Όταν τα μαθηματικά γίνονται παιχνίδι!

Βρήκα σε αυτή τη σελίδα ένα πολύ ωραίο παιχνίδι-άσκηση μαθηματικών για τις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου. Χρειάζεται να εκτυπώσεις τις ανάλογες σελίδες και να έχεις 2 ζάρια. 

Τρόπος παιχνιδιού:

Το παιδί ρίχνει τα ζάρια και τους δύο αριθμούς που έτυχε τους γράφει ως προσθετέους μέσα στα κυκλάκια.Έπειτα πρέπει να υπολογίσει και να γράψει το άθροισμα στο ανάλογο κυκλάκι. 

Στην σελίδα αυτή (http://www.sparklebox.co.uk) μπορείτε να βρείτε πολλές άλλες σελίδες να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε για πολλές κατηγορίες (αντίθετα, ώρα, μαθηματικά, γράμματα, ετικέτες για τα βιβλία, κλπ). Σε ορισμένα θέματα μάλιστα υποστηρίζονται και τα ελληνικά (βρείτε την σημαία).

Kathy

Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook. Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Ανθομέλι εδώ.

Ⓘ Η ανάρτηση ενδέχεται να περιέχει affiliate links τα έσοδα των οποίων βοηθούν στη συντήρηση του blog. Δεν σας επιβαρύνουν εξτρά σε περίπτωση που κάνετε κάποια αγορά μέσω αυτών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό,όταν μάλιστα βλέπεις πως αποδίδει.Συνέχισε κόρη μου,γιατί τα παιδιά μαθαίνουν πιο γρήγορα και καλά,όταν η διδασκαλία γίνεται με έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο,και όχι μόνο μέσα από το τετράδιο!!!

  2. Μπράβο βρε κορίτσια@ Πάλι μας γλυτώσατε από ατέλειωτο ψάξιμο στο διαδύκτιο!!!
    Τα άλλα όλα τα έχω εφαρμόσει να ξέρετε και πάμε σφαίρα με το πρωτάκι μου:)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα Άρθρα

Εγγραφείτε στο newsletter!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας, τις καινούργιες αναρτήσεις, δωρεάν εκτυπώσιμα και τους τρέχοντες διαγωνισμούς.
Διαβάστε Επίσης