ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Οι κούκλες “Our Generation” και η Μελίτα

    Σήμερα πάμε για ψώνια! Πάσχα πλησιάζει, όλο και κάποιο δώρο θα έχετε να πάρετε για μια ανιψιά, βαφτιστήρι ή την κόρη σας. Οπότε ακολουθήστε μας και γνωρίστε τις κούκλες Our Generation που αποτελούν την νέα τρέλα των κοριτσιών στην Ελλάδα. Είναι όμορφες, ποιοτικές, έχουν μεγάλη προίκα και φυσικά αποτελούν φανταστική επιλογή για role playing με κούκλες.

    Οι κούκλες

    Our Generation Dolls

    Εδώ και πολύ καιρό, η Μελίτα έβλεπε στο youtube βιντεάκια σχετικά με κάτι πανέμορφες αμερικάνικες κούκλες που έχουν φυσικά και όλη τους την προίκα μαζί. Κρεβάτια, ντουλάπες, αυτοκίνητα, καρέκλες, τραπέζια… έτοιμες για σπιτικό! Και όλο ζητούσε από τον μπαμπάς της να της φτιάξει διάφορα (όπως αυτό το σπιτάκι που της είχε φτιάξει για τις κούκλες Barbie) Φέτος όμως είχε έρθει η ώρα για τη μεγάλη αγορά! Ήταν η πρώτη φορά που μου ζήτησε να αγοράσει μία κούκλα γιατί και ήθελε να παίζει με τις φίλες της που είχαν και αυτές παρόμοιες κούκλες. Μπαίνοντας λοιπόν σε site του εξωτερικού να δω σε τι τιμή μπορούμε να την αποκτήσουμε, μου έπεσε το σαγόνι! Η τιμή ήταν πολύ υψηλή για το μπάτζετ μας παρόλο που η ίδια είχε προθυμοποιηθεί να χρησιμοποιήσει τα λεφτά από τα κάλαντα που της είχαν περισσέψει. Όμως πραγματικά το ποσό ήταν εξωφρενικό για μια κούκλα. Έρευνα στην έρευνα λοιπόν, πέσαμε πάνω στις αγγλικές κούκλες Our Generation που έμοιαζαν πολύ με τις αμερικάνικες κούκλες, ήταν πανέμορφες, φαινόταν να έχουν καλή ποιότητα και πάνω απ’ όλα ήταν αρκετά πιο οικονομικές.


    Our generation σημαίνει “η γενιά μας” και κρύβει την φιλοσοφία της εταιρείας ότι το κάθε κορίτσι είναι διαφορετικό και έχει τη δική του προσωπικότητα. Σε άλλα αρέσουν τα σπορ, σε άλλα οι επιστήμες και σε άλλα η μόδα. Οπότε η ποικιλία ρούχων, αξεσουάρ και επαγγελμάτων που θα βρείτε είναι τεράστια ώστε να καλύπτει τα γούστα όλων των κοριτσιών και των προσωπικοτήτων τους.


    Οι κούκλες

    Παίζοντας με το σκυλάκι της.

    Αφού καταλήξαμε ότι μας αρέσουν πολύ και σε εμφάνιση αλλά και σε τιμή, ξεκίνησε η επιλογή της κούκλας, πράγμα δύσκολο για εμένα που είμαι αναποφάσιστη αλλα εύκολο για την Μελίτα που έχει πιο ισχυρή γνώμη στο τι της αρέσει και τι όχι. Η Μελίτα με το δικό της γούστο διάλεξε τελικά μία που παρόλο που αρχικά θεώρησα ότι δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή, η ίδια είναι πολύ ευχαριστημένη και όντως από κοντά η κούκλα είναι ακόμα πιο όμορφη.

    Οι κούκλες
    Έτοιμη για διάβασμα

    Ο λόγος που την ξετρέλανε είναι το γεγονός ότι η κούκλα ερχόταν πακέτο με “βαφές” μαλλιών (σαν σκιές για να καταλάβετε) και έτσι θα μπορούσε να της βάψει τα μαλλιά. Και όντως της έχει αλλάξει τα φώτα. Ωστόσο να πω ότι δεν είναι και τόσο εύκολο όσο ίσως φαίνεται και τα σφουγγαράκια που υπάρχουν μέσα στο κουτί δεν θα σας βοηθήσουν καθόλου. Θα χρειαστεί να περάσετε τις βαφές κατευθείαν πάνω στα μαλλιά της κούκλας αλλά εκ πείρας σας λέω ότι αυτό συμβαίνει με όλες τις μπογιές που προορίζονται για κουκλομαλλιά.

    Οι κούκλες
    Κάνοντας τα μαθήματά της

    Και επειδή η κούκλα ερχόταν μεν με τα χρώματα των μαλλιών της αλλά μόνο με ένα συνολάκι, η μικρή μου φασιονίστα δεν γινόταν να μην παραγγείλει και μερικά συνολάκια ακόμη. Το σετ που επέλεξε και η σχέση ποιότητας και τιμής είναι σοκαριστικά καλή.

    Οι κούκλες
    Κάνοντας γυμναστική με την αθληταρού Μελίτα

    Όμως, σας έχω ευχάριστα νέα. Για όσους δεν είστε εξοικειωμένοι με τις αγορές από το εξωτερικό ή δεν σας αρέσουν οι online αγορές, τότε πρέπει να σας ενημερώσω ότι το κατάστημα Μουστάκας αλλά και το θυγατρικό ToyGuru φέρνει πλέον σχεδόν όλη την σειρά των Our Generation μαζί με όλη τους την προίκα. Προχθές που το επισκεφτήκαμε ενθουσιαστήκαμε μαμά και κόρη από το πόσα πολλά πλέον αντικείμενα μπορούμε να βρούμε και στην Ελλάδα. Οπότε όσο ακόμα δεν έχουν εξαντληθεί, αναζητήστε την κούκλα που σας αρέσει… και θα είναι δύσκολο πιστέψτε με. Έχει ακόμα και σακίδιο πλάτης με θέση για την κούκλα! Μέχρι κι εγώ έχω ενθουσιαστεί!

    Κάποιες από τις αγαπημένες μας κούκλες

    Jovie with Pijama & Bunny

    H Bria με το βραδινό της φόρεμα

    H Talita με το σκουφάκι της

    Η Terry με το κολεγιακό μπουφανάκι της

    H Valencia, η μπαλαρίνα

    Για όσους είστε large θα βρείτε από αυτοκίνητα μέχρι σετ επίπλων

    Οι κούκλες
    Πίνοντας καφέ με την φίλη της κάτω από το Πύργο του Άιφελ

    Το σίγουρο είναι ότι η Μελίτα είναι πολύ ευχαριστημένη και η επαφή με τις Our Generation Dolls της δίνει έμπνευση για πολλά πολλά παιχνίδια, όπως είδατε και στις φωτογραφίες. Γίνεται η φίλη της, η μαμά της, η δασκάλα της και φυσικά όταν μαζεύονται όλες οι φίλες της με τις κούκλες της μαζί, φεύγουν μέχρι και ταξίδι με χίλιες βαλίτσες στα χέρια του.

    Σημείωση: να μην ξεχάσω να σας πω ότι την καλλιτεχνική επιμέλεια των φωτογραφιών την έχει η ίδια η Μελίτα παρακαλώ, οπότε καταλαβαίνετε για τι έμπνευση μιλάμε, χαχα!

    Θα χαρώ να μάθω αν και τα δικά σας παιδιά είναι φαν και γενικά πως σας φάνηκε η πρότασή μας.

    Κάλη


    Pin it for later

    Γνωρίστε τις κούκλες Our Generation Dolls και εντυπωσιάστε με τα δώρα σας τα  μικρά κορίτσια - www.anthomeli.com

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης