ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ιδέες για δώρο στη δασκάλα για το τέλος της σχολικής χρονιάς (με εκτυπώσιμα)

    Οι μέρες για το τέλος της σχολικής χρονιάς πλησιάζουν και σίγουρα σκέφτεστε να αγοράσετε ή να φτιάξετε με τα παιδιά σας κάτι χειροποίητο για να δωρίσετε στη δασκάλα ευχαριστώντας την για τη χρονιά που πέρασε. Σε πολλά σχολεία αυνηθίζεται να μαζεύουν χρήματα όλες οι μαμάδες μαζί και να αγοράζουν κάποιο δώρο μεγαλύτερης αξίας. Παρόλ’ αυτά επειδή κάποιος κάθε φορά δεν θα είναι ευχαριστημένος για κάτι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, (μέσα σε αυτούς κι εγώ κάποιες φορές), πέρυσι αποφάσισα να κάνουν τα παιδιά μου προσωπικό δωράκι για τις δασκάλες τους. Ένα που ο μικρός θα αποφοιτούσε από το νηπιαγωγείο, ένα που ήθελα να το ετοιμάσουν μόνα τους και να το δωρίσουν μόνα τους (και όχι ένα παιδί εκ μέρους όλων), ένα που ήθελα να συμμετέχουν στην διαδικασία, ξεκίνησα να ψάχνω για ιδέες. 

    Τελικά, έπειτα από έρευνα, η κόρη μου χάρισε στις 2 δασκάλες της ένα ποτήρι σαν κι αυτό στις παρακάτω φωτογραφίας ενώ ο μικρός μου χάρισε στην δασκάλα του ένα πολύ όμορφο σετ κηπουρικής. Το σετ περιλάμβανε πολύχρωμα γάντια για τον κήπο και ένα λουλουδάτο φτιαράκι. Τα είχα δέσει όμορφα με κορδέλες και πολύ χρωματιστά χαρτιά και ο μικρός μαθητής είχε γράψει πάνω στην εκτυπωμένη καρτούλα μας! Μπορείτε να βρειτε παρόμοια εκτέλεση στο δώρο για το πασχαλινό δώρο για τη νονά.

    Τα άλλα δύο δωράκια με το ποτήρι είναι απλά, οικονομικά και θεώρησα χρήσιμα. Το ποτήρι το βρήκα στο γνωστό μεγάλο παιχνιδάδικο και το καλαμάκι είναι ενσωματωμένο. Έβαλα μέσα ατομικά χάρτινα σακουλάκια με σκόνη για να φτιάξει η δασκάλα το παγωμένο τσάι της. Επίσης τύπωσα και στήριξα στο καλαμάκι σημαιάκι  που γράφει “Ευχαριστώ που ήσουν τόσο υπέροχη δασκάλα”.  Τα σημαιάκια μπορείτε να βρείτε και να τα εκτυπώσετε από εδώ.

    Το δώρο συνόδευε μια κάρτα-βιβλιαράκι (η ίδια με αυτή που ανέφερα παραπάνω) στην οποία έγραφε το παιδί σε κάθε σελίδα για πιο λόγο είναι ιδιαίτερη η δασκάλα του.

    Ιδέες για δώρο στη δασκάλα για το τέλος της σχολικής χρονιάς (με εκτυπώσιμα) 1

    Το δωράκι μας τυλίχτηκε με 2 χρωματιστά χαρτιά περιτυλίγματος, ένα λαχανί κι ένα λιλά και χρωματιστές κορδέλες με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται τι είναι αλλά και να μην είναι ξερό και σκέτο όταν θα το πρόσφερε το παιδί. Η έκπληξη και η χαρά των δασκάλων ήταν μεγάλη και τα παιδιά μου πρόσφεραν το δώρο τους με μεγάλη περηφάνια! 

    Ιδέες για δώρο στη δασκάλα για το τέλος της σχολικής χρονιάς (με εκτυπώσιμα) 3

    Μπορείτε να συνοδεύσετε τα δώρα σας με κάποιο από τα παρακα΄τω καινούρια μας εκτυπώσιμα“Όλα για τη δασκάλα” και “Συνταγή για μια καταπληκτική δασκάλα”. Στο πρώτο εκτυπώσιμο το παιδί συμπληρώνει τα στοιχεία του και τα κενά ανάλογα με τις αναμνήσεις του. Στο τέλος βαθμολογεί την δασκάλα του όπως έκανε κι εκείνη σε όλη την διάρκεια της χρονιάς με βαθμό αλλά χρωματίζοντας τον αριθμό των αστεριών που θέλει. Στο κενό πλαίσιο μπορεί να κολλήσει μια φωτογραφία του ή να ζωγραφίσει την δασκάλα του.

    https://drive.google.com/file/d/0BwJ4jk1wk_A1QUthTXFPWkIwREk/view?usp=sharing
    Δεν περιλαμβάνεται το λογότυπο στο φόντο

    Πως να κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο

    Για να κατεβάσετε δωρεάν το εκτυπώσιμο και να το εκτυπώσετε σε καλή ανάλυση κάντε εγγραφή στο newletter μας συμπληρώνοντας το μέιλ σας και το όνομά σας (προαιρετικά) στο παρακάτω κουτάκι. Μόλις πατήσετε το κουμπί εγγραφή θα εμφανιστεί στη θέση του ένα λινκ για να το πατήσετε και να κατεβάσετε το pdf δωρεάν εκτυπώσιμο. Από εκεί και πέρα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εκτυπώσιμα του Ανθομέλι σε οποιαδήποτε ανάρτηση κι αν ανοίξετε στο μέλλον.

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).

    Αν έχετε πρόβλημα με το κατέβασμα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

    Το δεύτερο εκτυπώσιμο χρειάζεται φαντασία! Μου θυμίζει λίγο ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο με την μάγισσα Κουτουρού που έφτιαχνε κουραμπιέδες…! Εδώ τα παιδιά καλούνται να συμπληρώσουν τα κενά έτσι ώστε να μαγειρευτούν ανάλογα και να φτιαχτεί η καταπληκτική δασκάλα, η δική τους δασκάλα! Τι χρειάζεται για να είναι μια δασκάλα καταπληκτική εκτός φυσικά από γνώσεις;
    Μια κούπα…. γνώσεις, ένα κουταλάκι του γλυκού… ομορφιά, ένα κουταλάκι της σούπας… χαμόγελα, μια σταγόνα… έμπνευση, ένα κουταλάκι της σούπας… αγκαλιές είναι κάποιες λέξεις που θα μπορούσαν να γράψουν. Η φαντασία των παιδιών σίγουρα είναι μεγαλύτερη από την δικιά μας! Δείξτε τους τον τρόπο και θα καταφέρουν να συμπληρώσουν την συνταγή!

    https://drive.google.com/file/d/0BwJ4jk1wk_A1R0dzSE1DWlNRNlE/view?usp=sharing
    Δεν περιλαμβάνεται το λογότυπο στο φόντο

    Εσείς κάνετε δωράκια στις δασκάλες των παιδιών στο τέλος της χρονιάς ή τα Χριστούγεννα και το Πάσχα; Αν ναι, τι έχετε δωρίσει κατά καιρούς; 

    Διαβάστε και αλλες σχετικές αναρτήσεις που περιλαμβάνουν δωρεάν εκτυπώσιμα

    Ιδέα για το δώρο της δασκάλας και δωρεάν εκτυπώσιμα!

    Τα δώρα για τις δασκάλες μας!

    20+ δώρα για τη δασκάλα και τον δάσκαλο

    Δωρεάν εκτυπώσιμα για το δώρο στη δασκάλα

    DIY πασχαλινό δώρο για τη δασκάλα αλλά και τη νονά και τον νονό

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Κάναμε και εμείς στο δημοτικό δώρα στις δασκάλες μας αλλά τότε δεν είχε "ανακαλυφθεί" το DIY και καταφεύγαμε σε κάποιο ασημένιο διακοσμητικού τύπου γούρι. Κρατάω όμως την ανάρτηση για του χρόνου τέτοιο καιρό!!!

    2. εξυπνα δωράκια και πρεπει να σου πω οτι στην αρχη απογοητευτηκα που ειδα τα εκτυπωσιμα στα αγγλικα. Αμαν αυτα τα αγγλοφωνα. Ας γραψουμε στην γλωσσα μας είναι πολυ πλούσια. Ευτυχώς τα ετυπωσιμα σου ηταν στα ελληνικα! Για να μην ξεχναμε και την γλωσσα μας!
      Ναι κάναμε δωράκια στις γιορτές στις δασκάλες, σετακια με diy αλλα και και προιοντα ομορφιας για να ευχαριστησει και η μαμα τις δασκάλες για τον κόπο τους και τον ζήλο που είχαν. maria by beautyharmonyblog

    3. Το σετ κηπουρικής είναι απίθανο!!!!!!! Όχι ότι το ποτηράκι για το παγωμένο τσάι πάει πίσω! Κι εμείς κάθε χρόνο κάνουμε δωράκια στις δασκάλες μας και συνήθως είναι ένα κουτί για να φτιάξουν κάτι… κουλουράκια, cup cakes κλπ. Γιαυτό και μου άρεσε πολύ το σετ κηπουρικής! Θα το κάνω σίγουρα <3

    4. Σε ευχαριστώ για την αναφορά, Κατερίνα!
      Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος και εμείς κάτι θα χαρίσουμε στη δασκάλα μας. Είναι το ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για τη φροντίδα που παρέχει στα παιδιά μας πνευματικά και όχι μόνο.

    5. Πολύ ωραίες ιδέες, ευχαριστούμε!! Στα εκτυπώσιμα όμως, εμείς που έχουμε δάσκαλο και όχι δασκάλα, τι κάνουμε??? οεο?

      • Έχεις δίκιο και καλά που το επισήμανες για να κάνω μια προσθήκη. Επειδή όμως δεν νομίζω ότι για το συγκεκριμένο θα το καταφέρω σύντομα περίμενε τη επόμενη σημερινή ανάρτησή μας που θα είναι λίγο πιο ουδέτερη.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης