ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ας οργανώσουμε τα παπούτσια των παιδιών

    Καλημέρα, καλημέρα! Τρέχω και δεν φτάνω σήμερα ανθομελάκια μου! Όμως δεν θα σας αφήσουμε έτσι γιατί έχουμε μέρες να τα πούμε!
    Σήμερα θα σας πω μια ιδέα που είχα και τελικά κατάφερα να υλοποιήσω πριν 1 περίπου μήνα ώστε να μπορέσω να τακτοποιήσω τα παπούτσια των παιδιών. Χρησιμοποίησα μια υφασμάτινη θήκη την οποία κρέμασα στην πόρτα. Δείτε παρακάτω πώς τα κατάφερα να οργανωθώ.

    Θήκη για παπούτσια των παιδιών στην πόρτα

    Για καλή μας τύχη, στο σπίτι μας έχουμε μια μικροσκοπική αποθηκούλα κάτω από την σκάλα κι εκεί έχουμε βάλει ράφια για τα παπούτσια μας και κρεμάστρες για τα πανωφόρια μας. Τι να πεις όμως; Τέσσερα άτομα είμαστε στην οικογένεια και παρολ’ αυτα δεν χωράνε τα πράγματά μας εκεί μέσα! Λίγο ο όγκος των μπουφάν και τον παπουτσιών το χειμώνα, λίγο τα 2-3 καλοκαιρινά παπούτσια που έχει ο καθένας μας το καλοκαίρι… ε, στόμα να ‘χε να μιλήσει και αυτή η αποθήκη! Έτσι, αγόρασα μια υφασμάτινη θήκη και την προσαρμόσαμε πάνω στην πόρτα.

    Ας οργανώσουμε τα παπούτσια των παιδιών 1
    τα παπούτσια των παιδιών βρήκαν τη θέση τους

    Η θήκη βρίσκεται από την μέσα πλευρά της πόρτας οπότε όταν κλείνει δεν φαίνεται τίποτα! Αρχικά βέβαια είχαμε μια μικρή δυσκολία καθώς τα σιδεράκια που είχε για να κρεμιέται η θήκη δεν εφάρμοζαν σωστά πάνω στην πατούρα της πόρτας. Αλλά τελικά ο μπαμπάς Γιώργος, ο σούπερ μάστορας, έκανε 2 τρύπες και οι μύτες από τα σιδεράκια μπήκαν κατευθείαν, εκεί!  Δεν φαίνεται τίποτα,  η πόρτα κλείνει χωρίς ζόρισμα και φυσικά χωρίς καταστροφές και μερεμέτια!

    Για αγορά παπουτσιών εμείς προτιμάμε το eshop που θα βρείτε εδώ

    Όλα όμορφα και τακτοποιημένα! Στις κάτω θήκες έχω βάλει τα παπούτσια των παιδιά ώστε να μπορούν και μόνα τους να παίρνουν ή να βάζουν τα παπούτσια τους και στις πιο πάνω τακτοποίησα κάποια από τα δικά μας. Εντάξει, μην φανταστείτε ότι χωράνε και οι μπότες αλλά τα περισσότερα παπούτσια χωράνε χωρίς πρόβλημα. Ωστόσο ανάλογα με το χώρο σας θα μπορούσατε να πάρετε και μία μεγαλύτερη ώστε να χωράει ένα ζευγάρι σε κάθε θήκη. Εγώ όπως βλέπετε αναγκάζομαι να χωρίσω το ζευγάρι όταν είναι λίγο ογκώδες.

    Ας οργανώσουμε τα παπούτσια των παιδιών 3
    Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να έχουμε τακτοποιημένα τα παπούτσια των παιδιών.

    Εάν σας άρεσε αυτό το κολπάκι και αν σας ενδιαφέρουν γενικά οι συμβουλές για την οργάνωση στο σπίτι ή το νοικοκυριό, μπορείτε να συμβουλευτείτε την κατηγορία μας με κωδικό όνομα “tips”.

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι: 30 χρήσιμες και έξυπνες ιδέες για το σπίτι και όλη την οικογένεια

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Ε, λοιπόν! Μου θύμισες ότι κάπου έχω κι εγώ μια τέτοια θήκη (….πού είναι, αλήθεια, οεο; )..
      Θα ψάξω να τη βρω για να οργανωθώ.

      Thanx for the tip! Σμουτς!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης