Ιδέα για το πασχαλινό καλάθι της νονάς

Callie

Για τη νονά και τον νονό της Μελίτας σας έχω μιλήσει πολλές φορές και όσοι μας παρακολουθείτε καιρό να πω ότι πλέον η νονοί μας είναι τρίτεκνοι! Αυξάνονται και πληθύνονται δηλαδή! Και ενώ φέτος το καλάθι τους δεν τους το έχουμε παραδώσει ακόμα βρήκα λίγο χρόνο για να σας δείξω το περσινό καλάθι που τους ετοίμασα. Κάθε χρόνο βλέπετε, προσπαθώ το πασχαλινό καλάθι μου για τη νονά και το νονό της να το κάνω ξεχωριστό. Δεν το καταφέρνω πάντα βέβαια γιατί σίγουρα δεν υπάρχει πάντα ο ίδιος χρόνος, η οικονομική άνεση και φυσικά η έμπνευση. Πέρσι όμως σκέφτηκα κάτι που πραγματικά θεώρησα ότι ήταν πολύ πρωτότυπο και φέτος θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Τους έφτιαξα λοιπόν ένα καλάθι με όλα όσα θα χρειαζόταν για να βάψουν τα αυγουλάκια τους της Μ. Πέμπτη. Ένα kit για το βάψιμο των αυγών ουσιαστικά και πάμε να δούμε παρέα τι είχε μέσα. 

idea_kalathi_nonasΤο πασχαλινό καλάθι για τη νονά 

Το πασχαλινό καλάθι της νονάς μας περιείχε:

  • 1 εξάδα αυγουλάκια
  • 1 φακελάκι βαφής αυγών
  • 1 μπουκαλάκι γυαλιστικό
  • 1 σετ χαλκομανίες
  • 1 αυγοθήκη διακοσμητική

και κάτι άσχετο αλλά άκρως πασχαλινό και ταιριαστό

  • 1 στεφάνι για την πόρτα τους. 

Φυσικά έβαλα μέσα και:

  • ένα τσουρέκι για το καλό. 

paschalino_kalathi_nonas (1)paschalino_kalathi_nonas (2)

Πώς σας φάνηκε η ιδέα μου; Όλα τα καλούδια μπήκαν μέσα σε ένα όμορφο καλάθι και τυλίχτηκαν για να προστατευθούν κατά την μεταφορά. 

paschalino_kalathi_nonas (1)

Φυσικά εσείς μπορείτε να το εμπλουτίσετε και με άλλα όμορφα καλούδια. Ιδέες μπορείτε να βρείτε σε παλιότερες αναρτήσεις μας όπως αυτές:

Πασχαλινό καλάθι για το Νονό

Προσφέροντας πασχαλινά καλούδια στη νονά

Το φετινό δώρο για τη Νονά… garden kit!

Πασχαλινό καλάθι για την νονά και τον νονό.

Δώρα για τη νονά και βάζο με υλικά για cookies

Καλάθι με σπιτικά καλούδια για τη νονά

Καλό μήνα να έχουμε αγαπημένα Ανθομελάκια και θα χαρώ να μας πείτε τι περιείχε το δικό σας πασχαλινό καλάθι για τη νονά και το νονό σας για φέτος (είτε αυτό που λάβατε, είτε αυτό που δώσατε). Καλή Μ. Εβδομάδα να έχουμε κι ας την βιώσει ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό, οικογενειακό τρόπο!

Κάλη