Τους ευχαριστούμε πολύ που έδειξαν ενδιαφέρον για Ανθομελάκι μας και στα όσα γράφουμε σ΄αυτό! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την δική τους βοήθεια το blog μας θα γίνει περισσότερο γνωστό. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε! Κι αν πάλι αυτό δεν γίνει τουλάχιστον θα έχουμε αποκτήσει νέους φίλους!
Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook. Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Ανθομέλι εδώ.
Επεται και συνέχεια με ταξίδια στην Αυστρία, Γαλλία κ.λ.π. Υπομονή.
Σας ευχαριστούμε και μεις με την σειρά μας για την όμορφη αναφορά σας και σας ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσετε με μεράκι και ενέργεια όπως μέχρι σήμερα και σίγουρα και το Blog σας με τον καιρό θα γίνεται ολοένα και πιο γνωστό!
Φιλιά και καλές γιορτές,
από όλους τους Μαμά…δες Μπαμπά…δες!