ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μπλούζες ζωγραφισμένες από τα παιδιά για δώρo

    Το ξεκίνημα έγινε από μία φωτογράφιση στην οποία ήμουν παρούσα γιατί φωτογραφήθηκε και ο μικρός μου. Μου ζήτησαν να ζωγραφίσω πάνω σε κάποιες μπλούζες και στη συνέχεια ήρθε από την κόρη μου που άρχισε να ζωγραφίζει πάνω σε φανελάκια μας. Μπλούζες ζωγραφισμένες από τα παιδιά για δώρo: έφτιαξε μια μπλούζα για τον μπαμπά, μια για την μαμά και μία για την ξαδελφούλα της που στείλαμε κατευθείαν στην Αθήνα!

    Μπλούζες ζωγραφισμένες από τα παιδιά για δώρo

    Μπλούζες ζωγραφισμένες από τα παιδιά για δώρo
    Μπλούζες ζωγραφισμένες από τα παιδιά για δώρo 4
    Μπλούζες ζωγραφισμένες από τα παιδιά για δώρo
    Μπλούζες ζωγραφισμένες από τα παιδιά για δώρo 5
    Μπλούζες ζωγραφισμένες από τα παιδιά για δώρo
    Μπλούζες ζωγραφισμένες από τα παιδιά για δώρo 6

    Μαρκαδόροι για ύφασμα

    Οι μαρκαδόροι που χρησιμοποιήσαμε μαρκαδόρους που βάφουν και σε ύφασμα και ζωγραφίσαμε άνετα 5 μπλούζες και ακόμα δεν έχουν τελειώσει! Μας κόστισαν μόνο 6 ευρώ!  Αρχικά τις έπλυνα στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς μόνες τους μην τυχόν ξεβάψουν αλλά ευτυχώς δεν έπαθαν απολύτως τίποτε! 

    Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε με μαρκαδόρους για ύφασμαΤο επόμενο βήμα μου είναι να πάρω μαξιλαροθήκες λευκές και να φτιάξουν δώρα για τους φίλους τους για τις γιορτές!!! 

    Επίσης θα ταίριαζε για δώρο σε ένα πάρτυ με θέμα την ζωγραφική! Ζητώντας από το κάθε παιδί να φέρει μαζί του ένα άσπρο T-shirt ή φανελάκι. (θα ήταν λίγο δύσκολο να υπολογίζαμε εμείς τα νούμερα όλων των καλεσμένων) θα ζωγράφιζαν ο καθένας το δικό του μπλουζάκι!

    Πως σας φαίνεται η ιδέα; Εύκολη, δημιουργική και οικονομική! Εγώ την λάτρεψα!  

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    13 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Καλημέρα Kathy 🙂
      Έχεις πολύ έμπνευση κοριτσάκι! Η ιδέα σου μου άρεσε πολύ!

      Φιλάκια xxx

      P.S. Ποιο είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από την ανάρτηση; Ότι αν βάψεις ρούχο με μαρκαδόρο, δεν καθαρίζει με τίποτα 🙂

    2. τέλειωσε και η Β κλήρωαη του stars and icicles πέρασε να πάρεις το βραβείο συμμετοχής σας

      περιμένω στο [email protected] την διεύθυνση σου για να σου στέιλω ένα συμβολικό δωράκι και μην ξεχνας το πανηγύρι συνεχίζεται

      τέλεια η ιδέα φυσικά !!!!

    3. Πώς μας φαίνεται η ιδέα Κατερίνα???? Την λατρέψαμε και αποθηκεύσαμε στον τεράστιο εγκέφαλό μας!!! Και οι μαξιλαροθήκες σαν ιδέα σκίζουν εξίσου! Έγραψες Παρασκευιάτικα:)

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης