ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Προτάσεις για Advent Calendars για άντρες 2023

    Αχ πόσο αδικημένοι αυτοί οι άντρες όταν πρόκειται για δώρα. Για εμάς τις γυναίκες υπάρχουν άπειρες επιλογές και σε πολλές τιμές για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει ή αυτό που αντέχει η τσέπη σου. Για τους άντρες όμως, η επιλογή του δώρου είναι σκέτος πονοκέφαλος καθώς και δύσκολοι είναι στον ενθουσιασμό αλλά και στην χρησιμότητα ενός δώρου. Όσο για το budget, συνήθως οι άντρες τινάζουν την μπάνκα στον αέρα. Για αυτό τι θα λέγατε για φέτος τις γιορτές να τους κάνετε ένα διαφορετικό δώρο. Ένα Advent Calendar που θα αρχίσουν να ανοίγουν την 1η Δεκεμβρίου και θα το τελειώσουν στις 25! Ένα δώρο 25 ημέρες απόλαυσης! Δεν είναι και άσχημο! Άσε που ξεμπερδεύτε κι εσείς μια και καλή! χεχε!

    Advent calendars για άντρες (aka ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης για άντρες)

    Πάμε να δούμε τι κυκλοφορεί φέτος στα αντρικά advent calendars.

    Super Heroes Advent Calendar

    Ας ξεκινήσουμε κάτι πρωτότυπο που ξεφεύγει από τα δεδομένα του κλασσικού beauty advent calendar. Εδώ μιλάμε για μια υπερπαραγωγή σούπερ ηρώων. 24 μινιατούρες με γνωστούς σούπερ ήρωες θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις των αντίστοιχων ταινιών ή κόμικς και σίγουρα θα είναι ένα σούπερ δώρο για συλλέκτες φιγούρων. Εγώ επέλεξα ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με επώνυμα προϊόντα. Ωστόσο υπάρχουν και πολλές ακόμα επιλογές.

    Chilly and Tomatoes (and more) seeds advent calendar

    Αρέσουν στο ταίρι σας ή στον καλό σας φίλο τα καυτερά; Μήπως του αρέσει και το φύτεμα Τότε αυτό το advent calendar είναι για αυτόν. 24 σακουλάκια με σπόρους για λαχανικά ώστε να φτιάξει τον δικό του κηπάκο. Όπως θα δείτε υπάρχουν μέσα και διάφορα ακόμα αξεσουρά ώστε να τον βοηθήσουν στο φύτεμα!

    Μεταλλικοί γρίφοι Advent Calendar

    Κι επειδή οι άντρες είναι μικρά παιδιά και τους αρέσουν τα παιχνίδια, τσεκάρετε αυτό το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με 25 μεταλλικούς γρίφους, ξέρετε αυτούς που προσπαθούμε να βρούμε πως βγαίνει ο ένας από τον άλλο. Είμαι σίγουρη ότι θα τους κρατήσει για πολύ ώρα απασχολημένους κάθε μέρα και θα σας αφήσουν κι εσάς ήσυχες να πιείτε το καφεδάκι σας με τις φίλες σας!

    Προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης

    Εντάξει υπάρχουν και οι άντρες που αγαπούν να περιποιούνται τον εαυτό τους, έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα ή τους αρέσει να είναι πάντα μοσχομυριστοί. Για αυτούς σας έχουμε 3 επιλογές και ανάλογα με το μπάτζετ σας αλλά και το περιεχόμενο μπορείτε να επιλέξετε.

    L’oreal DIY advent calendar – ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

    Bear Grooming Advent Calendar

    Υπάρχουν όμως και οι άντρες με την ωραία γενειάδα τους, του μουστάκι τους και την τρίχα τους βρε αδερφέ. Για αυτούς είναι αυτό το σετ και σίγουρα θα τους λύσει τα χέρια. Ωστόσο μην διστάσετε να κάνετε και την έρευνα σας γιατί υπάρχουν πολλών ειδών διαφορετικά ημερολόγια με παρόμοιο θέμα.

    Προτάσεις για Advent Calendars για άντρες 2023 1

    Delicatessen Advent Calendar (BBQ sauces and more)

    Και για τους μερακλήδες του μπάρμπεκιου και της μπριζόλας, αυτό το ημερολόγιο έχει να πει πολλά. Διάφορα είδη με μπαχαρικά για να μαρινάρουν τα ψητά τους. Νομίζω ότι λίγοι άντρες θα μπορούσαν να αντισταθούν!

    Προτάσεις για Advent Calendars για άντρες 2023 3

    Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν εύκολο να βρούμε ωραία και πρωτότυπα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης για άντρες καθώς τα περισσότερα ήταν από εξωτερικό και ξέρω ότι δεν έχουμε όλοι τη δυνατότητα μιας τέτοια παραγγελίας. Οπότε προτιμήσαμε κάποια ελληνικά site αλλά ταυτόχρονα ένα αξιόπιστο site, το amazon, που είχε και πάρα πολλές επιλογές.

    Ελπίζω να βρήκατε κάτι που να ταιριάζει στο δικό σας αγόρι αλλά πραγματικά, ειδικά μέσω του amazon, μην διστάσετε να κάνετε την έρευνα σας πατώντας στο search bar “advent calendars for men” και είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρείτε στα γούστα και στο budget σας.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης