ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Χαρούμενη τσαγιέρα… ή αλλιώς Happy Teapot!!!

    Καλημέρα Ανθομελάκια! Εάν για κάτι είμαστε πολύ χαρούμενες από τότε που ξεκινήσαμε το Ανθομέλι, είναι ότι ο κόσμος του blogging που ανοίχτηκε μπροστά μας έκρυβε από πίσω του ανθρώπους που ήταν πραγματική αποκάλυψη για εμάς. Άνθρωποι δημιουργικοί, δοτικοί, γεμάτοι νέες ιδέες και διάθεση για δουλειά! Κι εκεί που όλοι ήθελαν να αποδείξουν ότι η χώρα μας βαλτώνει και ότι οι νέοι άνθρωποι φεύγουν στο εξωτερικό, εμφανίστηκαν πολλοί που προσπάθησαν να κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Nα μείνουν και να παλέψουν με τα νέα μέσα που τους προσφέρονται, όπως το διαδίκτυο και να ανοίξουν νέες δουλειές αλλά και νέες θέσεις εργασίας. Μία από αυτούς τους ανθρώπους είναι και η Λευκή, μία νέα γυναίκα από την Θεσσαλονίκη, που έχοντας καινούργιες και φρέσκες ιδέες αποφάσισε να ρισκάρει και να πετύχει δημιουργώντας ένα διαδικτυακό κατάστημα ειδικά για όσους τους αρέσει να γεύονται ακόμα και τις πιο μικρές στιγμές της ζωής! Η Χαρούμενη Τσαγιέρα της… δηλαδή το Happy Teapot… προσφέρει σε όλους εμάς που μας αρέσουν οι εκδηλώσεις όπως τα πάρτυ, ο γάμος, τα γενέθλια, αλλά και οι γιορτές όπως τα Χριστούγεννα, την ευκαιρία να στολίσουμε το σπίτι μας αλλά και τη ζωή μας γενικότερα με κάθε λογής, ειδικά επιλεγμένα, αντικείμενα. 

    Χαρούμενη τσαγιέρα... ή αλλιώς Happy Teapot!!! 1

    Αλλά νομίζω ότι ειδικότερη για να μιλήσει για αυτό είναι η ίδια η Λευκή. Δίνουμε, λοιπόν, την σκυτάλη στην ίδια και επανερχόμαστε. 

    “Είμαι η Λευκή, η εμπνευστής και δημιουργός του ηλεκτρονικού καταστήματος happyteapot.gr. To Happy Teapot δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη μου για τα ιδιαίτερα πράγματα, γι’ αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας, αλλά και
    να στολίσουν μοναδικά τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας. Όμορφα διακοσμητικά σε τούρτες, γλυκιές λιχουδιές σε μια ωραία βάση που διακοσμεί το τραπέζι μας, ένα δώρο τυλιγμένο με μίαπρωτότυπη κορδέλα, και πολλά άλλα που μπορούν να κάνουν την κάθε μας μέρα να μοιάζει με γιορτή!

    Στο κατάστημά μας θα βρείτε ξεχωριστά είδη πάρτι, αλλά και ποικιλία από θήκες για cupcakes, πολύχρωμα χάρτινα καλαμάκια, είδη διακόσμησης για baby showers, wedding parties,  διακοσμητικά για τούρτες, κορδέλες, και άλλα ιδιαίτερα υλικά συσκευασίας. Η αγάπη μου  για όλα τα παραπάνω με ωθεί συνεχώς να ψάχνω και να ανακαλύπτω τέτοιους μικρούς θησαυρούς για έτσι ώστε ο καθένας μας με διαφορετικό τρόπο να δημιουργεί τις δικές του όμορφες και μοναδικές στιγμές.

    Ας εμπνευστούμε, λοιπόν, από κάθε μικρή λεπτομέρεια και ας δημιουργήσουμε ωραίες προτάσεις και λύσεις ώστε να οργανώσουμε μοναδικά γεγονότα που θα μείνουν αξέχαστα σε μας και τους καλεσμένους μας.”

    Αλλά ας γνωρίσουμε την Λευκή και από την δική μας οπτική πλευρά. Η Κατερίνα που τη γνώρισε από κοντά μπορεί να σας πει περισσότερα. 

    “Όταν γνώρισα την Λευκή από κοντά στην αρχή ήμουν λίγο κουμπωμένη. Όταν μετά όμως αρχίσαμε να συζητάμε συνειδητοποίησα πόσο άνετα ένοιωθα! Σαν να μιλούσα σε έναν άνθρωπο που γνώριζα χρόνια! Γελαστή, γλυκομίλητη αλλά ταυτόχρονα σοβαρή και ισορροπημένη, με κέρδισε από τα πρώτα λεπτά. Μιλήσαμε για πολλά! Μου έκανε εντύπωση ότι είχαμε πολλά κοινά! 

    • Μας αρέσει το blogging! Ναι, διαβάζει πολλούς από εσάς και θέλει να σας γνωρίσει από κοντά!
    • Είμαστε άνθρωποι της οικογένειας και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να την κρατάμε δεμένη. Ναι, λατρεύει τον αδερφό της όπως εγώ λατρεύω την αδερφή μου!
    • Για μας, οι μικρές χαρές της ζωής είναι όπως για τις τηγανίτες, η ζάχαρη και η κανέλα!Ναι, της αρέσει να πίνει το καφεδάκι της σε ένα χαρούμενο φλιτζάνι και να το σερβίρει μαζί με φρέσκα σπιτικά κεκάκια ή μπισκότα!
    • Είμαστε άνθρωποι που δεχόμαστε συμβουλές και κριτική!Εκείνη δέχτηκε τη δική μου γνώμη σχετικά με το Happy Teapot κι εγώ από τη μεριά μου της ζήτησα να μου πει τη γνώμη της για το Ανθομέλι.

    Η Λευκή είναι ένας άνθρωπος που αναζητά την βελτίωση σε ό,τι κάνει και δεν δίστασε να ανανεώσει ακόμα και την επαγγελματική της πορεία για να το καταφέρει. Ενώ, λοιπόν, είναι φυσιοθεραπέυτρια στο επάγγελμα τολμά να ανοίξει το δικό της e-shop με είδη που της φτιάχνουν την μέρα! Έτσι! Για να φεύγουν όποια δυσάρεστα συναισθήματα μπορούν να προκαλέσει ο πόνος του ανθρώπου. Έτσι, γιατί της αρέσουν πολύ τα πάρτυ και οι γιορτές! “

    Τι θα λέγατε τώρα να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι μπορείτε να βρείτε στο εσωτερικό του Happy Teapot;   

    Κατηγορία Πάρτυ και υποκατηγορίες όπως Tea Time, Θέμα Πριγκίπισσα, Θέμα Νεράιδα, Θέμα Πειρατής, Θέμα Ιππότης, Happy Birthday, Baby Shower και Γάμος. Αναλώσιμα (ποτήράκια, πιατάκια κ.λ.π.) καθώς και υλικά συσκευασίας για δωράκια, μπάνερ αλλά και πομ πομ σας περιμένουν για να τα αξιοποιήσετε μόνο όπως τα Ανθομελάκια ξέρουν! Αγαπημένη κατηγορία τα Διακοσμητικά για τούρτες  όπου απίστευτες χάρτινες φιγούρες θα ντύσουν τις χειροποίητες τούρτες σας για διάφορες περιστάσεις.

    Χαρούμενη τσαγιέρα... ή αλλιώς Happy Teapot!!! 3
    Χαρούμενη τσαγιέρα... ή αλλιώς Happy Teapot!!! 11

    Συνοδεύοντας τα παραπάνω σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμη και η κατηγορία Χάρτινα καλαμάκια που έχει γίνει ιδιαίτερα must τώρα τελευταία. Και αν και λιγότερο διαδεδομένη αλλά σίγουρα για ψαγμένους καταναλωτές, η κατηγορία Ξύλινα Μαχαιροπίρουνα για όμορφα στολισμένα γλυκά ή ακόμα και για ένα vintage πικ-νικ. Με ιδιαίτερη, ωστόσο, χαρά σας λέω ότι υπάρχει και ειδική κατηγορία Κουπ Πατ για όλες εσάς τις ερασιτέχνισσες ή μη γλυκο-σεφ που θέλετε να εντυπωσιάσετε με μια ντουζίνα σπιτικά και πανέμορφα μπισκότα. Διάφορα σχέδια που αν ωστόσο δεν σας ικανοποιήσουν, δεν χάνετε τίποτα από το να ρωτήσετε την ίδια τη Λευκή αν μπορεί να βρει για εσάς και σε κάποιο άλλο σχέδιο. Και επειδή όσες φτιάχνουν μπισκότα σίγουρα φτιάχνουν και cupcakes… τι θα λέγατε να τα στολίζατε με υπέροχες θήκες ή να τα δωρίζατε μέσα σε πανέμορφα, σχεδόν vintage, κουτάκια; Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε διάφορες ιδέες πακεταρίσματος, όπως κουτάκια, σακουλάκια ή ακόμα και όμορφες χάρτινες φόρμες για κέικ.   

    Χαρούμενη τσαγιέρα... ή αλλιώς Happy Teapot!!! 5
    Χαρούμενη τσαγιέρα... ή αλλιώς Happy Teapot!!! 12

    Την τρέλα μας με το πακετάρισμα την γνωρίζετε φαντάζομαι… ε, πώς τότε να μην μας ξετρελάνουν όλες αυτές οι πρωτότυπες Κορδέλες που βρήκαμε στη Λευκή. Λευκές ή πολύχρωμες, αλλά τόσο γουστόζικες!!

    Και επειδή ένα δώρο δεν πρέπει να είναι απρόσωπο…διάφορα Αυτοκόλλητα και Gifts Tags σας περιμένουν για να στολίσετε τα δώρα γάμου σας, τα βάζα σας ή ακόμα και για να ομορφύνετε τον τρόπο που αφήνετε τις σημειώσεις σας πάνω στο ψυγείο!!! 

    Χαρούμενη τσαγιέρα... ή αλλιώς Happy Teapot!!! 7
    Χαρούμενη τσαγιέρα... ή αλλιώς Happy Teapot!!! 13

    Αnd last but not least… η αγαπημένη κατηγορία μου και φυσικά φαντάζομαι και πολλών από εσάς. Χριστουγεννιάτικα!!! Εδώ θα βρείτε από κορδέλες και αυτοκόλλητα έως πιατέλες, γιρλάντες και διάφορα διακοσμητικά για πάρτυ φυσικά όλα με άρωμα και χρώμα χριστουγεννιάτικο.

    Χαρούμενη τσαγιέρα... ή αλλιώς Happy Teapot!!! 9
    Χαρούμενη τσαγιέρα... ή αλλιώς Happy Teapot!!! 14

    Και τώρα ας περάσουμε στα διαδικαστικά. Το Happy Teapot σας προσφέρει μια σειρά από επιλογές για την πληρωμή σας. Είτε με αντικαταβολή, είτε με πληρωμή με κάρτα, κατάθεση σε τράπεζα ή πληρωμή μέσω paypal… όλα όσα θα παραγγείλετε θα φτάσουν με ασφάλεια το πολύ μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Λευκή στο info[at]happyteapot.gr. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το blog της για να βρείτε τρόπους αξιοποίησης όλων αυτών των γλυκών αντικειμένων αλλά και όμορφες άλλες ιδέες. Μην παραλείψετε να κάνετε like στη σελίδα του Happy Teapot στο facebook  για να λαμβάνετε όλες τις νέες ανακοινώσεις από τη Λευκή για τις νέες παραλαβές και όχι μόνο! Και μην αμφιβάλλετε καθόλου… πίσω από αυτή την ροζ τσαγιερίτσα κρύβετε ένα φρέσκο, χαμογελαστό και δημιουργικό άτομο, έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σε ό,τι ζητήσετε. Και φυσικά stay tuned γιατί με τη νέα χρονιά έρχονται καινούργιες παραλαβές, καινούργιες ιδέες, ανανεωμένο site και πολλές πολλές εκπλήξεις!   

    Kathy-Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Μόλις επέστρεψα από μια ξελιγωτική βόλτα στη Χαρούμενη τσαγιέρα!!!!
      Πανέμορφα πράγματα, ιδέες, κορδέλες, υλικά!!!
      Και είναι και τέλεια κάποια από αυτά για δωράκια σε φίλες μας!!! Ειδικά τα διάφορα kits που περιέχει είναι όλα ένα κι ένα!!!
      Επίσης θα εξερευνήσω για τη γιορτή της κόρης μου το Δεκέμβρη κάτι σε χριστουγεννιάτικο είτε για κέρασμα είτε για τη γιορτούλα της στο σπίτι.
      Μια μόνο παρατήρηση θα ήθελα να κάνω με εντελώς καλή πρόθεση. Δεν φαίνονται καλά οι φωτογραφίες των προϊόντων στο site της τσαγιέρας.

      Εύχομαι καλές δουλειές στη Λευκή και σε σας κορίτσια μου γλυκά σας ευχαριστούμε που μας παρουσιάζετε τόσο ορεξάτους και δημιουργικούς ανθρώπους:)

    2. Κορίτσια μου καλησπέρα. Σας γράφω από το κρεβάτι του πόνου!!! Όχι εντάξει μη τα παραλέω κιόλας. Είμαι λίγο αρρωστούλα μόνο 🙂 Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση του Happy Teapot, έχει πολύ όμορφα πράγματα πραγματικά. Θα σταθώ στις πανέμορφες κορδέλες οι οποίες είναι super!! αλλά αγόρασα πρόσφατα. Θα τους ξέρω όμως για την επόμενη φορά! Πολλά φιλιά. Υπέροχη η παρουσίαση!

    3. Κορίτσια καλησπέρα. Σας γράφω από το κρεβάτι του πόνου!!Όχι εντάξει απλά είμαι λίγο αρρωστούλα! Πολύ όμορφα πράγματα, ένα και ένα και πραγματικά ιδιαίτερα. Θα τους έχω υπόψιν για υλικό! Πολύ καλή η παρουσίαση σας. Φιλιά

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης