ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Χρήσιμο ευρετήριο πρώτης ανάγκης για όσους κρατάνε τα παιδιά

    Σε αυτό το link που σας δίνω παρακάτω θα βρείτε ένα εκτυπώσιμο ευρετήριο πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνει χρήσιμα τηλέφωνα. Είναι ιδανικό για τις baby sitters, τα παιδιά, για αυτούς που κρατάνε τα παιδιά, αλλά και για εσάς τους ίδιους για να μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά σε περίπτωση ανάγκης. Για να σταματήσουμε επιτέλους να ψάχνουμε! 

    Χρήσιμο ευρετήριο πρώτης ανάγκης για όσους κρατάνε τα παιδιά 1
    Χρήσιμο ευρετήριο πρώτης ανάγκης για όσους κρατάνε τα παιδιά 3

    Πως να κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο

    Για να κατεβάσετε δωρεάν το εκτυπώσιμο και να το εκτυπώσετε σε καλή ανάλυση κάντε εγγραφή στο newletter μας συμπληρώνοντας το μέιλ σας και το όνομά σας (προαιρετικά) στο παρακάτω κουτάκι. Μόλις πατήσετε το κουμπί εγγραφή θα εμφανιστεί στη θέση του ένα λινκ για να το πατήσετε και να κατεβάσετε το pdf δωρεάν εκτυπώσιμο. Από εκεί και πέρα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εκτυπώσιμα του Ανθομέλι σε οποιαδήποτε ανάρτηση κι αν ανοίξετε στο μέλλον.

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).

    Αν έχετε πρόβλημα με το κατέβασμα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

    Περιηγηθείτε στην κατηγορία μας Σχολείο για να βρείτε και άλλα εκτυπώσιμα και ιδέες λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά!

    Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως έχει ή να φτιάξετε το δικό σας προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Αν πάλι θεωρείτε ότι παρέλειψα κάτι σημαντικό στείλτε μου μήνυμα ή σχόλιο για να το μετατρέψω. 

    Δείτε επίσης εδώ το ημερήσιο πρόγραμμα

    Για οποιοδήποτε πρόβλημα στην εκτύπωση γράψτε μου σχόλιο ή στείλτε μου e-mail

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Καλά ε, εδώ και τρεις μήνες που κρατάει η πεθερά μου το μωρό σκέφτομαι ότι πρέπει να της φτιάξω μια τέτοια λίστα και όλο το αναβάλλω. Είσαι φοβερή sisteraki μου!

    2. Ε, τότε περιμένουμε και την δική σου πρόταση! Χρειαζόμαστε ιδέες βελτίωσης. Η αλήθεια είναι ότι το δικό μου είναι λίγο απλό. Θα το ήθελα λίγο πιο χαρούμενο. Με την πρωτη ευκαιρία θα το βελτιώσω. Ήταν και το scrib στην μέση που δεν το είχα ξαναχρησιμοποιήσει για upload και το έκανα δοκιμαστικά! Αλλά έστω και έτσι απλό κάνει την δουλειά του!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης