ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Γράμμα για την πρώτη μέρα στο σχολείο (Δωρεάν Εκτυπώσιμο)

    Καλημέρα! Πώς πέρασε ο καιρός! Σε λίγες μέρες ξεκινάνε τα σχολεία! Τι θα λέγατε όμως να κρατήσουμε στη μνήμη μας στιγμές; Σχολικές! Παιδικές! Αθώες! Πώς θα το κάνουμε αυτό; Με πολλούς τρόπους! Εμείς σας προτείνουμε 3 τρόπους για να κρατήσουμε ζωντανή στη μνήμη μας την πρώτη μέρα στο σχολείο.

    Φωτογράφιση την πρώτη μέρα του σχολείου

    Καταρχάς με όμορφες φωτογραφίες των παιδιών την ημέρα που φεύγουν από το σπίτι. Εμείς κάθε χρόνο τους βγάζουμε μια φωτογραφία την ώρα που φεύγουν από το σπίτι για το Αγιασμό από τότε που πήγαιναν στο παιδικό σταθμό! 
    Στο διαδίκτυο θα βρείτε διάφορες ιδέες φωτογράφισης κρατώντας φωτογραφίες ή καρτέλες ή πινακάκια με κάποιο moto. Εμείς κάνουμε την πιο απλή φωτογράφιση! Κρατάμε την τσάντα και ποζάρουμε!

    Πρώτη μέρα στο σχολείο - Φωτογράφιση

    Ετήσια συνέντευξη στην αρχή της σχολικής χρονιάς

    Επίσης είχαμε φτιάξει πριν δύο χρόνια ένα δωρεάν εκτυπώσιμο στα ελληνικά με μια συνέντευξη που θα πάρετε από τα παιδιά μετά την πρώτη μέρα στο σχολείο! Έχει πολλή πλάκα η όλη διαδικασία! Μπορείτε να κρατήσετε ένα αρχείο με κάθε τους συνέντευξη. Θα έχει γέλιο μετά από χρόνια να τα διαβάσουν!
    Tip: Στα μικρά παιδιά φυσικά συμπληρώνετε εσείς ενώ στα μεγαλύτερα αφήνετε να συμπληρώσουν μόνα τους.

    Πρώτη μέρα στο σχολείο - Συνέντευξη

    Μπορείτε να την εκτυπώσετε τη συνέντευξη από εδώ.

    Διαβάστε περισσότερα:

    Γράμμα για την πρώτη μέρα του σχολείου από το παιδί στους γονείς 

    Φέτος θελήσαμε να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό. Πρόκειται για ένα γράμμα προς τους γονείς στο οποίο το παιδί γράφει (ή λέει κι εμείς γράφουμε) κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με την πρώτη του μέρα στο σχολείο. Μας λέει για το σχολείο του, τα συναισθήματά του, τους φίλους του, τις δραστηριότητες, τη δασκάλα του…!

    Πρώτη μέρα στο σχολείο - Γράμμα

    Ίσως είναι κι ένας έμμεσος τρόπος να μάθουμε κάποιες πληροφορίες από τα παιδιά μας αν ειδικά είναι κλειστοί χαρακτήρες.  

    Μπορείτε να εκτυπώσετε το γράμμα σχετικά με την πρώτη μέρα του σχολείου από εδώ.

    Πως να κατεβάσετε τα δωρεάν εκτυπώσιμα

    Για να κατεβάσετε δωρεάν το εκτυπώσιμο και να το εκτυπώσετε σε καλή ανάλυση κάντε εγγραφή στο newletter μας συμπληρώνοντας το μέιλ σας και το όνομά σας (προαιρετικά) στο παρακάτω κουτάκι. Μόλις πατήσετε το κουμπί εγγραφή θα εμφανιστεί στη θέση του ένα λινκ για να το πατήσετε και να κατεβάσετε το pdf δωρεάν εκτυπώσιμο. Από εκεί και πέρα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εκτυπώσιμα του Ανθομέλι σε οποιαδήποτε ανάρτηση κι αν ανοίξετε στο μέλλον.

    Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Καλη αρχή να εχουμε! Ειδικά στο πρωτάκι μας! Η Μαρία πια είνα έτοιμη μαθήτρια και πολύ καλή! Ελπίζω να ακολουθήσει και τα ίδια βήματα ο αντάρτης μας,χεχε! Κάλη

    2. Πω πω πω πω πόσες όμορφες ιδέες για την πρώτη μέρα του σχολείου, συγκεντρωμένες σε μια ανάρτηση!!! Όπως πάντα τα Ανθομελάκια μας τα έχουν όλα σε ενα νοικοκυρεμένα. Γι'αυτό σας αγαπάμε:)))))
      Μέχρι τώρα μόνο τη φωτογραφία τραβούσαμε. Φέτος μας εμπλουτίζετε το ρεπερτόριο με συνεντεύξεις!! Χα χα χα. Χαμός θα γίνει.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης