Προτείνουμε site για τους μικρούς μας αναγνώστες

Kathy

Ίσως να θυμάστε την σελίδα που σας προτείναμε για τα μαθηματικά τελευταία. Σήμερα θα σας προτείνουμε μια ιστοσελίδα για διάβασμα! Η σελίδα Μικρός Αναγνώστης μας προτάθηκε και πάλι από την δασκάλα μας και είναι καταπληκτική! 

Στην κατηγορία Να σου πω μια ιστορία θα βρείτε βιβλία τα οποία μπορείτε να τα ξεφυλλίσετε ενώ τα ακούτε να τα διηγούνται ηθοποιοί. 
Άλλα είναι για μικρά και άλλα για μεγαλύτερα παιδιά. Άλλα έχουν εικονογράφηση και άλλα έχουν περισσότερο κείμενο.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να «τσεκάρετε» κάποιο βιβλίο για να το αγοράσετε για τα παιδιά σας ή να το κάνετε δώρο. 

Εχθές διαβάσαμε τον Φεγγαροσκεπαστή. Πολύ γλυκό βιβλίο που η κόρη ήξερε ήδη από το μάθημα της Φιλαναγνωσίας στο σχολείο. Πόσο της άρεσε!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Επίσης το Τ… όπως Αποστόλης είναι πολύ ωραίο βιβλίο! Και πολύ καυστικό!

Τα παιδιά με τα βελάκια μπορούν να γυρίζουν τις σελίδες του βιβλίου. Προφανώς δεν γίνεται αυτόματα έτσι ώστε να αναγκάζονται να διαβάζουν και να ακολουθούν με τα μάτια τους στο κείμενο αυτά που ακούνε. 

Μου θύμισε λίγο τα παιδικά μου χρόνια τότε που η μαμά μου μου έβαζε να ακούω παραμύθια από τους δίσκους βινιλίου. Έχω ακούσει πολλάααααααα παραμύθια, πιστέψε με! Ακόμα λέω ατάκες από αυτά!
   
Τις τελευταίες 2-3 μέρες λόγω βήχα δεν μπορούσα να τους διαβάσω άνετα το παραμύθι πριν το βραδυνό ύπνο. Οι ιστορίες αυτές μου λύσανε τα χέρια! Ακούμε το παραμύθι όλοι μαζί και πάνε για ύπνο χωρίς να γκρινιάζουνε! 

Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες στην σελίδα μικρός Αναγνώστης τις οποίες η αλήθεια είναι πως δεν εξερεύνησα. Ε, βοηθήστε και σεις λιγάκι!

Τέλος προτείνω:
http://www.bookbook.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=32&Itemid=53

 
Το blog Παραμυθητής μας προτείνει κι άλλες σελίδες όπου μπορείτε να διαβάσετε. 

Κι επειδή ως bloggers στηρίζουμε ο ένας τον άλλον να προτείνω κι ένα παραμύθι της Σμαραγδένιας σε εικονογράφηση της Μαρίας Βιλλιώτη

Kathy