ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Οργανώστε το πρόγραμμα της εβδομάδας (δωρεάν εκτυπώσιμο)

    Καλημέρα σε όλους! Πώς πάει η πρώτη εβδομάδα των σχολείων; Προσαρμόστηκαν τα πρωτάκια σας; Τα μεγαλύτερα παιδιά μπήκαν σε πρόγραμμα; Πώς πάνε τα γυμνασιόπαιδα και τα λυκειόπαιδα; Είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι από σας ακόμη τρέχετε για να μπορέσετε να οργανώσετε το πρόγραμμα το παιδιών. Τηλέφωνα σε φροντιστήρια, πήγαινέλα στα ωδεία και στα γυμναστήρια ώστε να καταφέρετε να βγει το πρόγραμμα βολικό για τις μετακινήσεις αλλά και για να μην είναι και κουραστικό για τα παιδιά. Και ας μην ξεχνάμε πως παράλληλα τρέχει και η δική σας η δουλειά. Αν μάλιστα είναι απογευματινή όπως η δική μου… κλάψ’ τα Χαράλαμπε που λένε! Οργάνωση επειγόντως! Κι επειδή σε αυτό τον τομέα, της οργάνωσης, τα πάμε καλά εδώ στο Ανθομέλι, λέω να δώσω και σε εσάς ένα χεράκι. Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο οποίο γράφω τις ώρες των μαθημάτων μου. Τώρα με τα παιδιά γράφω και τις δικές τους δραστηριότητες ώστε να ξέρουν κι εκείνα κι εγώ τι έχουμε κάθε μέρα. Πότε έχουν μουσική, πότε έχουν αγγλικά ή κολυμβητήριο, ποιες ώρες είμαι στην δουλειά…!

    Αυτό που με βολεύει σε αυτό το πρόγραμμα είναι ότι γράφει τις ώρες ανά μισάωρο, ότι περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο και ότι έχει σειρές για να συμπληρώσω δραστηριότητες από το πρωί ως το βράδυ. (Αν θεωρείτε πως κάτι του λείπει παρακαλούμε βοηθήστε μας να το βλετιώσουμε γράφοντας τα σχόλιά σας.). Αν θέλετε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να γράψετε τα μαθήματα του σχολείου οπότε να έχετε ένα εκτυπώσιμο για πρωινά και απογευματινά μαθήματα. 

    Είναι ένα χρήσιμο πρόγραμμα για δασκάλους, γονείς και μαθητές ή φοιτητές!

    Μπορείτε ακόμη να το εκτυπώνετε κάθε βδομάδα για να οργανώνετε τις δουλειές ή τα ραντεβού σας. Τα πολλά λόγια είναι περιττά σε αυτή την ανάρτηση. Δεν έχω να εξηγήσω κάτι περισσότερο! 

    Οργανώστε το πρόγραμμα της εβδομάδας με το δωρεάν εκτυπώσιμο του Ανθομέλι
    Ποτέ ξανά μαμά σε απόγνωση!

    Πως να κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο

    Για να κατεβάσετε δωρεάν το εκτυπώσιμο και να το εκτυπώσετε σε καλή ανάλυση κάντε εγγραφή στο newletter μας συμπληρώνοντας το μέιλ σας και το όνομά σας (προαιρετικά) στο παρακάτω κουτάκι. Μόλις πατήσετε το κουμπί εγγραφή θα εμφανιστεί στη θέση του ένα λινκ για να το πατήσετε και να κατεβάσετε το pdf δωρεάν εκτυπώσιμο. Από εκεί και πέρα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εκτυπώσιμα του Ανθομέλι σε οποιαδήποτε ανάρτηση κι αν ανοίξετε στο μέλλον.

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).

    Αν έχετε πρόβλημα με το κατέβασμα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

    Περιηγηθείτε στην κατηγορία μας Σχολείο για να βρείτε και άλλα εκτυπώσιμα και ιδέες λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά!

    Είμαι σίγουρη πως στο Ανθομέλι θα βρείτε πολλά ακόμη χρήσιμα εκτυπώσιμα (printables), τα οποία υπάρχουν στην αντίστοιχη κατηγορία μας. Ενδεικτικά σας παραθέτω κάποια από αυτά. 

    Την καλημέρα μου!
    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Kαλημέρα κορίτσια!!! Δουλεύοντας και με παιδιά βρίσκω πολύ χρήσιμα τα παραπάνω και σίγουρα θα τα κετυπώσω!!! Διαχείριση χρόνου άλλωστε ίσον περισσότερος ποιοτικός χρόνος για την οικογένεια. Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης