ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Disney on ice…για να μένουμε πάντα παιδιά!

    Και ποιος δεν έχει δει τουλάχιστον μία ταινία της Disney; Και ποιος δεν έχει γελάσει με τα καμώματα του Mickey και της παρέας του; Όλοι μας! Και φυσικά κατά πόδας ακολουθούν τα παιδιά μας, τα οποία παρακολουθούν τα πιο εκμοντερνισμένα παραμύθια, όπως το Brave, το Tangled και το Frozen… χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν τα βλέπουμε κι εμείς μαζί τους πολύ ευχάριστα. Η Ραπουνζέλ, η Άριελ, η Χιονάτη, η Έλσα αλλά και οι αγορίστικες φιγούρες όπως ο Μακουήν γίνονται οι ήρωες τους, γεμίζουν τα όνειρά τους και ομορφαίνουν το παιχνίδι τους! Πόσο πιο όμορφο να ήταν το Σ/Κ μας! Τα είχε όλα! Οικογενειακά τραπέζια (με ανθρώπους που δεν βλέπουμε συχνά και μας λείπουν), σινεμά με φίλους (το αρκουδάκι paddington όλα τα λεφτά), φαγητό με φίλους (με παιδιά να παίζουν μέχρι τελικής πτώσεως κι εμείς να τρώμε μέχρι τελικής πτώσεως), συμμάζεμα σπιτιού (ναι, κι αυτό είναι ωραίο όταν ευχαριστιέσαι μετά την καθαριότητα) και αποκορύφωμα μια παράσταση που θα τη θυμόμαστε για πολύ καιρό! Ποια παράσταση; Μα φυσικά, την καλύτερη! Disney on ice!!

    disney on ice

    Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη που πριν λίγο καιρό είχαμε την ευκαιρία να σας δώσουμε σε συνεργασία με το Badminton Theatre 10 διπλές προσκλήσεις για αυτή την υπέροχη παράσταση! Φέτος μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά που πήγαμε και παρατήρησα ότι ο πήχης είχε ανέβει ακόμα πιο ψηλά! Ελπίζω να την ευχαριστηθήκατε κι εσείς όσο κι εμείς!   Οι δυναμικές αδελφές Άννα και ‘Eλσα από τη Νο 1 ταινία της Disney όλων των εποχών Ψυχρά κι Ανάποδα (Frozen)… παρέα με τον ξεκαρδιστικό χιονάνθρωπο Όλαφ, τον σκληροτράχηλο άνθρωπο των βουνών Κριστόφ και τον πιστό του τάρανδο Σβεν, που θα βρίσκονται στο πλευρό τους καθ όλη την διάρκεια μίας ιστορίας γεμάτης δράση, περιπέτεια, μαγεία και αλησμόνητους ήρωες θα μας κρατούσαν συντροφιά για λίγες ώρες.    Κυριακή μεσημέρι βάλαμε τα καλά και όμορφά μας και πήγαμε να συναντήσουμε την υπέροχη Άριελ, την Μπέλλα, την Ραπουνζέλ και φυσικά την Έλσα και την αγαπημένη της Μελίτας την Άννα! 

    Αν μιλήσω από τη σκοπιά της Μελίτας, νομίζω ότι η έκφραση “παρακολουθώ με ανοιχτό το στόμα” τα λέει όλα! Ήθελε να είναι δίπλα στις “φίλες” της και να χειροκροτάει. Δεν έλειπαν φυσικά και τα τεντώματα για να μην χάσει στιγμή από τις αγαπημένες της πρωταγωνίστριες πάνω στη σκηνή (έτσι για να μην πιαστεί, κιόλας, βρε παιδί μου!). Η παράσταση είχε κάποιες πολύ όμορφες στιγμές, αν ρωτάτε εμένα! Θα ξεχωρίσω το ακροβατικό σόλο της Άριελ πάνω σε ένα σκοινί που μας εντυπωσίασε, τα ομαδικά χορευτικά (ειδικά αυτό που ήταν, και καλά, μέσα στο βυθό) με τα φωσφοριζέ κοστούμια, η μεταμόρφωση του “τέρατος” σε πρίγκιπα αλλά και οι φαντασμαγορικές εκρήξεις που γέμιζαν τη σκηνή με φως!

    Disney on ice...για να μένουμε πάντα παιδιά! 2
      Με αυτή την φαντασμαγορική έκρηξη μου λύθηκε η απορία πώς θα μεταμορφωθεί το τέρας σε πρίγκιπα! Ξέσπασαν όλοι σε χειροκροτήματα!

    Μπορώ να συνεχίσω όμως, τι να νομίζατε μόνο αυτά; Η σκηνή με τα φαναράκια (από τη Ραπουνζέλ) που ανεβαίνουν στον ουρανό, το χιόνι που έπεφτε σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του Frozen αλλά και η εκπληκτική διασκευή όλων των παραμυθιών (πάντα με εκπλήσσει πως καταφέρνουν να μειώσουν μια ταινία σε διάρκεια χωρίς να χάνεται η μαγεία της!) .

    Disney on ice...για να μένουμε πάντα παιδιά! 4
    Τους πρωταγωνιστές πλαισίωνε ένα πολυάριθμο μπαλέτο που την μουσική, τα κοστούμια και τις φιγούρες τους στον πάγο εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους!
    Disney on ice...για να μένουμε πάντα παιδιά! 6
    Αγαπημένη σκηνή με τα φαναράκια να ανεβαίνουν στον ουρανό!
    Disney on ice...για να μένουμε πάντα παιδιά! 8
    Η Ούρσουλα μου φώναξε η Μελίτα και το προσωπάκι της φώτισε! Σαν να μεταμορφώθηκαν όλοι οι ήρωές της! Οσο για τον Σβεν… δικός μου αγαπημένο!!!

    Θα μου επιτρέψετε όμως να μείνω στο αγαπημένο μου Frozen!! Eντάξει, ούτε ο Σάκης Ρουβάς τέτοιο χειροκρότημα! Έγινε ο χαμός και νομίζω ότι τα παιδιά θα το θυμούνται για καιρό! Τα παιδιά είπα; Μήπως μιλάω για μένα; Εντάξει, πρέπει να σας το εκμυστηρευτώ! Λατρεύω το τραγούδι από το Frozen (το Let it go) και δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου (και κλάμα η κυρία!). Ε μα ήταν φανταστικό. Είναι που οτιδήποτε με γκλίτερ μου χτυπάει χορδή! Το φόρεμα της Έλσας υπέροχο και η ελληνική διασκευή πραγματικά άξια του αυθεντικού τραγουδιού (αλήθεια ποια το τραγουδάει;)   

    Disney on ice...για να μένουμε πάντα παιδιά! 10
    Αγαπάω τα φώτα, τη λάμψη και το γκλίτερ!!! Πάνω απ’ όλα όμως το Leti it Go!!!

    Τέλος πάντων, δεν θα ήθελα να τελειώσω πριν σας πω και για την οργάνωση έξω από το ΟΑΚΑ. To Badminton Theatre που βρίσκεται πίσω από πολλές υπέροχες διοργανώσεις είχε προβλέψει ακόμα και για την κυκλοφορία έξω από το στάδιο!

    Πολλοί παρκαδόροι μας έκαναν τη ζωή ευκολότερη και παρ’ όλη την κοσμοσυρροή μπήκαμε και βγήκαμε αξιοπρεπώς χωρίς παρατράγουδα! Όσο για τα σουβενίρ…φέτος μου φάνηκαν πολύ καλύτερα και σχετικά οικονομικά! Παρατηρήσαμε μάλιστα με τον άντρα μου ότι δεν υπήρχε παιδάκι που να μην έφυγε χωρίς έστω και ένα μικρό σουβενίρ!!! Εντάξει, τι άλλο θα κάνουν αυτοί οι γονείς! χεχε! Εμείς φύγαμε με ένα ποτήρι της Έλσας και της Άννας (πέρσι είχαμε φύγει με της Τίνκερμπελ) και κατευχαριστημένοι γυρίσαμε στο σπίτι μας. Γεμάτοι με εικόνες, τραγούδι, χορό και πολλές και όμορφες αναμνήσεις! Θα χαρούμε να μάθουμε και τις δικές σας εντυπώσεις καθώς και την καλύτερη στιγμή της παράστασης! Να έχουμε μια υπέροχη βδομάδα!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Καλά ενθουσιάστηκα! Αλλά και στεναχωρέθηκα που δεν είδαμε κι εμείς την παράσταση! Θυμάσαι πέρυσι που πήγαμε όλοι μαζί με την Μελιτούλα για πρώτη φορά σινεμά και είδε το Frozen? Περάσαμε εκπληκτικά! Κι η Μαρία θα τρελαινότανε σίγουρα! Το Let it Go το λατρεύουμε κι εμείς! Όποτε δείχνει στην Tv το βίντεοκλιπ, σταματάω ό,τι κι αν κάνω (άσε που μου λενε τα παιδιά, μαμά κοίτα, μαμά κοίτα γιατί ξέρουν πως μ αρέσει!) για να το δω! Πες μου ότι χτίσανε και το κάστρο!!!!!! Η στιγμή αυτή και ειδικά εκεί που αλλάζει φόρεμα και λύνει τα μαλλιά της με ανατριχιάζει! Πωπω με την Disney κάνω σαν μικρό παιδί!!!
      Kathy by anthomeli

    2. Καλησπέρα ! Πήγαμε και εμείς όντως ήταν εξαιρετική παραγωγή! Μαγεύτηκα και εγώ πόσο μάλλον η κόρη μου που είναι τρελλά κολλημένη με το Frozen!! Εννοείται ότι φύγαμε με το ποτηράκι με τις αδελφές και το καπέλο του Όλαφ! Βέβαια έχω να πω για την διοργάνωση ότι άφησαν να περιμένουν με καταρρακτώδη βροχή τους πεζούς ( όχι κάτω από σκέπαστρο) και έδωσαν προτεραιότητα στα αυτοκίνητα που βαριόντουσαν να περιμένουν! Με ένα τρίχρονο να γίνεται μούσκεμα δίπλα μου, εννοείται ότι τους έβρισα και σταμάτησα τα αυτοκίνητα μόνη μου και πέρασα! Αχ τα είπα και ξαλάφρωσα!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης