Το πρώτο μας μπισκοτόσπιτο

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι την μαμά μου να μας βοηθάει κι αργότερα να μας προτρέπει να φτιάξουμε μόνες μας διάφορες χειροτεχνίες για τα Χριστούγεννα. Ήταν ένας ευχάριστος αλλά και εποικοδομητικός τρόπος απασχόλησης για τις μέρες των διακοπών μας (ας μην ξεχνάμε ότι η τηλεόραση παλιότερα δεν είχε τόσες επιλογές σε κανάλια και εκπομπές όσες έχει σήμερα).
 
Τα δικά μου παιδιά  τρελαίνονται για πάσης φύσεως χειροτεχνία! Τα περασμένα Χριστούγεννα λοιπόν φτιάξαμε ένα μπισκοτόσπιτο συνδυάζοντας βέβαια χειροτεχνία και μαγειρική. Η διαδικασία ήταν αρκετά δύσκολη, με μόνη βοηθό την 4χρονη τότε κόρη μου, παρόλο που αγοράσαμε ένα έτοιμο πακέτο για κατασκευή μπισκοτόσπιτου. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό (θα μπορούσε όμως να είναι και πολύ καλύτερο). 
 
Αλλά τελικά μεγαλύτερη σημασία έχει να είμαστε με τα παιδιά μας και να κάνουμε πράγματα από κοινού.  

Το καλύτερο βέβαια ήταν μετά από μία με δύο μέρες (τόσο άντεξαν) που άρχισαν να το σπάνε με τα χέρια τους και να το τρώνε! Ήταν πεντανόστιμο!

Kathy

Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook. Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Ανθομέλι εδώ.

Ⓘ Η ανάρτηση ενδέχεται να περιέχει affiliate links τα έσοδα των οποίων βοηθούν στη συντήρηση του blog. Δεν σας επιβαρύνουν εξτρά σε περίπτωση που κάνετε κάποια αγορά μέσω αυτών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα Άρθρα

Εγγραφείτε στο newsletter!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας, τις καινούργιες αναρτήσεις, δωρεάν εκτυπώσιμα και τους τρέχοντες διαγωνισμούς.
Διαβάστε Επίσης