Χρόνια Πολλά Θεία!

Callie

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από την τρίχρονη Μελίτα

Άγιε μου Βασίλη,

Είμαι η Μελίτα και φέτος σου γράφω για πρώτη φορά. Όλοι μου λένε ότι δεν πρέπει να πιαστώ κορόιδο και ότι πρέπει να σου ζητήσω κάποιο δώρο και κατά κύριο λόγο κάποιο σούπερ-ντούπερ-ουάου παιχνίδι. Μμμμ, το σκέφτηκα από εδώ, το σκέφτηκα από εκεί και τελικά αποφάσισα. Δεν θέλω κανένα παιχνίδι για φέτος αλλά κάτι πιο ιδιαίτερο!

 

Δεν ξέρω αν σου το σφύριξαν τα μικρά καλικατζαράκια αλλά εγώ μένω μακριά από τη θειούλα μου, το θειούλη μου και τα ξαδερφάκια μου. Θα ήθελα, λοιπόν, να ρίξεις λίγη από αυτή τη μαγική σκόνη που κάνει τον Ρούντολφ και τους άλλους ταράνδους να πετάνε και να φέρουν κοντά μου όλα μου τα αγαπημένα πρόσωπα (συμπεριλαμβανομένων και των παππούδων μου). Εάν πάλι δεν τα καταφέρεις τότε απλά θέλω να τους έχεις καλά και να μην στεναχωριέσαι, δεν σου κρατάω κακία!

Ειδικά στη θείτσα μου την Κατερίνα που σήμερα έχει τη γιορτή της, μπορείς σε παρακαλώ να τις στείλεις πολλά δώρα και πολλά φιλιά από μένα. Είμαι μικρούλα βλέπεις και δεν μπορώ να τις τα δώσω μόνη μου. Να της πεις επίσης ότι την αγαπώ πολύ και ότι είμαι πολύ ευλογημένη που την έχω θεία μου. Όταν θα μεγαλώσω θα μένω και στο σπίτι της… αν με θέλει φυσικά!!!

Τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι και επειδή φέτος καθαρίσαμε και την καμινάδα, μπορείς να μου φέρεις κι εμένα κατιτίς μικρό! Έτσι, για το καλό !

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Καλέ μου Άγιε Βασίλη σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ,

Μελίτα (τριάμιση μηνών)