Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά

Μπορεί η άνοιξη να μας ταλαιπωρεί λίγο με τα καμώματά της αλλά η είσοδος μας στην αερινή ισημερία και η αλλαγή της ώρας σίγουρα μας δίνει πολλές ελπίδες ότι σε λίγο θα αρχίσουμε να απολαμβάνουμε τα μπαλκόνια, τον κήπο, την αυλή ή τη γειτονιά μας. Και καθώς με την Κατερίνα έχουμε την τύχη να μένουμε σε περιοχές που έχυυν ανοιχτωσιά και που ενδείκνυνται για βόλτες, σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε φέτος να επενδύσετε σε ένα παιδικό όχημα εξωτερικού χώρου για αυλή ή για τον δρόμο και τις βόλτες σας. Τα παιδικά οχήματα είναι πολύ must και ευτυχώς πλέον δεν ανήκουν στα είδη πολυτελείας, όπως παλιά, καθώς θα βρείτε σε πολλές ποιότητες και σε πολλές τιμές. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας παρέα.

Παιδικά οχήματα εξωτερικού χώρου

Πριν προχωρήσω, ωστόσο, θα ήθελα να σημειώσω εδώ ότι πριν κάνετε την αγορά σας θα πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτείτε την ηλικιακή χρήση του κάθε οχήματος ώστε να μην κινδυνεύσει κάποιο παιδάκι. Επίσης να σημειωθεί εδώ ότι πολλά από τα παιδικά οχήματα έχουν έχουν εξτρά χρέωση για τη συναρμολόγηση. Τέλος, προσοχή στις ώρες κοινής ησυχίας καθώς ο ήχος των τροχών ή της μηχανής κάποιου οχήματος μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες αψιμαχίες στη γειτονιά ή στην πολυκατοικία σας.


Οικολογικά

Οικολογικό Αυτοκινητάκι Swing Car (2 ετών+)

Το συγκεκριμένο όχημα μιλάμε το έχουμε χρησιμοποιήσει κατά κόρον καθώς το είχα πολλά παιδιά στην πολυκατοικία μας. Είναι άκρως διασκεδαστικό και κινείται συνδυάζοντας την αδράνεια, τη φυγόκεντρη δύναμη και την τριβή. Δεν έχει πεντάλ, ταχύτηες ή μπαταρίες και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό καθώς υποστηρίζει έως και 120 κιλά. Θεωρητικά είναι αθόρυβο και μπορεί να φτάσει έως και 10 χλμ/ώρα. Ωστόσο η τριβή με το έδαφος δημιουργεί έναν θόρυβο που ενδεχομένως να εκνευρίσει τους γείτονες, οπότε προσοχή.

Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 1

Περπατούρα απο ανακυκλωμένα υλικά (12-36 μηνών)

Πάμε ένα βήμα μπροστά από την κλασσική περπατούρα καθώς είναι σε σχήμα αυτοκινήτου vintage και κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Περιλαμβάνει τιμόνι και κόρνα παρακαλώ – μπιπ, μπιπ – και φυσικά αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες, το συντονισμό και τη χωρική αντίληψη

Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 3
Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 24

Ηλεκτροκίνητα

Αυτοκίνητο με 2 θέση (1-5 ετών)

Και εδώ ξεφεύγουμε μεν αλλά τα παιδιά παθαίνουν κοκομπλόκο! Το συγκεκριμένο παιδικό όχημα έχει ψηφιακό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, το οποίο ενεργοποιείται μόλις αφήσει το παιδί το πόδι του απο το πεντάλ γκαζιού. Μπορεί να κινηθεί ωστόσο και με τηλεχειριστήριο. Είναι Audi tt Rs με ελαστικά EVA με σκοπό την απόσβεση κραδασμών και θορύβου καθώς και τεράστια αντοχή στον χρόνο. Τέλος, θα εντυπωσιαστείτε και με τα φώτα LED για να ξεχωρίζει στο πλήθος και να μπορείτε να το διακρίνεται εύκολα και μετά την δύση του ηλίου.

Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 5
Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 25

Παιδικό Αυτοκίνητο (1-7 ετών)

Το συγκεκριμένο παιδικό όχημα περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο bluethooth για ασύρματο έλεγχο του αυτοκινήτου ακόμα και σε μακρινή απόσταση έως και 80 μέτρα! Δύο θέσεις, ζώνες ασφαλείας, φώτα… και φοβερό χρώμα. Το θέλω κι εγώ!

Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 7
Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 26

Αυτοκίνητο με 2 θέσεις (3-8 ετών)

Για σκληροτράχημα παιδιά, αυτό το παιδικό ηλεκτροκίνητο όχημα Land Rover Defender SVX κινείται με μπαταρία και περιέχει Mp3, ηλεκτρική οθόνη, δική του μουσική, USB, ραδιόφωνο και SD. Φυσικά έχει και LED φώτα αλλά και τηλεχειριστήριο. Οι πόρτες ανοίγουν, έχει αναρτήσεις με ελατήρια και τέλος φυσικά και ζώνη ασφαλείας!

Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 9
Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 27

Βέσπα (1,5-3 ετών)

Let’s do it, italian style! Αυτή η ηλεκτροκίνητη Vespa κινείται με μπαταρία, παίζει μουσική, έχει φως και βοηθητικές ρόδες. Αν είναι να το κάνετε, κάντε το με στυλ!

Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 11
Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 28

Μηχανή Ducati (άνω των 2 ετών)

Και προχωράμε με πιο hard rock καταστάσεις για σκληρά τυπάκια! Η ηλεκτροκίνητη Ducati Desmosedici Evo 6V έχει ισχύ κινητήρα 50W. Περιέχει ηλεκτρονικό διακόπτη εκίνησης, προβολέα LED, κόρνα, ήχουν, μουσική αλλά και θύρα MP3. Η δε μπαταρία του κρατάει έως και 80 λεπτά. Προσοχή όμως, μην μπείτε στον πειρασμό να ανεβείτε κι εσείς γιατί κρατάει μόνο έως 25 κιλά!

Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 13
Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 29

Τρακτέρ (1+ ετών)

Τρακτέρ; Γιατί όχι, ειδικά αν το παιδί τρέφει αγάπη για την εξοχή και τις αγροτικές δουλειές του μπαμπά ή του παππού του και όχι μόνο. Κινείται με μπαταρία και χρησιμοποιώντας το γκάζι ποδιού. Εχει ήχους, φώτα και παίζει μουσική!

Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 15
Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 30

Περισσότερες ιδέες


Ποδοκίνητα

Αυτοκίνητο (18 μηνών – 5 ετών)

Ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των παιδιώ της Κατερίνας! Και να φανταστείτε το βρήκε δίπλα στον κάδο σκουπιδιών! Ωστόσο θα άξιζε κάθε ευρώ ακόμα κι αν το είχε πληρώσει. Το συγκεκριμένο βγαίνει και με τη μορφή πασχαλίτσας. Το παιδί μπορεί να το τσουλήσει με τα πόδια του ή να το σπρώχνετε εσείς. Είναι σήμα-κατατεθέν της Little Tikes και αποτελεί αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών από τη δεκαετία του 1970! Περιέχει αφαιρούμενο δάπεδο, κόρνα, υψηλό κάθισμα, χώρο αποθήκευσης, διακόπτη ανάφλεξης και τροχούς που στρέφονται 360 μοίρες για εύκολη οδήγηση.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι podokinito_aytokinhto_gia_paidia.jpg

Τρακτέρ (περπατούρα) (12-36 μηνών)

Ωπα! Φοβερό παιδικό όχημα με κόρνα, κινητήρα και μπροστινό φως. Ασε που πίσω έχει και εξαρτήματα, φτυάρι, τσουγκράνα, για πολύ παιχνίδι στην άμμο!

Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 18
Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 31

Πεταλοκίνητα

Ποδηλατάκι (12-36 μηνών)

Και πάμε και στα λίγο πιο κλασσικά. Αυτό το τρίκκλο έχει μεταλλικό σκελετό για μεγαλύτερη αντοχή και η λαβή του ρυθμίζεται στο ύψος που βολεύει τον γονέα. Οταν το παιδί πάρει το κολάι, μπορείτε να την αφαιρέσετε. Περιλαμβάνει επίσης ζώνης ασφαλείας 3 σημείων, μπάρα ασφαλείας και καλύματα. Τα υποπόδια είναι αναδιπλούμενα και τα πετάλια είναι αντιολισθητικά. Περιέχει επίσης ένα καλάθι και ένα τσαντάκι για την αποθήκευση διάφορων μικροαντικειμένων.

Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 20
Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 32

Ελπίζω να σας εμπνεύσαμε για τις αγορές σας τις πασχαλινές αλλά και όχι μόνο. Περιηγηθείτε στα ηλεκτρονικά καταστήματα που σας προτείνουμε και είμαστε σίγουρες ότι θα βρείτε τα κατάλληλα παιδικά οχήματα για το παιδί, ανήψι ή βαπτησήμι σας. Καλές αγορές και καλή διασκέδαση στα παιδιά. Εϊναι σίγουρο ότι με τέτοιο δώρο θα σας λατρέψουν!


Pin it for later

Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 22
Παιδικά οχήματα: ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 33

Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook. Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Ανθομέλι εδώ.

Callie
Callie
Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • A εμάς φέτος είναι η εποχή για νέο ποδήλατο! Αλλά αυτά τα οχήματα είναι για πιο μικρά παιδιά, που σε κάνουν να αναπολείς εκείνες τις εποχές!

  1. Εγώ τώρα να πω πως θυμάμαι ακόμη και σήμερα εκείνο το ροζουλί αυτοκινητάκι (γιατί ήμασταν και τρανά αγόρια εκείνους τους καιρούς) που μου είχε πάρει η μητέρα μου και η ζωή μου είχε αλλάξει προς το καλύτερο; Για μικρά παιδιά ότι πρέπει είναι τα συγκεκριμένα – εκτός αν έχουν αδέρφια και είναι μόνο ένα το αυτοκινητάκι. Την εικόνα την γνωρίζουμε όλοι πιστεύω χαχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Άρθρα

Anthomeli Newsletter

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας, τις καινούργιες αναρτήσεις, δωρεάν εκτυπώσιμα και τους τρέχοντες διαγωνισμούς.

[revue_subscribe]
Διαβάστε Επίσης