ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    10 beauty advent calendars γεμάτα εκπλήξεις με καλλυντικά

    Κάθε χρόνο γράφουμε για τα αγαπημένα μας advent calendar. Τα χριστουγεννιάτικα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα που λατρεύουμε κι εμείς και τα παιδιά. Άλλες φορές εντελώς χειροποίητα, άλλες φορές με χρήση έτοιμων θηκών για δώρα ή κάρτες δραστηριοτήτων για χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης κι άλλες φορές αγοραστών που περιέχουν σοκολατάκια ή και παιχνίδια είναι αυτά που μας βοηθούν να νιώθουμε πως φέρνουμε τις γιορτές πιο γρήγορα. Ανεξάρτητα από το το είδος τους όμως ένα είναι σίγουρο: ότι ενθουσιάζουν τα παιδιά αλλά κι εμάς τους ενήλικες που βλέπουμε στα μάτια τους τη γλυκιά λάμψη της προσμονής και του ενθουσιασμού. Αλλά κι εμείς; Εμείς οι γυναίκες ή οι άντρες αλλά και τα έφηβα παιδιά δεν έχουμε ψυχή; Για μας υπάρχουν φυσικά και τα beauty advent calendars!

    Πέρυσι για τα γενέθλια της η κόρη μου ζήτησε για δώρο ένα beauty advent calendar. Μα δεν θα ήταν τέλειο ένα τέτοιο δώρο για έφηβα κορίτσια αλλά και γιατί όχι και για ενήλικες γυναίκες; Προσωπικά δεν θα έλεγα όχι σε ένα τέτοιο δώρο. Δώρο που μπορεί να κάνει μια φίλη σε μια φίλη, το αγόρι στο κορίτσι του, ο σύζυγος στη σύζυγο ή στην έφηβη κόρη του. Αλλά μη νομίζετε πως και οι άντρες ή τα νέα αγόρια δεν μπορούν να έχουν την αγωνία του δώρου της επόμενη ημέρας μετρώντας έτσι αντίστροφα ως τα Χριστούγεννα. Απλά δυστυχώς στην Ελλάδα και στα ελληνικά eshop δεν υπάρχουν πολλές επιλογές γιατί δεν είναι τόσο διαδεδομένα.

    10 beauty advent calendars γεμάτα εκπλήξεις με καλλυντικά
    To πρώτο advent calendar της έφηβης κόρης μου με καλλυντικά της Revolution! Κάθε μέρα το άνοιγε με πολύ αγωνία και τραβούσε και βίντεο για τα story της. Κανονικές συσκευασίες προϊόντων και εξαιρετική ποιότητα! Άξιζε τα χρήματά του!

    Ψάξαμε, και σας παρουσιάζουμε κάποια από τα beauty advent calendar για τα Χριστούγεννα 2023. Δείτε τα και επιλέξτε το κατάλληλο ανάλογα με τα γούστα και την ηλικία του προσώπου που θα το δωρίσετε και φυσικά με το βαλάντιό σας. Εννοείται φυσικά πως, ειδικά για εμάς τις γυναίκες, το beauty advent calendar είναι ένα δώρο που κάλλιστα θα μπορούσαμε να κάνουμε κι εμείς οι ίδιες στον εαυτό μας.

    Περισσότερα άρθρα για τα advent calendars στο Ανθομέλι εδώ

    Beauty Advent Calendars 202

    Ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης με καλλυντικά

    Η καλύτερη εποχή για να τα αγοράσετε είναι αρχές με μέσα Νοεμβρίου. Τις μέρες που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα πέφτουν οι τιμές αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα βρείτε αυτό που θέλετε και γενικά πως θα βρείτε στην αγορά. Πλέον όμως και στην Ελλάδα επειδή γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα από αρχές Οκτώβρη θα βρείτε αρκετά από αυτά. Παρακάτω πατώντας στα link θα ανακαλύψετε πολλά από τα beauty advent calendars που κυκλοφορούν. Τα περισσότερα από αυτά κι ακόμα περισσότερα beauty ή και όχι μπορείτε να βρείτε κι εδώ στο amazon.

    NYX-Gimme SuperStars! 24 Days Advent Calendar

    Επετειακό Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης με Καλλυντικά για τα Χριστούγεννα που περιέχει 24 καλλυντικές εκπλήξεις, μία σε κάθε παραθυράκι.

    Θα το βρείτε εδώ με έκπτωση.

    Beatuty Advent Calendar by Sephora

    Η Sephora πραγματοποιεί όλες τις επιθυμίες σας συγκεντρώνοντας, μεταξύ άλλων, best seller και νέα προϊόντα από τις Paco Rabanne, Olaplex, Rare Beauty και Augustinus Bader.

    Τα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης από τα Sephora θα τα βρείτε εδώ.


    Garnier 7 Days Of Christmask Advent Calendar

    Μετρήστε αντίστροφα μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και δώστε μια ιδιαίτερη λάμψη στο πρόσωπό σας με τις μάσκες προσώπου της Garnier.

    To Christmas Advent Calendar θα το βρείτε εδώ.

    L’occitane Cultivators of Love

    Ένα μοσχομυριστό advent calendar για όσους αγαπούν τις κρέμες σώματος, τα αφρόλουτρα και τις bath bombs

    To Christmas Advent Calendar θα το βρείτε εδώ.


    Kiehl’s Holiday Limited Edition

    Ο Μαγικός Κόσμος της Kiehl’s σας περιμένει σε αυτό το ημερολόγιο! Περιλαμβάνει 24 φόρμουλες έκπληξη, μία πίσω από κάθε πόρτα. Διαθέτει εμβληματικές φόρμουλες Kiehl’s, όπως καθαριστικά, μάσκες προσώπου, ορούς προσώπου, ενυδατικές κρέμες και άλλα.

    Το όμορφο αυτό advent θα το βρείτε εδώ:


    Advent Calendar You Are The Revolution 2023

    Δοκιμασμένο από εμάς. Μεγάλα προιόντα πολύ καλής ποιότητας. Το χριστουγεννιάτικο αυτό ημερολόγιο το λατρέψαμε πρόπερυσι μαμά και κόρη. Φέτος ανανεωμένο περιμένει να γίνει δικό σας! Περιέχει προιόντα σε κανονικό μέγεθος!

    Θα το βρείτε εδώ με δώρο παλέτα σκιών revolution

    OPI advent calendar

    H εταιρεία με τα βερνίκια που σπάει ταμεία σε όλο τον κόσμο, τώρα και σε advent calendar! Ολα τα χρώματα που θα κάνουν τα νύχια σας να ξεχωρίσουν!

    Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης θα το βρείτε εδώ.

    Nivea Advent Calendar 2023

    Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης Χριστουγέννων Nivea Advent Calendar 2023 περιέχει 24 καλλυντικές εκπλήξεις χάρη στις οποίες η κάθε μέρα θα είναι πιο όμορφη. Απλώς ανοίξτε τα παραθυράκια κάθε μέρα ως τα Χριστούγεννα και θα βρείτε σαπούνια, shower gel, σαμπουάν, κρέμες και γαλακτώματα σώματος, κρέμες για τα χέρια, προϊόντα για τα χείλη, μάσκες και άλλα είδη ομορφιάς NIVEA.

    Θα τα βρείτε εδώ

    NEONAIL Advent Calendar 12 Beautiful Surprises

    Άλλο ένα advent calendar με βερνίκια νυχιών είναι και το Advent Calendar 12 Beautiful Surprises της Neonail.

    Θα το βρείτε εδώ


    Technic Christmas Advent Calendar

    Το ιδανικό δώρο για κορίτσια στην προεφηβεία!

    Θα το βρείτε εδώ


    Box of Wishes and Wonders by The Body Shop

    Είναι γεμάτο με μοναδικές εκπλήξεις που θα απογειώσουν την εορταστική σας διάθεση: 25 mini και full size εκπλήξεις κρύβονται μέσα στο Make it Real Together Big Advent Calendar! Περισσότερα γι’ αυτό αλλά και τα άλλα δύο advent calendar της The Body shop θα βρείτε εδώ και στο βιντεάκι που ετοιμάσαμε.

    Αγοράστε από Ελλάδα το advent calendar της The Body Shop για το 2023 από εδώ ή από τα παρακάτω λινκ μέσω της Amazon.

    Beauty advent calendars γεμάτα εκπλήξεις με καλλυντικά!
    Υπέροχο και σε χρηστική συσκευασία (αυτό είναι του 2021, του 2023 είναι διαφορετικό)

    Beauty advent calendar Yves Rocher 2023

    24 εκπλήξεις ομορφιάς (περιποίηση, μακιγιάζ, σώμα και άρωμα) που πρέπει να ανακαλύψετε μέχρι τα Χριστούγεννα. 8 προϊόντα κανονικού μεγέθους και τις 16 σε μέγεθος ταξιδιού στο advent calendar 2023. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα Yves Rocher είναι κυρίως φυσικής προέλευσης, φιλικά προς το περιβάλλον και σέβονται τη βιοποικιλότητα. Οι φόρμουλες είναι απαλλαγμένες από parabens, σιλικόνες και ορυκτέλαια.

    Beauty Blast advent calendar 2023

    Ακόμα ένα νέο advent calendar που μπορείτε να βρείτε μέσω της Amazon. Μην παραλείψετε να τσεκάρετε τι περιέχει και αν είναι του γούστου σας!

    L’Oréal Paris Advent Calendar 2023

    Το ημερολόγιο προσέλευσης της L’Oréal Paris γλυκαίνει την περίοδο των Χριστουγέννων σας κάθε μέρα με ένα highlight ομορφιάς όπως την μάσκαρα ανύψωσης. Ανακαλύψτε 24 μπεστ σέλερ για ολόκληρη τη ρουτίνα σας και περιμένετε προϊόντα υψηλής ποιότητας από τις κατηγορίες μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου και μαλλιών. Δημιουργήστε όμορφες εορταστικές εμφανίσεις με 20 προϊόντα μακιγιάζ σε αρχικό μέγεθος και 2 προϊόντα το καθένα για την περιποίηση του προσώπου και των μαλλιών σας. Διατείθεται και 12 ημερών ημερολόγιο.

    Mac Advent Calendar 2023 Women’s Beauty

    Αγαπημένο brand για νεαρές αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες.

    Mac Advent Calendar 2023 Women’s Beauty

    Rituals advent calendar 2023

    Beauty advent Calendar για άντρες

    Στην αγορά θα βρείτε beauty advent calendars και από άλλες εταιρείες όπως Essence, Catrice, lancome, Barber pro (για άντρες).

    Εσείς έχετε πάρει δώρο ποτέ στον εαυτό σας ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης;

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης