ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Γράμμα προς και από τον Άγιο Βασίλη (Δωρεάν Εκτυπώσιμο)

    Δεν θυμάμαι πόσο πολύ πίστευα στον Άγιο Βασίλη όταν ήμουνα μικρή ή πότε κατάλαβα ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Θυμάμαι όμως την μικρή μου αδερφή μια Πρωτοχρονιά που είχε ζητήσει μια κούκλα σε μέγεθος μωρού. Τι χαρά έκανε όταν είδε το δώρο του Άι Βασίλη κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μόλις γυρίσαμε σπίτι μετά την αλλαγή του καινούργιου χρόνου (άσχετα με το αν η μαμά μου έτρεχε σαν την παλαβή για να ανέβει τρεις ορόφους πριν από όλους τους άλλους για να καταφέρει να βάλει το δώρο στην θέση του!!).

    Το σίγουρο είναι πως μου αρέσει να πιστεύουν τα παιδιά στην ύπαρξή του. Βέβαια δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν αφού πλέον υπάρχει ένας Άγιος Βασίλης παντού (στα εμπορικά κέντρα, σε εορταστικές εκδηλώσεις, στα πάρκα κλπ). Τι όμορφη όμως η παιδική αθωότητα! Εγώ πάντως λέω στα παιδιά μου πως όλοι αυτοί οι Άη Βασίλιδες είναι οι βοηθοί του κι ότι ο πραγματικός Άγιος Βασίλης έρχεται μόνο την Πρωτοχρονιά. 

    Γράμμα προς και από τον Άγιο Βασίλη (Δωρεάν Εκτυπώσιμο)
    Η πρώτη γνωριμία της Μελίτας με τον Άγιο Βασίλη… νομίζω το απόλαυσε

    Ο Άγιος Βασίλης τα ξέρει όλα! Αν είναι φρόνιμα και υπάκουα παιδιά, αν συμμαζεύουν τα παιχνίδια τους, αν είναι ευγενικά και δεν χτυπάνε ή φτύνουν… Μόνο τότε θα τους φέρει κάποιο από τα δώρα από αυτά που του ζητήσουν στο γράμμα που θα του στείλουν. 


    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:


    Γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη

    Κάθε χρόνο, λοιπόν, του γράφουμε παρέα ένα γράμμα (μου λένε τι να γράψω εννοείτε γιατί ακόμα είναι μικρά) και του ζωγραφίζουν κάτι. Πάμε στο ταχυδρομείο και το ρίχνουμε στο ταχυδρομικό κουτί. Παρακάτω θα βρείτε σε ένα αρχείο δύο εκτυπώσιμα γράμματα για να διαλέξετε. Εκτυπώστε, παρτε φακέλους χρωματιστούς, δημιουργήστε μια χριστουγεννιάτικη γωνιά στο σπίτι, βάλτε χριστουγεννιάτικα τραγούδια να παίζουν και αφήστε τα παιδιά να

    Γράμμα προς και από τον Άγιο Βασίλη (Δωρεάν Εκτυπώσιμο)

    Δωρεάν εκτυπώσιμο

    Ετοίμασα για όλους τους αναγνώστες του Ανθομέλι δωρεάν εκτυπώσιμα γράμματα για να τα συμπληρώσουν τα παιδιά ή εσείς αν είναι μικρά και δεν ξέρουν να γράφουν.

    Πώς θα αποκτήσετε τα εκτυπώσιμα 

    Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ξεκλειδώστε το εκτυπώσιμο. Συμπληρώστε όνομα και μέιλ και πατήστε εγγραφή. Μην ξεχάσετε να μπείτε στο e-mail σας για να κάνετε και επιβεβαίωση εγγραφής! Μετά θα εξαφανιστεί το παρακάτω κουτάκι και θα πατήστε εκεί που λέει «Kλικ εδώ για κατέβασμα». Στο νέο παράθυρο που θα σας ανοίξει πατήστε λήψη του αρχείου και αποθηκεύστε το στον υπολογιστή σας. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα εκτυπώσιμα για τους συνδρομητές του newsletter μας από την κατηγορία εκτυπώσιμα.

    Εκτυπώστε και άλλα γράμματα προς τον Άγιο πατώντας εδώ, εδώ αλλά και εδώ

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη

    Πέρυσι, λοιπόν, η μαμά μου, η αδερφή μου και ο γαμπρός μου έφτιαξαν ένα γράμμα από τον Άγιο Βασίλη για τον καθένα από τα δυο μου παιδιά και τους το έστειλαν ως απάντηση στο γράμμα τους. Η χαρά τους ήταν απερίγραπτη! Κι ακόμα πιο μεγάλη όταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Άγιος Βασίλης ήρθε στο σπίτι μας και μας έφερε τα δώρα. Τον κεράσαμε βγήκαμε φωτογραφίες και μετά έφυγε να πάει και σε άλλα σπίτια. Όταν μεγαλώσουν θα έρχεται από το τζάκι. Αλλά μέχρι τότε… έχουμε καιρό! 

    Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη (Δωρεάν Εκτυπώσιμο)
    Το γράμμα του Άγιου Βασίλη προς την κόρη μου. (Το χαρτί αλληλογραφίας με το λογότυπο είναι γνήσιο από το χωριό του Άγιου στη Λαπωνία)
    Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη (Δωρεάν Εκτυπώσιμο)
    Το γράμμα του Άγιου Βασίλη στον 2χρονο γιο μου
    Κάρτα  από τον Άγιο Βασίλη (Δωρεάν Εκτυπώσιμο)
    Ο Άγιος Βασίλης τους έστειλε επίσης μία κάρτα και για τους δύο


    Ορισμένα χριστουγεννιάτικα site που μπορείτε να επισκεφτείτε μαζί με τα παιδιά σας είναι: 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Τι υπέροχη ιδέα! Δεν είχα σκεφτεί οτι θα μπορούσε και ο Αι-Βασίλης να στείλει γράμμα!
      Έχουμε ήδη γράψει τι δικό μας γράμμα και εκλαιγε από χαρά όταν ανακάλυψε οτι τα…ξωτικά είχαν το είχαν πάρει από το δέντρο!!!
      Θα το κάνω και εγώ απόψε!!!!!
      Ευχαριστούμε για την ιδέα.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης