Αρχική ΠΑΡΤΥ Ιδέες για δώρα Ιδέα για δώρο δασκάλου και δωρεάν εκτυπώσιμα καρτελάκια

Ιδέα για δώρο δασκάλου και δωρεάν εκτυπώσιμα καρτελάκια

0
Ιδέα για δώρο δασκάλου και δωρεάν εκτυπώσιμα καρτελάκια
Ιδέα για δώρο δασκάλου συν δωρεάν εκτυπώσιμα

Κάθε χρόνο σας δίνουμε ιδέες για το καλοκαιρινό δώρο δάσκαλο ή και της δασκάλας των παιδιών σας. Το πιο σημαντικό από όλα τα προηγούμενα που του κάνει, αν με ρωτάτε, καθώς σφραγίζει μια ολόκληρη χρονιά. Είναι το ευχαριστώ για τους κόπους του, την υπομονή του, την καλή του διάθεση και τη γνώση που έδωσε στα παιδιά σας. Προσωπικά είμαι πολύ τυχερή γιατί η κόρη μου σε όλο το δημοτικό είχε πολύ καλούς δασκάλους και δασκάλες! Οπότε κι εγώ έκανα με χαρά προσωπικό ή ομαδικό δώρο στον εκάστοτε εκπαιδευτικό. Αν κι εσείς είστε από τους τυχερούς, τότε σας έχω μια ιδέα που ξεφεύγει από το καθιερωμένο “καλοκαιρινό” δώρο. Αλλά επειδή η επόμενη χρονιά είναι μόλις 3 μήνες μακριά, ας είμαστε προετοιμασμένοι!

Ιδέα για δώρο στον δάσκαλο ή τη δασκάλα

Το δώρο που σας προτείνουμε φέτος ταιριάζει και σε δάσκαλο και σε δασκάλα. Πρόκειται για ένα σετ από στυλό και πένα αλλά φυσικά εσείς μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε. Εννοείται βέβαια πως δεν σας προτείνουμε να πάρετε ένα στυλό “του κιλού” αλλά σίγουρα ένα στυλό ή πένα ποιότητας και αξιοπιστίας… και με τη βούλα!

Το δώρο αυτό έχει τριπλή αξία και σκέψη για μένα. Πρώτον είναι πρακτικό, καθώς είναι σίγουρο ότι όλη τη χρονιά, ο δάσκαλος θα έχει “τελειώσει” πολλά στυλό οπότε θα είναι έτοιμος για τη νέα σχολική χρονιά. Δεύτερον είναι ποιοτικής αξίας καθώς τα στυλό της εταιρείας Pelikan που σας προτείνουμε είναι φτιαγμένα από πολύ καλά υλικά και φυσικά έχουν και ανταλλακτικά σε περίπτωση που τελειώσει το μελάνι (αθάνατα!). Και τρίτον έχει συμβολική αξία καθώς με ένα στυλό ο δάσκαλος διόρθωνε τα γραπτά του παιδιού σας και άρα του μεταλαμπάδευε γνώση και όχι μόνο!

Γιατί όμως να επενδύσετε σε ένα σετ στυλό Pelikan Jazz; Όπως θα δείτε όταν πατήσετε στον προηγούμενο σύνδεσμο, κυκλοφορεί σε υπέροχα χρώματα, είναι σε σετ στυλό-πένα (για τους λάτρεις της καλλιγραφίας ή της aesthetic γραφής), έχει εξαιρετική τιμή και φυσικά έχει την ποιοτική υπογραφή της Pelikan.

Ιδέα για δώρο δασκάλου συν δωρεάν εκτυπώσιμα gift tags
Δώρο με την εγγύηση της Pelikan
Ιδέα για δώρο δασκάλου συν δωρεάν εκτυπώσιμα για να ευχηθείτε καλό καλοκαίρι!
Αναζητήστε στο διαδίκτυο τις πένες και τα στυλό της Pelikan. Εμείς σας προτείνουμε το σετ δώρου Jazz

Πριν προχωρήσουμε στο δικό σας δωράκι, δεν θέλω να μου κάνετε σκέψεις, του στυλ, “γιατί να του κάνω δώρο” αφού είναι υποχρεωμένος να κάνει ό,τι κάνει! Εννοείται ότι είναι υποχρεωμένος να κάνει τη δουλειά του αλλά είναι σίγουρο ότι δεν την κάνουν όλοι καλά. Εννοείται ότι δεν θα κάνετε δώρο σε μία δασκάλα ή δάσκαλο που δεν είστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά του, που είχατε προστριβές ή είχατε ενοχληθεί από συμπεριφορές και λόγια. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις. Αν όμως έστω και λίγο νιώθετε ευγνωμοσύνη για όλα όσα πρόσφερε, τότε ένα μικρό δείγμα της ευγνωμοσύνης σας μπορεί να είναι αυτό το δώρο!

Κι άλλες ιδέες για δώρα στη δασκάλα και τον δάσκαλο

Τα προηγούμενα χρόνια στο Ανθομέλι σας έχουμε δώσει πολλές ιδέες για δώρα στους δασκάλους των παιδιών και κάποια από αυτά περιλάμβαναν και εκτυπώσιμα. Πατώντας στα παρακάτω link θα διαβάσετε τα σχετικά άρθρα μας.

Ιδέα για το δώρο της δασκάλας και δωρεάν εκτυπώσιμα

Ιδέες για δώρο στη δασκάλα για το τέλος της σχολικής χρονιάς (με εκτυπώσιμα)

20+ δώρα για τη δασκάλα και τον δάσκαλο

Εορταστική σύνθεση σε κουτί για δώρο με χαραγμένα ποτήρια

Συμβολικά δώρα για δασκάλους ή για αγαπημένα πρόσωπα

Τα δώρα για τις δασκάλες μας!

Δωρεάν εκτυπώσιμα για το δώρο στη δασκάλα

6 πασχαλινά εκτυπώσιμα για δώρο δασκάλας και δάσκαλου

Ιδέα για δώρο δασκάλου και δωρεάν εκτυπώσιμα καρτελάκια 3
Το περιτύλιγμα προτείνουμε να είναι μονόχρωμο για να φανούν πιο όμορφα τα καρτελάκια. Φυσικά μπορείτε να τα κρεμάσετε και σε μία σακουλίτσα.

Δωρεάν Gift Tags

Πάμε τώρα και στο δωράκι που ετοιμάσαμε για εσάς: τα δωρεάν εκτυπώσιμα καρτελάκια δώρου (gift tags). Όπως θα δείτε είναι έξι. Οι 4 επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο δώρο που ετοιμάσαμε και περιλαμβάνουν κι ένα λογοπαίγνιο με τη λέξη στυλό και πένα και τα δύο τελευταία είναι ουδέτερα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για οποιοδήποτε δώρο!

Ιδέα για δώρο δασκάλου συν δωρεάν εκτυπώσιμα για το αμπαλάζ
Τα καρτελάκια δώρου μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε κάθε άλλου είδους καλοκαιρινό δώρο επιλέξετε να πάρετε για τη δασκάλα ή τον δάσκαλό σας
Ιδέα για δώρο δασκάλου και δωρεάν εκτυπώσιμα καρτελάκια
Στην μορφή που θα το κατεβάσετε (δείτε παρακάτω) δεν θα υπάρχει το υδατογράφημα “Ανθομέλι”

Πως να κατεβάσετε τα δωρεάν εκτυπώσιμα

Για να κατεβάσετε δωρεάν τα εκτυπώσιμα και να τα εκτυπώσετε σε καλή ανάλυση κάντε εγγραφή στο newletter μας συμπληρώνοντας το μέιλ σας και το όνομά σας (προαιρετικά) στο παρακάτω κουτάκι. Μόλις πατήσετε το κουμπί εγγραφή θα εμφανιστεί στη θέση του ένα λινκ για να το πατήσετε και να κατεβάσετε το pdf δωρεάν εκτυπώσιμο. Από εκεί και πέρα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εκτυπώσιμα του Ανθομέλι σε οποιαδήποτε ανάρτηση κι αν ανοίξετε στο μέλλον.

Εκτυπώσιμο Summer Gift Tag (περιλαμβάνει 6 καρτελάκια για να διαλέξετε):

[emaillocker]Κλικ εδώ για κατέβασμα.[/emaillocker]

Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου

Ελπίζω να σας άρεσε η φετινή μας ιδέα για δώρο για το δάσκαλό και τη δασκάλα του παιδιού σας. Το τέλος της χρονιάς σηματοδοτεί το τέλος αλλά και μια νέα αρχή. Ας την κάνουμε όσο πιο δοτική και γεμάτη ευγνωμοσύνη γίνεται!

Κάλη

Pin it for later

Ιδέα για δώρο δασκάλου και δωρεάν εκτυπώσιμα καρτελάκια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ