Λίστα και το γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη (δωρεάν εκτυπώσιμα)

Kathy

Μετά από έναν γεμάτο εορταστικό Νοέμβριο, αυτόν των γενεθλίων του Ανθομέλι, με εορταστικές αναρτήσεις και πολλούς διαγωνισμούς ήρθε η ώρα σήμερα, αρχή του Δεκέμβρη, να ξεκινήσουμε τις εορταστικές μας αναρτήσεις! Ξεκινάμε με σούπερ χαρούμενα και χρωματιστά δωρεάν εκτυπώσιμα για τα παιδάκια σας! Σούπερ λίστα για να σημειώσουν αυτά που θέλουν ή χρειάζονται αλλά και δύο επιστολόχαρτα για να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη

archikes_anthomeli

Ας το παραδεχτούμε! Παρ’ όλη την κρίση ζούμε στην κοινωνία της αφθονίας. Τα παιδιά τα έχουν όλα ακόμη και πριν καν το ζητήσουν. Ως επί το πλείστον οι γονείς παλεύουμε να καταλάβουν τα παιδιά μας πως δεν μπορούν να τα έχουν όλα, πως πρέπει να κάνουν επιλογές και να ζητούν ή να παίρνουν μόνο όσα πραγματικά χρειάζονται. Γιατί κάπου εκεί έξω, δίπλα μας πολλές φορές, υπάρχουν κι άλλα παιδιά που δεν έχουν ούτε τα βασικά. Πόσες φορές δεν κάνατε αυτή τη συζήτηση με τα παιδιά σας; Πόσες φορές δεν τα συμβουλέψατε ότι πρέπει εκτός από υλικά δώρα να  ζητούν από τον Άγιο Βασίλη και κάτι ακόμη, όπως για παράδειγμα υγεία για όλους; Μήπως έχουν μπερδέψει λίγο τα πράγματα και νομίζουν πως ο Άγιος Βασίλης είναι αυτός που θα φέρει το ακριβό και απλησίαστο δώρο που δεν θα τους αγόραζαν ποτέ ο μπαμπάς και η μαμά; Κάθε χρόνο κάνουμε με τα παιδιά μία λίστα, αρκετά πριν τις γιορτές, με πράγματα που θα ήθελαν ή που χρειάζονται. Φέτος ετοίμασα μια εκτυπώσιμη λίστα λίγο διαφορετική στην οποία τους βάζω λίγο να σκεφτούν τι είναι αυτά που θέλουν ή χρειάζονται και τι είναι αυτά που πραγματικά θέλουν ή χρειάζονται!  Με αυτόν τον τρόπο πιστεύω πως όταν θα έρθει η ώρα για να γράψουν το γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη να είναι πολύ σίγουρα για την επιλογή τους

Και μπορεί η κόρη μου να έχει μάθει όλη την αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη και μάλιστα με έναν ιδιαίτερο τρόπο (δείτε εδώ και την αντίδρασή της), αλλά το γράμμα της θέλει να το στείλει ΚΑΙ φέτος κι ας έχουμε ήδη συζητήσει σχετικά με το πρωτοχρονιάτικο δώρο της! Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια! 

Πώς θα αποκτήσετε τα εκτυπώσιμα 

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ξεκλειδώστε το εκτυπώσιμο. Συμπληρώστε όνομα και μέιλ και πατήστε εγγραφή. Μην ξεχάσετε να μπείτε στο e-mail σας για να κάνετε και επιβεβαίωση εγγραφής! Μετά θα εξαφανιστεί το παρακάτω κουτάκι και θα πατήστε εκεί που λέει «Kλικ εδώ για κατέβασμα». Αμέσως θα λάβετε το εκτυπώσιμο στον υπολογιστή σας! Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα εκτυπώσιμα για τους συνδρομητές του newsletter μας από την κατηγορία εκτυπώσιμα.

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).

Τα δύο επιστολόχαρτα

Η λίστα

Θα χαρούμε να επισκεφτείτε την κατηγορία Χριστούγεννα και να διαβάσετε και παλιότερες αναρτήσεις μας με κατασκευές, ιδέες για δώρα, προσωπικές στιγμές, ταξίδια κ. α. 

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός:

Για τους φίλους που μας ακολουθούν και από το facebook ενημερώνουμε πως έχει ξεκινήσει και σούπερ χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός!