Αυτοκόλλητες ταινίες εν δράσει!

Kathy
Τον τελευταίο καιρό η φράση «Aνανέωση τώρα!» είναι συνέχεια στο μυαλό μου!
Ξεκίνησα από την κρεβατοκάμαρα, έκανα αλλαγές στο εσωτερικό των ντουλαπιών της κουζίνας, άλλαξα την διαρρύθμιση στα δωμάτια των παιδιών. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και την ανανέωση της αυλής η οποία ξεκίνησε από πέρυσι αλλά συνεχίζεται και φέτος με νέα φυτά, καινούργιες γλάστρες κλπ
 
Εδώ και καιρό η Λίτσα από το Home is where the story begins με πρίζωσε με αυτά που έφτιαχνε με τις αυτοκόλλητες ταινίες. Πήρα λοιπόν ταινίες από τα Jumbo (είναι πάμφθηνες και μπορείτε να τις βρείτε στο τμήμα με τις σακούλες για συσκευασίες) και ξεκίνησα να διακοσμώ τα γυάλινα βάζα που είχα στα ντουλάπια μου. Επίσης η Λαμπρινή από το Λαμπρούκα μας ξεσήκωσε για έναν διαγωνισμό με μετατροπές γυάλινων βάζων! (Δείτε εδώ όλες τις συμμετοχές). Αποφάσισα μιας και τα είχα φτιάξει να συμμετέχω κι εγώ με τα δικά μου ταπεινά βαζάκια.
 
Στα βάζα με τις κόκκινες ταινίες έβαλα τα τσάγια μου, σε αυτά με τις καρδούλες έβαλα ινδοκάρυδο και σκόνη μουστάρδας, ενώ σε αυτά που έφτιαξα με κορδόνι (ο μικρός τα έβγαζε από τις φόρμες του Χιχι!) έβαλα τα μακαρόνια που περίσσευαν όταν δεν χρησιμοποιούσα ολόκληρο το πακέτο.
 
Φυσικά να μην ξεχάσω την πλαστική κανάτα του ΙΚΕΑ ή οποία είχε αρχίσει να θολώνει από τα πλυσίματα. Βάζοντας φαρδιά ταινία κατά μήκος έγινε και αυτή ανοιξιάτικη!
 

Όμως τις αυτοκόλλητες ταινίες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε κι αλλιώς. 
 

Με το τενεκαδάκι από το σοκολατένιο ρόφημα των παιδιών έφτιαξα μολυβοθήκες! Έτσι κι αλλιώς τα τενεκεδάκια είχαν αυτήν την χρήση αλλά δεν μπορούσα να βλέπω στο παντού στο σπίτι αυτά το μωβ τενεκεδάκια! 

Το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμα πιο όμορφο εάν  έβαφα πρώτα τα τενεκεδάκια με ένα χρώμα για να μην φαίνονται από κάτω τα αρχικά σχέδια του κουτιού. Αλλά η μικρή μου, με το που είδε τις ταινίες δεν κρατιότανε!

Kathy