ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Εκτυπώσιμη λίστα με πληροφορίες για να φεύγουμε με ήσυχο κεφάλι

    Δεν σας έτυχε ποτέ να κρατήσει κάποιος το/τα παιδί/α και όταν γυρίσατε να σας λέει: Δεν έβρισκα αυτό ή δεν ήξερα πως ανοίγει η τηλεόραση; Ετοίμασα ένα εκτυπώσιμο που περιέχει σημαντικές και μη πληροφορίες που αφορούν στα παιδιά και στις προτιμήσεις τους στο φαγητό, την μουσική, τον ύπνο. Είναι ιδανικό για αυτούς που φροντίζουν τα παιδιά. Όλα,, λοιπόν, με μια ματιά!

    Εκτυπώσιμη λίστα με πληροφορίες για να φεύγουμε με ήσυχο κεφάλι 1
    Εκτυπώσιμη λίστα με πληροφορίες για να φεύγουμε με ήσυχο κεφάλι 3

    Πως να κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο

    Για να κατεβάσετε δωρεάν το εκτυπώσιμο και να το εκτυπώσετε σε καλή ανάλυση κάντε εγγραφή στο newletter μας συμπληρώνοντας το μέιλ σας και το όνομά σας (προαιρετικά) στο παρακάτω κουτάκι. Μόλις πατήσετε το κουμπί εγγραφή θα εμφανιστεί στη θέση του ένα λινκ για να το πατήσετε και να κατεβάσετε το pdf δωρεάν εκτυπώσιμο. Από εκεί και πέρα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εκτυπώσιμα του Ανθομέλι σε οποιαδήποτε ανάρτηση κι αν ανοίξετε στο μέλλον.

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).

    Αν έχετε πρόβλημα με το κατέβασμα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

    Περιηγηθείτε στην κατηγορία μας Σχολείο για να βρείτε και άλλα εκτυπώσιμα και ιδέες λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά!

    Δείτε επίσης και εκτυπώστε το χρήσιμο ευρετήριο ανάγκης.

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Καλά ρε Κατερίνα μας οργανώνεις πριν καν προλάβουμε να οργανώσουμε τον εαυτό μας. Για αυτό έμαθα μαζί σου και χρειάζομαι πάντα μια γραμματέα να μου κάνει τις δουλειές,χιχι!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης