ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Το ατίθασό μου άτι έγινε… 2!!!

    Γιατί ατίθασο; 
    Γιατί μπήκαμε στα δύο με τα όλα μας. Ψεύτικο κλάμα για να διεκδικήσουμε τα θέλω μας, λίγο πέσιμο στο πάτωμα για να το παίξουμε δύσκολες και κάπου κάπου και κανένα χτύπημα του χεριού στο τραπέζι γιατί  είμαστε μάγκες!!! “Terrible Two’s” την λένε αυτή την ηλικία και πόσο δίκαιο έχουν!!!

    Γιατί ‘Ατι; 
    Γιατί αυτό το παιδί δεν τρέχει… καλπάζει!!! Όταν ήταν πιο μικρή και μπουσουλούσε… έπαιρνε το βραβείο του πιο γρήγορου μπουσουλήματος. Όλοι είχαν να το λένε όταν την έβλεπαν. Βζουυυυνννννν! Ο Μακουήν σε γυναίκα! Μετά άρχισε να περπατάει και να τρέχει με τα χέρια μπροστά… καμπουριαστή λίγο και γελούσαμε με τις προσπάθειές της. Τώρα πια που τρέχουμε με άνεση, τα ποδαράκια της σηκώνονται ψηλά και ευθυτενής τρέχει σαν το άλογο.. περήφανη και αγέρωχη! (έτσι τουλάχιστον την βλέπουν τα δικά μου τα μάτια!)Το ατίθασό μου άτι έγινε... 2!!! 1

    2;
    Έγινε 2 και όπως όλες οι μάνες δεν μπορώ να το πιστέψω…ο μικρός μου “Εκ” (αυτό τον θόρυβο έκανε όταν έπινε το γάλα της ημερών ακόμα…. έφτασε στο σημείο να με φωνάζει Κάλληηη (σαν Λαρισσαία,χιχι) και να θέλει “κούλια μπάμπα” (κούνια μπέλα) και “μπάμπο” (τζάμπο)! Είναι ζωηρή και αχόρταγη και συνέχεια θέλει “μία”… δηλαδή πάλι ή ξανά… όλα τα λέει μία, ακόμα κι αν είναι η εκατοστή φορά…. σαν να λέει “άλλη μία”!!! 

    Εγώ;
    Κι εγώ μέσα σε όλη αυτή την γλυκιά τρέλα που φέρνει αυτή η ηλικία… δίπλα της άλλες φορές να λιώνω από αυτά που βλέπω και ακούω και άλλες φορές να βρίσκομαι εκτός ελέγχου και να ψάχνω μέρος να ηρεμήσω (ναι, υπάρχουν και αυτές οι υπέροχες στιγμές!!!). Και όσο σκέφτομαι τι με περιμένει μέσα στην χρονιά που θα ξαναρχίσω την δουλειά… τρελαίνομαι! Και μετά πάλι με παίρνει αγκαλιά για να μου ζητήσει συγνώμη και να μου κάνει “μα” και αναρωτιέμαι πόσο χαζή είμαι και τα σκέφτομαι όλα αυτά!Το ατίθασό μου άτι έγινε... 2!!! 3

    Μια με πετάει στα ουράνια με τα τσαλίμια της… και μια με ρίχνει στα τάρτατα! Μια πάνω… μια κάτω!! Ασανσέρ η μαμά!!! Αν ωστόσο έπρεπε να μετρήσω τα πάνω και τα κάτω αυτών των δύο χρόνων… το καντάρι θα έγερνε σίγουρα προς την μεριά των Πάνω!!!

    Πάνω… για όλα τα “Πω” (Σ’αγαπώ) που μου λέει τους τελευταίους δύο μήνες!
    Πάνω… για κάθε απαλό χτύπημα στην πλάτη μου όταν την παίρνω αγκαλιά!
    Πάνω… για τα όμορφα πρωινά που θα κουρνιάσει στο κρεβάτι μας!
    Πάνω… για τα γέλια που κάνει όταν παίζουμε “του-τουτ” δηλαδή αεροπλανάκι!
    Πάνω… για το αγουροξυπνημένο μουτράκι που βλέπω κάθε πρωί!
    Πάνω… για τα φιλιά που μου κάνει όταν μας δει να φιλιόμαστε με τον μπαμπά της!
    Πάνω.. για τα χορευτικά που κάνουμε κάθε στιγμή!
    Πάνω… για το γλυκό χαμόγελό της που αρκεί για να σου φτιάξει όλη σου την ημέρα!

     

    Το ατίθασό μου άτι έγινε... 2!!! 5
    Το φιλί αυτό μου το έδωσε αφού με είδε να φιλιόμαστε με τον Μπαμπά της στο ηλιοβασίλεμα!

    Μελιτάκι μου γλυκό σου εύχομαι πάντα να είσαι γερό και ευτυχισμένο στη ζωή σου. Και όπως τα άλογα καλπάζουν ελεύθερα… έτσι, κι εσύ να καλπάσεις στη ζωή σου… πηδώντας τα εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά σου με ήθος και καλοσύνη!!!

    Για πάντα δίπλα σου, 
    Η Μαμά σου
    Κάλη

    Υ.Γ. Και επειδή γενέθλια χωρίς πάρτυ δεν παίζει… εμείς είπαμε να παίξουμε σε ρυθμούς Hula… αυτά όμως σε επόμενη ανάρτηση!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    22 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Χαρούμενα γενεθλιααααααααααααα!!!!!!! να τα εκατοστήσει το μικρό σου άτι-κοριτσακι να ειναι γερό δυνατό.. και να έχει όλα προτερήματα του κόσμου…!!! σημερα έχει και η κόρη μου γενέθλια αλλα… εμενα έχει γίνει ενα πολύ μεγαλο άτι..χι.χιχ.χ. φιλακια πολλα και στις δυό σας…

    2. Χρονια πολλά και γλυκά στο πανεμορφο γλυκο μας Μελιτάκι! να χουν ζωή τα χρόνια της και χρόνια η ζωή της! χρόνια χαρούμενα, γεμάτα, λαμπερά, μοσχομυριστά!

    3. Πόσες γλυκές αναμνήσεις έφερες στην μνήμη μου απόψε!!
      Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας! Πάντα γερή και ευτυχισμένη στην ζωή της!!
      Περιμένω να παίξω μαζί σας σε ρυθμούς Hula!! Φιλιά!!

    4. Χρόνια Πολλά στο κοριτσάκι σας, να είναι γερή και δυνατή σε όλη της την ζωή και το πιο σημαντικό γεμάτη από χρώματα και αρώματα! !!
      Περιμένω φωτογραφίες και λεπτομέρειες από το φοβερό σας πάρτι! !!
      Φιλάκια

    5. Να πω πρώτα από όλα οτι ζεις τις πιο όμορφες στιγμές του παιδιού σου..μετά ευχές από καρδιάς..μετά θα σου υπενθυμίσω οτι όταν θα φυσάει τα 2 κεράκια..να σκεφτείς οτι ο χρόνος κυλάει σαν ένα γύρισμα κεφαλιού από την άλλη και όταν θα το ξαναγυρίσεις τα κεριά θα είναι πολλά και ολόφωτα και όταν πάλι το ξανακάνεις..θα την δεις νύφη στο πλευρό του άνδρα σου να την "παραδίδει" στο δικό της..Ζήσε τη κάθε στιγμή μαζί της γλυκιά μου..υγεία, αγάπη ,κατανόηση και υπομονή..Το 'έργο σου θα το απολάβεις χρόνια μετά..και ελπίζω να θυμηθείς μία..Αχτίδα που τα έζησε όλα τα σκαλοπάτια ενός παιδιού!Καλή Κυριακή να έχεις γλυκια μου και..πάτα του ένα φιλάκι από..θετή γιαγιά!

      • Καλη μου αχτιδα αν κ βλεπω το σχολιο σιυ απι κιν. κ δυσκολευομαι να γραψω δεν μπορω ν αντισταθω να σου γραψω κ να σ ευχαριστησω για το τοσο συγκινητικο σου σχολιο! Ειναι πραγματι πολυ πολυ αληθινα τα οσα γραφεις. Ηδη τωρα κ μας φαινεται ποσο γρηγορα περναει ο καιρος ποσο μαλλον μετα απο χρονια. Πολλα φιλια η θεια Κατερινα

    6. Χρόνια Πολλά Μελιτάκι. Να εχεις μια ευτυχισμένη και μελένια ζωή. Οσο για σένα μαμά Κάλη μπορει να λένε για τα terrible twos αλλά δεν ξανάρχονται πίσω. Μετά μεγαλώνουν και χανεται το γλυκομπεμπεδίστικο οπότε κοίτα να το απολάυσεις.

    7. Χρόνια πολλά στο Μελιτάκι!!! Εύχομαι στην πιο γλυκιά και ναζιάρα φατσούλα, με αυτά τα υπέροχα γαλάζια μάτια να σας τρελάνει ακομα πιο πολύ.
      Να την χαίρεσαι Κάλη μου και να είναι πάντα πιο πολλά τα πάνω στη ζωή της.
      Φιλιά <3

    8. Xρόνια ΠΟλλά εύχομαι στο μικρό γλυκό κοριτσάκι σου!!
      Να είναι πάντα υγιείς!!
      (Είναι και εσένα ζωηρή σαν το δικό μου;;;;
      Όσο μεγαλώνει αντί να ησυχάζει..ζωηρεύει!!!!!!!!)

    9. Κάλη ευτυχισμένη μαμά.Τι υπέροχη ανάρτηση.Πόσο συγκινητική.Να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις.Είναι κούκλα και πανέμορφη και τι μαγικές οι φωτογραφίες που της τράβηξες.Δείχνουν μόνο αγάπη!!! Σαν να τα ψηλα βουνά να την καμαρώνετε!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης