2013 Ευχές!!!!

Kathy & Callie
Γλυκά μας Ανθομελάκια,
 
1η Ιανουαρίου 2013 σήμερα και θέλουμε να σας ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας να έχετε μια Καλή Χρονιά!!!

Όσον αφορά σε εμάς, νιώθουμε πραγματικά μεγάλη ευγνωμοσύνη γιατί μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η ζωή μας έχει προσφέρει και υγεία και ευτυχία αλλά και οικογενειακή θαλπωρή. 

Φέτος τις γιορτές ήμασταν όλοι μαζί στο σπίτι της Κατερίνας και του Γιώργου και ευτυχώς το σπίτι τους ήταν ζεστό και το τραπέζι τους γεμάτο. Δοξάζουμε τον Θεό γι’ αυτό και έχουμε μόνο μία ευχή για φέτος!

Να μάθουμε όλοι την χαρά της προσφοράς!!!

Βλέπουμε καθημερινά υπέροχους ανθρώπους που μέσα από την απλή ζωή τους έχουν ως στόχο να βοηθάνε τους συνανθρώπους τους, άλλοτε με λίγο περισσότερο θόρυβο και άλλοτε αθόρυβο. Δεν έχει σημασία! Σημασία έχει να μάθουμε να απλώνουμε το χέρι σε αυτούς που το έχουν ανάγκη ανεξάρτητα από το φύλο ή το χρώμα τους.

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Μέσα στο 2013 δωρίστε, χαρίστε ή ακόμα και δανείστε πράγματα που δεν έχετε ανάγκη και σταματήστε να γεμίζετε ασφυκτικά τις ντουλάπες και τις βιβλιοθήκες σας. Η κατάσταση που επικρατεί και απ’ότι φαίνεται θα συνεχίσει να επικρατεί απαιτεί ο ένας να μάθει να απλώνει το χέρι στον άλλο. 

Όχι άλλα περιττά παιχνίδια και ρούχα για τα παιδιά μας. 
Όχι άλλα γκάτζετ στα μικρά παιδιά!!! 

Διδάξτε τους την χαρά της προσφοράς και βοηθήστε τους να καταλάβουν την ανάγκη των συνανθρώπων μας.

Φέτος, το 2013, ας αγκαλιάσουμε με τις πράξεις μας όσους το έχουν ανάγκη!!!

Και για να σας γλυκάνουμε, η Κατερίνα σας κερνάει ένα κομμάτι βασιλόπιτα!!! (συνταγή της Θεανώς)Αλήθεια στο σπίτι σας ποιος κέρδισε το φλουρί;  

 

Οι οικογένειές μας σας εύχονται μια καλή χρονιά γεμάτη αισιοδοξία και όμορφες στιγμές!