ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ιδέες για το πασχαλινό καλάθι της νονάς και του νονού

    Θέλω να μου πείτε την αλήθεια. Εσείς κάνετε δώρο στο νονό ή στη νονά σας; Έστω ένα τσουρέκι, όπως είναι το έθιμο! Και εντάξει ξέρω ότι από περιοχή σε περιοχή τα έθιμα ποικίλουν και ανάλογα με τα έθιμα του τόπου σας κινείστε κι εσείς ανάλογα. Αλλά σε ποιον κανόνα ευγενείας λέει ότι ως ένδειξη τιμής και σεβασμού, έστω κι αν δεν το λένε τα έθιμά σας, “δεν πρέπει” να κάνετε έστω κι ένα μικρό δώρο στον νονό ή στη νονά; Για όσους λοιπόν, ανήκουν στο ίδιο μήκος κύματος με εμάς, ελάτε να δούμε παρέα ιδέες για το πασχαλινό καλάθι της νονάς και του νονού. Το δικό μας περιλαμβάνει και συμβολικά δώρα για τα παιδιά των νονών.

    Το δικό μας πασχαλινό καλάθι της νονάς και της οικογένειάς της

    Το περσινό μας καλάθι, γιατί το φετινό δεν το έχω φτιάξει ακόμα, περιείχε πολλά και μικρά δώρα για όλη την οικογένεια του νονού και της νονάς μιας και πλέον είναι πενταμελής οικογένεια. Οπότε με βάση όλα όσα θα σας δείξω εσείς μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να εμπνευστείτε.

    Τα δώρα για τη νονά

    Ας ξεκινήσουμε από τη νονά μας: Επειδή λίγο καιρό πριν της πάμε το δώρο της είχε γεννήσει το τρίτο της παιδάκι ήθελα να της ανεβάσω λίγο τη διάθεση. Γι αυτό και η επιλογή μου ήταν ένα νεσεσέρ και καλλυντικά σε ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά χρώματα.

    Ιδέες για το πασχαλινό καλάθι της νονάς και του νονού
    Καλλυντικά και νεσεσέρ για τη νονά μας

    Πρωτότυπες ιδέες για δώρα στη νονά μπορείτε να βρείτε εδώ


    Τα δώρα για τον νονό

    Για τον νονό, οι άντρες είναι πάντα λίγο δύσκολοι, διάλεξα ένα μπρελόκ, το οποίο όμως έκρυβε ένα βαθύτερο (χιουμοριστικό) νόημα καθώς, όπως έγραψα και στην πασχαλινή μας κάρτα, ήταν για να μην ξεχνάει ποτέ να επιστρέψει στο σπίτι έστω κι αν τον περιμένει ένας… λόχος, χαχα!

    Πρωτότυπα και χιουμοριστικά δώρα για άντρες μπορείτε να βρείτε κι εδώ.

    Ιδέες για το πασχαλινό καλάθι της νονάς και του νονού
    Μπρελόκ με το σήμα του αρσενικού και του θηλυκού καθώς στο σπίτι έχει και από τα δύο να το περιμένουν (2 γυναίκες και 2 άντρες!)

    Τα δώρα για τα παιδιά τους

    Το πασχαλινό καλάθι της νονάς περιείχε και δωράκια για τα παιδιά, καθώς ξέρω πόσο βιβλιοφάγοι είναι επέλεξα βιβλία για την ηλικία τους από έναν από τους αγαπημένους μας εκδοτικούς, τον Ψυχογιό. Για τον πιο μικρό της οικογένειας που τότε μόλις είχε γεννηθεί επέλεξα υφασμάτινο βιβλίο για να αποφευχθούν αργότερα τα ατυχήματα και για τα μεγαλύτερα βιβλία εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά.

    Ιδέες για το πασχαλινό καλάθι της νονάς και του νονού
    Για τα παιδιά βιβλία και καραμελίτσες και τσουρέκι και καρτούλα για όλη την οικογένεια.

    Βιβλία για τα παιδιά μπορείτε να βρείτε εδώ. Μην ξεχάστε να συμβουλευτείτε το Ανθομέλι για τα νέας κυκλοφορίας βιβλία που διαβάσαμε και σας προτείνουμε κάθε μήνα πατώντας εδώ.

    Τα παραδοσιακά δώρα για τη νονά

    Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το τσουρέκι μα αλλά και η πασχαλινή καρτούλα μας. Αυγά κόκκινα δεν είχα βάλει γιατί ήταν νωρίς ακόμα όταν βρεθήκαμε. Όλα αυτά μπήκαν σε όμορφη κόκκινη σακούλα και στολίστηκαν με έναν κύριο και μια κυρία Αυγό.

    Δείτε όλες τις πασχαλινές μας αναρτήσεις εδώ

    Πώς σας φάνηκε το “καλάθι” μας;

    Στο Ανθομέλι θα βρείτε κι άλλες ιδέες για τα πασχαλινά σας δώρα στη νονά και στο νονό και περιμένω να μου δώσετε κι εσείς τις δικές σας ιδέες. Φέτος δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω αλλά οι μέρες περνάνε και θα χρειαστώ τη βοήθειά σας! Γράψτε μας σε σχόλιο τις ιδέες σας.

    Κάλη


    Περισσότερες ιδέες για το πασχαλινό καλάθι του νονού και της νονάς:

    Pin it for later:

    Ιδέες για το πασχαλινό καλάθι που θα κάνετε δώρο στο νονά και στη νονάς σας από το www.anthomeli.com

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Το καλύτερο μου είναι να ετοιμάζω τέτοια προσωπικά καλαθάκια για τους αγαπημένους μας!Πόσο μάλλον για τον νονό μας που είναι και θείος και κουμπάρος!Θεωρώ πολύ σημαντικό τα μικράκια μας να μαθαίνουν να δίνουν και όχι μόνο να παίρνουν από τους νονούς!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης