ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Διαδικτυακό φροντιστήριο & online μαθήματα

    Πριν αρκετά χρόνια, πίστεψα ότι η συνεργασία μου με τα φροντιστήρια είχε τελειώσει. Enough is enough είχα πει τότε και έκλεισα έναν κύκλο της ζωής μου. Ποιος να το φανταζόταν τότε ότι μετά από κάποια χρόνια θα έλεγα το ναι, σε ένα διαδικτυακό φροντιστήριο ελληνικών για να διδάξω Αγγλικά στους μαθητές των πανελληνίων. Ο λόγος για την απόφασή μου αυτή ήταν ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου, ο κος Δήμος Ευσταθόπουλος που με έπεισε με το ειλικρινές του χαμόγελο, τη μεγάλη αγάπη που φαινόταν ότι έχει για τα παιδιά, αλλά πάνω απ’ όλα για το πάθος του να προσφέρει γνώση σε όλους. Το πάθος του αυτό, δηλαδή να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς εκπαίδευση, όπου κι αν βρίσκεται, τον οδήγησαν σήμερα να έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο διαδικτυακό φροντιστήριο και το καλύτερο σύστημα online μαθημάτων. Αυτό είναι το Φροντιστήριο Ευσταθόπουλος, που έχει πίσω του 45 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση και μάλιστα καινοτόμησε για ακόμη μία φορά με τη δημιουργία της μεγαλύτερης πλατφόρμας online μαθημάτων Ε-professor ( e-professor )!

    Διαδικτυακό φροντιστήριο & online μαθήματα 1

    Και μπορεί κάποιοι να δείτε αυτή την ανάρτηση ως διαφημιστική, αλλά είμαι σίγουρη ότι για πολλούς από εσάς θα ανοίξει ένας νέος κόσμος μπροστά σας. Θα βρείτε τον τρόπο να βοηθήσετε τα παιδιά σας να περάσουν πιο εύκολα το Γολγοθά των πανελληνίων (αν και τα μαθήματα αφορούν σε όλους τους μαθητές και σε όλα τα επίπεδα), θα βρείτε λύση στην έλλειψη φροντιστήριου/δασκάλων στην περιοχή σας ή απλά θα διευκολύνετε τη ζωή σας και τη ζωή του παιδιού σας. Για όλους εσάς σήμερα το Ανθομέλι είναι εδώ και θα σας παρουσιάσει τη νέα εξελιγμένη μορφή των (online) διαδικτυακών μαθημάτων.


    Φροντιστήριο Ευσταθόπουλος

    www.efstathopoulos.edu.gr

    www.e-professor.gr

    Διαδικτυακό φροντιστήριο & online μαθήματα 3

    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

    Ο στόχος μας λοιπόν σήμερα δεν είναι να σας μιλήσουμε για ένα απλό διαδικτυακό φροντιστήριο, αλλά για μια καινοτομία στην εκπαίδευση, σε μια εκπαίδευση που δεν υπάρχουν όρια και σύνορα, καθώς το μόνο που έχει να κάνει ο μαθητής είναι:

    • Να ανοίξει τον υπολογιστή του
    • Να φορέσει τα ακουστικά του (προαιρετικά)
    • Να συνδεθεί στο σύστημα
    • Να παρακολουθήσει το μάθημα
    • Να λάβει τις εργασίες του ηλεκτρονικά

    To κλειδί για την ευκολία σε όλα αυτά είναι ο “έξυπνος” ψηφιακός πίνακας, καθώς και η ψηφιακή γραφίδα που χρησιμοποιεί ο καθηγητής και επιτρέπει την άμεση μεταφορά όλων όσων γράφει κατευθείαν στην οθόνη του μαθητή.

    Φροντιστήριο με ένα κλικ από την άνεση του σπιτιού σας!

    Ζητήστε το δικό σας δωρεάν δοκιμαστικό online μάθημα

    Διαδικτυακό φροντιστήριο & online μαθήματα 5

    ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

    Τα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

    1.Τα μαθήματα δε στερούνται ποιότητας. Οι καθηγητές είναι έμπειροι και καταξιωμένοι και γνωρίζουν να χειρίζονται πολύ καλά το online σύστημα μαθημάτων.

    2. Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά της πόλης και της επαρχίας, ειδικά για περιοχές που δεν έχουν φροντιστήριο. Αρκεί απλά ένας υπολογιστής και σύνδεση στο ίντερνετ, η οποία στις απομακρυσμένες περιοχές είναι εξίσου καλή ή και καλύτερη μιας και οι γραμμές π.χ. στα νησιά εγκαταστάθηκαν πιο πρόσφατα.

    3. Τα μαθήματα γίνονται σε πραγματικό χρόνο (δεν είναι μαγνητοσκοπημένα) και έτσι ο μαθητής έχει πλήρη διάδραση με τον καθηγητή, ο οποίος μπορεί να λύσει άμεσα τις απορίες του.

    4. Ιδανικό και για παιδιά με δυσλεξία, καθώς η οθόνη διεκδικεί την απόλυτη προσήλωσή τους, αλλά και για ΑμΕΑ που δυσκολεύονται στη μετακίνηση.

    5. Υπάρχει έλεγχος από το γονιό (τα παιδιά δε μπορούν να κάνουν κοπάνα ή να φύγουν νωρίτερα από το μάθημα)

    6. Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος μέσω της κατάργησης των μετακινήσεων. Τα παιδιά θα αξιοποιήσουν ως ελεύθερο χρόνο, το χρόνο που θα έτρωγαν στα πήγαινέλα, χωρίς να τους προβληματίζουν οι καιρικές συνθήκες.


    Εκ πείρας σας λέω ότι τα παιδιά λατρεύουν τα διαδικτυακά μαθήματα και η αίσθηση του χρόνου είναι πολύ διαφορετική. Πρόσφατα ξεκίνησα να κάνω διαδικτυακά μαθήματα αγγλικών στην ανιψιά μου και η ίδια μου είπε ότι τα λατρεύει για τρεις βασικούς λόγους. Πρώτον γιατί δεν καταλαβαίνει πότε περνάει η ώρα, δεύτερον αισθάνεται πιο ξεκούραστη, αφού δεν χάνει χρόνο πριν και μετά το μάθημα (απλά ανοίγει και κλείνει τον υπολογιστή της) και τρίτον γιατί… νιώθει πολύ cool να κάνει μαθήματα online (ναι, στους εφήβους παίζει και αυτό πολύ σημαντικό ρόλο!)


    ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Info_1: To μάθημα βιντεοσκοπείται, οπότε αν για κάποιο λόγο ο μαθητής δε μπορεί να παρευρεθεί έχει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει αργότερα.
    Info_2: To διαδικτυακό Φροντιστήριο Ευσταθόπουλος διαθέτει την πιο γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ που διατίθεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
    Info_3: Οι καθηγητές ήδη διδάσκουν πολλούς μαθητές και φοιτητές του εξωτερικού σε Αμερική, Αυστραλία και Ευρώπη.

    Όπως είδατε, δεν θα σας πρότεινα το διαδικτυακό Φροντιστήριο Ευσταθόπουλος αν δεν πίστευα ότι είναι πρωτοπόρο και αν δεν πίστευα πολύ στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτό το εγχείρημα. Η εποχή της online εκπαίδευσης έφτασε επιτέλους και στην Ελλάδα και θα χαρώ πολύ να μάθω τις εντυπώσεις από το δωρεάν δοκιμαστικό σας μάθημα.

    Κάλη


    Pin it for later


    Pin it for later

    Διαδικτυακό φροντιστήριο Ευσταθόπουλος. Online μαθήματα και online tutoring για μαθητές μέσης εκπαίδευσης και φοιτητές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης