Μας το ζητήσατε και το ετοιμάσαμε! Η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε λιγουλάκι αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και η αδελφούλα μου! Αναφέρομαι φυσικά στο καινούργιο μας δωρεάν εκτυπώσιμο για τις δασκάλες και τους δασκάλους των παιδιών. Τις τελευταίες μέρες οι μαμάδες συννενοούμαστε ώστε να μαζέψουμε χρήματα για να αγοράσουμε κάποιο δωράκι για τη δασκάλα μας. Ίσως και κάποια ανθοδέσμη! Όμως έτσι απλά; Δεν θα προσθέσουμε και κάτι πιο προσωπικό; Κάτι που θα ετοιμάσουν τα ίδια τα παιδιά; Μια ζωγραφιά; Μια φωτογραφία; Εμείς θα προτείναμε ένα εκτυπώσιμο που μπορεί να χαρίσει το παιδί μεμονωμένα ως δώρο στη δασκάλα ή να γίνει κάτι πιο ομαδικό. Δηλαδή να εκτυπωθούν αντίτυπα για όλα τα παιδιά και αφού τα συμπληρώσουν να γίνει βιβλιοδεσία ή να δεθούν με κορδέλες ή κορδόνια.

Το παρακάτω εκτυπώσιμο μπορεί να γίνει εξώφυλλο ενός αυτοσχέδιου μικρού μπλοκ του οποίου οι σελίδες θα είναι το δεύτερο εκτυπώσιμο συμπληρωμένο από το κάθε παιδί χωριστά. Μπορείτε να κάνετε βιβλιοδεσία με σπιράλ από πάνω ή από τα αριστερά ή ακόμη και να φτιάξετε 1-2 τρύπες με διακορευτή στο πάνω μέρος του δένοντάς τα με κορδέλες! Έτσι θα είναι όλα μαζεμένα και θα γίνουν ένα όμορφο αναμνηστικό για την δασκάλα
Εναλλακτικά μπορείτε να το εκτυπώσετε και να το βάλετε σε μία κορνίζα ως δώρο.

Πατώντας στα παρακάτω link θα βρείτε τα αρχεία για να τα αποθηκεύσετε και τα εκτυπώσετε.

Tips:
- Προτιμήστε να τα εκτυπώσετε σε ένα χαρτί περίπου 160 γραμμαρίων! Δείχνει πολύ πιο όμορφα από ένα απλό χαρτί εκτύπωσης.
- Εκτυπώστε σε κάποιο βιβλιοπωλείο ή κατάστημα με φωτοτυπίες γιατί συμφέρει περισσότερο απ’ ότι στον προσωπικό σας εκτυπωτή.
- Εκτυπώστε 2 αντίτυπα σε κάθε Α4 σε μέγεθος 10 επί 15 για οικονομία χαρτιού και για να μοιάζει με μπλοκάκι.
- Για περίπου 22 παιδιά αν εκτυπώσετε 2 αρχεία σε κάθε Α4, 2 αρχεία του εξώφυλλου, μαζί με μια διαφάνεια που θα χρησιμοποιήσετε για εξώφυλλο θα σας κοστίσει περίπου 3-5 ευρώ.
- Κόψτε τα με ειδικό μαχαίρι (αν πάτε σε βιβλιοπωλείο ή εκτυπωτυπάδικο θα έχουν) για να γλιτώσετε χρόνο και να μην ταλαιπωρηθείτε με το ψαλίδι ή το κοπίδι. Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο όμορφο!
- Μπορείτε ακόμη να τα δέσετε με μία κορδέλα ή να τα κρεμάσετε σε ένα μπρελόκ-δώρο για τη δασκάλα.
Κι άλλα δωρεάν εκτυπώσιμα
Στο Ανθομέλι επίσης θα βρείτε εδώ δύο παλιότερα εκτυπώσιμα για τη δασκάλα αλλά και διάφορες ιδέες για δωράκια!
Ελπίζουμε να σας άρεσε και να τα χρησιμοποιήσετε ως ευχαριστήριο δώρο για τη δασκάλα των παιδιών σας.
Κι άλλες ιδέες για δώρο στη δασκάλα και στον δάσκαλο
Οι δικές σας προτάσεις για δώρα στις δασκάλες
Λατρεύουμε να λαμβάνουμε τις φωτογραφίες σας και να βλέπουμε αν και πόσο έχετε εμπνευστεί από εμάς. Η Ειρήνη Σωτ. μας έστειλε τα δικά της δώρα για τις δασκάλες και είμαστε τόσο χαρούμενες για το μικρό λιθαράκι που βάλαμε. Ευχαριστούμε Ειρήνη για τα καλά σου λόγια. Στη δασκάλα του σχολείου πρόσφεραν ένα kit ζαχαροπλαστικής για να φτιάχνει cupcakes και στις υπόλοιπες ένα βαζάκι με ζαχαρωτά. So sweet!



Περιμένουμε και τις δικές σας ιδέες ή προτάσεις για δώρα στους δασκάλους στο e-mail μας info[at]anthomeli.com.
Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Ανθομέλι.
Ⓘ Η ανάρτηση ενδέχεται να περιέχει affiliate links τα έσοδα των οποίων βοηθούν στη συντήρηση του blog. Δεν σας επιβαρύνουν εξτρά σε περίπτωση που κάνετε κάποια αγορά μέσω αυτών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη.
σουπερ τα εκτυπωσιμα!!! Μπραβο κοριτσια!!
Ευχαριστούμε!
Πολυ όμορφη δουλεια!!!
Ευχαριστώ Μαράκι!