου λέγαμε Χρόνια Πολλά, τώρα σου λέμε περαστικά! Τι ίωση είναι αυτή που περνάς; Πυρετός, πονόλαιμος, πονόκεφαλος, συνάχι, τα έχει όλα και συμφέρει! Αλλά εσύ μάνα στο ύψος σου! Ακόμα και το δέντρο σας κάνατε για να μην αφήσεις δυσαρεστημένα τα παιδάκια σου. Και εσύ κι ο μπαμπάς τους δεν αθετείτε ποτέ τις υποσχέσεις σας. Έτσι είναι οι σωστές οικογένειες! Χθες ο μπαμπάς τα πήγε στη γιορτή της γιαγιάς τους και εσύ ξεκουράστηκες. Μοίρασμα ευθυνών και ποιοτικός χρόνος και με τους δύο. Ετσι είναι οι σωστές οικογένειες! 
    Περαστικά Κατερινάκι! 1
    Πώς να το κάνουμε; Ορισμένα πράγματα δεν είναι υποκειμενικά και δεν αλλάζουν ανάλογα με το τι μας βολεύει. Πριν γίνω κι εγώ μανούλα, είχα ακούσει πολλές φορές την ατάκα “Θα γίνεις μάνα και θα καταλάβεις”. Ναι, λοιπόν, καλές μου μανούλες. κατάλαβα ότι σε πολλά από αυτά που σας έλεγα είχα δίκαιο. Ορισμένες καταστάσεις μπορεί απλά να μας βολεύουν αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και σωστές. Το να μην αθετείς το λόγο σου, να υπάρχει σύμπνοια και μοίρασμα των ευθυνών ανάμεσα στο ζευγάρι, να τηρούνται ορισμένοι κανόνες, να υπάρχει πειθαρχεία και πρόγραμμα…. δεν είναι πράγματα που τα έβγαλα από το μυαλό μου. Μπορεί κάθε οικογένεια να είναι διαφορετική αλλά κάποιοι “κανόνες” πρέπει να είναι ίδιοι.
     
    Γι’ αυτό θαυμάζω την οικογένεια της αδερφής μου. Γιατί μπορεί να μην είναι τέλεια αλλά σε πολλά πράγματα είναι πολύ σωστή!
     
    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης