ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μια καρδιά που ξεχειλίζει από αγάπη για σένα που έγινες 4!

    Πόσα σ’ αγαπώ μπορεί να πει ένας άνθρωπος σε μία μέρα;
    Πόσο φιλιά μπορούν να χωρέσουν σε ένα σωματάκι;
    Πόσες αγκαλιές μπορούν να αντέξουν δύο άνθρωποι; 

    Και κάθε φορά που τα σκέφτομαι όλα αυτά, αυτές οι βρύσες… οι αναθεματισμένες βρύσες των ματιών μου… ανοίγουν, σαν χαλασμένα υδραυλικά που ξέχασε κάποιος να φτιάξει. Και τρέχουν, τρέχουν ασταμάτητα, προσπαθώντας να κρυφτούν από σένα που δεν θέλεις να με βλέπεις να κλαίω. Αλλά αυτά τα δάκρυα είναι γλυκά, έχουν την γεύση της αγάπης, της απέραντης αγάπης που όσο κι αν σου λέω ότι φτάνει έως το άπειρο… εσύ προτιμάς να μου λες ότι φτάνει μέχρι τον πλανήτη Κρόνο… ή την Αφροδίτη… κάπου οικεία για σένα! Τι είναι το άπειρο, με ρωτάς… και πώς να σου εξηγήσω ότι δεν έχει τέλος! Οτι σε αγαπώ μέχρι εκεί που δεν πάει! 

    Ο χρόνος, αυτός ο ανελέητος χρόνος. Έφτασες κιόλας 4άρων και κάθε χρόνο στα γενέθλιά σου προσπαθώ να βρω λόγια για να γράψω μία ανάρτηση για σένα. Και κάθε χρόνο αργώ και δεν ξέρω τι να γράψω. Μία εβδομάδα πέρασε και αρνιόμουν πεισματικά να γράψω άλλη ανάρτηση. Όχι, έλεγα, θα γράψω για σένα! Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν! Και έγραψα μία μισή, και άλλη μία σχεδόν ολόκληρη… αλλά τίποτα δεν μου αρκούσε για σένα που με κάνεις τόσο περήφανη!

    Μια καρδιά που ξεχειλίζει από αγάπη για σένα που έγινες 4! 1
    Μια καρδιά που ξεχειλίζει από αγάπη για σένα που έγινες 4! 3

    Και χθες το βράδυ που ήθελες λίγη αγκαλίτσα για να κοιμηθείς και ήσουν τόσο κουρασμένη από το παιχνίδι και τη θάλασσα, έκανες πάλι τις βρύσες να ανοίξουν και να τρέχουν σαν ποτάμι! Δεν με είδες αλλά εκεί κάπου ξεπήδησαν και οι λέξεις αυτής της ανάρτησης και δεν μπορώ να σταματήσω να γράφω για σένα.

    Για σένα που ξέρεις να δίνεις, να προσφέρεις και να αγαπάς! Και ήταν σαν να το ήξερες από πολύ μικρή! Σαν να γεννήθηκες ξέροντας να προσφέρεις την αγάπη σου! Γεννήθηκες γεμάτη αγάπη για εμάς και όλους τους γύρω σου! Έχεις μια καλή κουβέντα για όλα και είσαι τόσο ευγενική και καλή! Στεναχωριέσαι όταν κάνεις τους άλλους να πονάνε (κατά λάθος πάντα) και δεν σου αρέσει να φέρνεις σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους! Είσαι μια ευγενική ψυχή και εύχομαι έτσι να μείνεις καρδιά μου! Να γίνεις καλός άνθρωπος. Γιατί στην ουσία αυτό μόνο ονειρεύομαι για σένα και το έχω ξαναπεί… κι ας γίνομαι γραφική! Ένας καλός άνθρωπος που θα ξέρει πώς να δίνει αγάπη και να είσαι σίγουρη ότι θα πάρεις κι εσύ πολλή! 

    Πριν από καιρό είχα δώσει μια υπόσχεση! Να σε έχουμε ευτυχισμένη (Να λοιπόν που  ονειρεύομαι και κάτι ακόμα για σένα!)! Και μέχρι στιγμής το έχουμε καταφέρει. Ο κάθε χρόνος που περνάει μας επιβεβαιώνει ότι κάνουμε καλή δουλειά! Αλλά και εσύ, ομορφιά μου, κάνεις πολύ καλή δουλειά! Μας κάνεις κι εμάς ευτυχισμένους! Αμοιβαία “σκληρή” δουλειά! Κάθε μέρα που περνάει μας χαρίζεις την αγάπη σου απλόχερα! “Έχω την καλύτερη οικογένεια στον κόσμο”, μας είπες προχθές… έτσι στα ξαφνικά και εμείς κορδωθήκαμε από περηφάνια… για σένα περισσότερο που έμαθες να εκτιμάς, να μιλάς γλυκά και φυσικά που έμαθες να αγαπάς!

    Γιατί μαθαίνετε η αγάπη! Και εσύ είσαι η καλύτερη μαθήτρια!

    Και ως δώρο σου αφιερώνω και ένα τραγούδι που αγαπώ για πολλούς λόγους και πλέον είσαι κι εσύ ένας από αυτούς! 

    Fly me to the moon
    Let me play among the stars
    Let me see what spring is like on
    Jupiter and Mars
    In other words, hold my hand
    In other words, baby, kiss me

    Fill my heart with song and let me sing for ever more
    You are all I long for
    All I worship and adore
    In other words, please be true
    In other words, I love you

    Fill my heart with song
    Let me sing for ever more
    You are all I long for, all I worship and adore
    In other words, please be true
    In other words, in other words
    In other words
    I love yου 

    Χρόνια Πολλά πριγκίπισσά μου!!!
    Η “περήφανη” Μαμά της Μελίτας 

    Υ.Γ. Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας στείλατε τις ευχές σας μέσω των social media και μας κάνατε να είμαστε πολύ χαρούμενοι! Σας ευχαριστώ που σκεφτήκατε το κοριτσάκι μου!

     

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Έλα μωρέ Κάλη με συγκίνησες πολύ!! Τόσο έντονα τα συναισθήματάς μας και τόσο όμορφα!! Νομίζω ότι τα παιδιά μας είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει στη ζωή μας!! Να την χαίρεσαι την γλυκιά σου Μελίτα και να είστε πάντα μαζί ευτυχισμένοι και πάρα πάρα πολύ χαρούμενοι!! Πολλά φιλιά!

    2. Να την χαίρεστε αυτή την υπέροχη μικρούλα! Να σου φέρνει πάντα δάκρυα χαράς κι ας μην σε βλέπει. Με κάθε δάκρυ μεγαλώνει η αγάπη…

    3. Μωρέ τι γλυκό κορίτσι είναι αυτό…. Αλλά με τέτοια μανούλα θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό;; Με άγγιξαν τα λόγια σου πολύ…. Να την χαίρεστε και εύχομαι να συνεχίσει να σας κάνει περήφανους!!!

    4. Καλή μου φίλη, θα σε κάνω να δακρύσεις ακόμα μια φορά…Κοίτα την τώρα..και ο χρόνος θαρρείς σταματάει και θα έρθει η στιγμή λες και γυρίζεις μια σελίδα που θα την αντικρίσεις με λευκό φόρεμα και πέπλο στο μπράτσο του πατέρα της να περνάει το σκαλοπάτι του σπιτιού σας.Μετά θα την δεις με ένα μωρό στην αγκαλιά, θα την δεις γυναίκα , μητέρα, σύζυγο, επαγγελματία και για σένα θα υπάρχει η εικόνα του μικρού κοριτσιού που παίζει με την άμμο…Ο χρόνος απλές σελίδες που γυρνούν κι εσύ..η μάνα..απλά εκείνη που αγωνιά για την επόμενη σελίδα.Όταν γίνεσαι μάνα είσαι και θα είσαι για πάντα καλή μου και εύχομαι να έχεις πάντα όμορφες εικόνες στη "συλλογή " των αναμνήσεων σου.Να σου ζήσει. να την χαίρεσαι και ξέρω ότι κάποτε θα με θυμηθείς όταν θα ζήσεις τις..σελίδες που σου είπα!

    5. Χιλιόχρονη η κορούλα σας Κάλη μου! Να σας αξιώσει ο Θεός να την δείτε να μεγαλώνει, να προοδεύει και να πετυχαίνει σε όλους τους τομείς της ζωής της! Και να έχει υγεία κι όλη την αγάπη του κόσμου! Υπέροχη η φωτογραφία δίπλα στη θάλασσα, την λάτρεψα! φιλιά πολλά

    6. Να τη χαίρεστε την κουκλίτσα σας να τη δείτε όπως επιθυμείτε, μα πάνω από όλα να τη δείτε όπως επιθυμεί εκείνη, τότε μόνο θα είναι ευτυχισμένη, αυτό σκέφτομαι και για τα παιδιά μου!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης