ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ιδέα για το δώρο της δασκάλας και δωρεάν εκτυπώσιμα

    Το τέλος της χρονιάς πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο τα παιδιά θα προσφέρουν στη δασκάλα τους ένα συμβολικό δωράκι για να την αποχαιρετήσουν αλλά και να την ευχαριστήσουν. Μπορεί να είναι κάποιο χειροποίητο δώρο ή αγοραστό. Άλλοτε επίσης είναι ομαδικό απ’ όλη την τάξη κι άλλοτε ατομικό από το κάθε παιδί. Αυτό που προτείνουμε εμείς είναι το δώρο να συνοδεύεται από κάποιο εκτυπώσιμο στο οποίο το παιδί να γράφει κάτι για τη δασκάλα ή από μία ζωγραφιά ή ακόμα και από μία φωτογραφία.

    Τα τελευταία χρόνια ετοιμάζαμε σε συνεργασία με τις άλλες μαμάδες και τα παιδιά της τάξης, κρυφά φυσικά από τη δασκάλα, και ένα αναμνηστικό βιβλίο στο οποίο συμμετείχαν όλα τα παιδιά. Φέτος ετοίμασα εκτυπώσιμα και για τις μεγαλύτερες τάξεις του δημοτικού. Στην ουσία πρόκειται για ένα γράμμα προς τη δασκάλα ή τον δάσκαλό τους. Εκεί μπορούν να γράψουν μια όμορφη ανάμνηση ή ό,τι άλλο εκείνα θέλουν! Εξάλλου εκείνα τη γνωρίζουν καλύτερα αφού κάθε μέρα ήταν παρέα τα πρωινά για αρκετές ώρες. 

    Δώρο στη δασκάλα

    Ιδέα για το δώρο της δασκάλας και δωρεάν εκτυπώσιμα

    Το φετινό δώρο του τμήματος του γιου μου στη δασκάλα του ήταν στην ουσία μία σύνθεση δώρων σε συνδυασμό με ένα αναμνηστικό βιβλίο που ετοίμασαν τα ίδια τα παιδιά.

    Το δώρο της δασκάλας περιλάμβανε:

    • Ψάθινη τσάντα θαλάσσης
    • Πετσέτα θαλάσσης
    • Ψάθινο καπέλο

    Τα τρία παραπάνω προσπαθήσαμε να έχουν κοινούς χρωματισμούς και επιλέξαμε ως κεντρικό χρώμα το βεραμάν.

    • Βιβλίο 

    Ως λάτρης των βιβλίων του Παπαθεοδώρου πρότεινα και τελικά αγοράσαμε το νέο του μυθιστόρημά  “Γυναίκες της μικρής πατρίδας” που είναι ιστορικό και μιλάει για τον Μακεδονικό αγώνα (η δασκάλα μας είναι Μακεδόνισσα και λατρεύει την ιστορία και μάλιστα έχει μεταδώσει αυτή της την αγάπη και στους μαθητές της). Περισσότερα για το βιβλίο το οποίο είναι εξαιρετικό μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

    • Αναμνηστικό βιβλίο

    Το βιβλίο αυτό το φτιάξαμε με όσα της έγραψαν τα παιδιά. Χρησιμοποιήσαμε το εκτυπώσιμο του Ανθομέλι που εκτυπώσαμε από εδώ. Προσθέσαμε και ένα εξώφυλλο που είχε μια ζωγραφιά από ένα δέντρο με καρδιές και το παρακάτω κείμενο του Καζαντζάκη που περιγράφει τον ιδανικό δάσκαλο, αλλά και εξτρά φύλλα με κάποιες ομαδικές φωτογραφίες της τάξης. 

    “Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του. Κι όταν πια του διευκολύνει το πέρασμα, αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί, ενθαρρύνοντας τον μαθητή του να φτιάξει δικές του γέφυρες.” Ν. Καζαντζάκης

    • Κάρτα με ευχές και τα ονόματα των παιδιών!

    doro_daskala (2)

    Πώς θα αποκτήσετε τα εκτυπώσιμα για τη δασκάλα

    Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ξεκλειδώστε το εκτυπώσιμο.

    Συμπληρώστε όνομα και μέιλ και πατήστε εγγραφή. Μετά θα σας ζητηθεί να κάνετε επιβεβαίωση στο μέιλ σας και με το που θα πατήσετε στο link που θα σας σταλεί θα εξαφανιστεί το παρακάτω κουτάκι και θα πατήστε εκεί που λέει «Kλικ εδώ για κατέβασμα». Αμέσως θα λάβετε το εκτυπώσιμο στις λήψεις του υπολογιστή σας! Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα εκτυπώσιμα για τους συνδρομητές του newsletter μας από την κατηγορία εκτυπώσιμα.

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή!  Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσκολία με την εγγραφή σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

    Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).

    Ιδέα για το δώρο της δασκάλας και δωρεάν εκτυπώσιμα

    Κι άλλες ιδέες για δώρα στη δασκάλα και τον δάσκαλο

    20+ δώρα για τη δασκάλα και τον δάσκαλο

    Δωρεάν εκτυπώσιμα για το δώρο στη δασκάλα

    Ιδέες για δώρο στη δασκάλα για το τέλος της σχολικής χρονιάς (με εκτυπώσιμα)

    Τα δώρα για τις δασκάλες μας!

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης