ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    6 πασχαλινά εκτυπώσιμα για δώρο δασκάλας και δάσκαλου

    Το Πάσχα έρχεται σε λίγες μέρες και ίσως ήδη έχετε ξεκινήσει την αναζήτησή σας για δώρα. Δώρα σε βαφτισίμια, νονούς, συγγενείς αλλά και δώρα στη δασκάλα ή στο δάσκαλο των παιδιών. Τα δικά μου παιδιά θέλοντας να εκφράσουν την αγάπη τους και να ευχαριστήσουν τους δασκάλους τους, είτε του σχολείου, είτε της μουσικής, είτε των αγγλικών, στο δώρο τους, που μπορεί να είναι αγοραστό ή χειροποίητο, πάντα προσθέτουν και μια πιο προσωπική πινελιά για να συνοδεύσουν το δωράκι τους και να το κάνουν πιο προσωποποιημένο. Γι αυτό ετοιμάσαμε στο Ανθομέλι 6 δωρεάν πασχαλινά εκτυπώσιμα για συνοδεύσετε κι εσείς το δώρο δασκάλας και δασκάλου.

    Δεν θα μπω στη συζήτηση σχετικά με την ερώτηση που κάποιες φορές διαβάζω ή ακούω: “Γιατί να κάνω δώρο στη δασκάλα να την ευχαριστήσω για κάτι που είναι η δουλειά της και πρέπει να το κάνει;”! Όσοι από εσάς δεν τύχατε σε σωστούς εκπαιδευτικούς ή απλά δεν θέλετε να μάθετε στα παιδιά σας να εκφράζουν την αγάπη τους, τη συμπάθεια, την ευγνωμοσύνη τους στους ανθρώπους με τους οποίους περνάνε ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους τότε αυτό το άρθρο δεν είναι για εσάς.

    Εάν όμως είστε από τους ανθρώπους που δεν θεωρούν τίποτα δεδομένο και θέλετε μαζί με τα παιδιά σας να δείξετε πως εκτιμάτε τη δουλειά των εκπαιδευτικών που είναι κοντά τους δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό τους καθημερινά τότε μπορείτε να συνεχίσετε πιο κάτω.

    Το δώρο δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ακριβό! Μπορεί να είναι κάτι αγορασμένο αλλά μπορεί να είναι και κάτι χειροποίητο, μια κάρτα, μια ζωγραφιά, ένα λουλούδι. Η κίνηση είναι που μετράει και συγκινεί κάθε φορά το κάθε εκπαιδευτικό όταν λαμβάνει δώρα από τους μαθητές του. Και για να συνεννοούμαστε! Το δώρο δεν είναι δωροδοκία αλλά έκφραση αγάπης και αναγνώριση.

    Χριστούγεννα, Πάσχα, τέλος της σχολικής χρονιάς; Δεν έχει σημασία! Και ίσως να μην είναι απαραίτητο να κάνετε δώρο κάθε φορά. Πράξετε ανάλογα με το πώς νιώθετε και εσείς και κυρίως τα παιδιά σας.

    Ιδέες για δώρα στη δασκάλα και τον δάσκαλο

    Τα προηγούμενα χρόνια στο Ανθομέλι σας έχουμε δώσει πολλές ιδέες για δώρα στους δασκάλους των παιδιών και κάποια από αυτά περιλάμβαναν και εκτυπώσιμα. Πατώντας στα παρακάτω link θα διαβάσετε τα σχετικά άρθρα μας.

    Πασχαλινά εκτυπώσιμα για το δώρο του δασκάλου και της δασκάλας

    Φέτος ετοιμάσαμε 4 σούπερ πασχαλινά εκτυπώσιμα σε παλ αποχρώσεις για να συνοδεύσετε τα δώρα που θα αγοράσετε ή θα φτιάξετε για τους δασκάλους ή καθηγητές των παιδιών σας. Τα 4 εκτυπώσιμα είναι ευχαριστήρια καρτελάκια ενώ τα άλλα 2 εκτυπώσιμα είναι πασχαλινές καρτούλες.

    Πως να κατεβάσετε τα δωρεάν εκτυπώσιμα

    Για να κατεβάσετε δωρεάν τα εκτυπώσιμο και να τα εκτυπώσετε σε καλή ανάλυση κάντε εγγραφή στο newletter μας συμπληρώνοντας το μέιλ σας και το όνομά σας (προαιρετικά) στο παρακάτω κουτάκι. Μόλις πατήσετε το κουμπί εγγραφή θα εμφανιστεί στη θέση του ένα λινκ για να το πατήσετε και να κατεβάσετε το pdf δωρεάν εκτυπώσιμο. Από εκεί και πέρα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εκτυπώσιμα του Ανθομέλι σε οποιαδήποτε ανάρτηση κι αν ανοίξετε στο μέλλον.

    Εκτυπώσιμο 1 (περιλαμβάνει 4 καρτελάκια για να διαλέξετε)

    πασχαλινά εκτυπώσιμα για δώρο δασκάλας και δάσκαλου
    πασχαλινά εκτυπώσιμα για δώρο δασκάλας και δάσκαλου

    Εκτυπώσιμο 2 (περιλαμβάνει 2 κάρτες για να διαλέξετε)

    πασχαλινά εκτυπώσιμα για δώρο δασκάλας και δάσκαλου
    πασχαλινά εκτυπώσιμα για δώρο δασκάλας και δάσκαλου

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

    Πώς θα το εκτυπώσετε στο σωστό μέγεθος σε χαρτί Α4

    Αφού αποθηκεύσετε το pdf ανοίξτε το στον υπολογιστή σας. Επιλέξτε εκτύπωση. Στο πεδίο ΣΕΛΙΔΕΣ επιλέξτε ποιες σελίδες θέλετε να εκτυπώσετε. Στο πεδίο ΜΕΓΕΘΟΣ ΧΑΡΤΙΟΥ επιλέξτε Α4. Στο πεδίο σελίδες ανά φύλλο επιλέξτε 4. Αυτό το τελευταίο σημαίνει ότι το κάθε καρτελάκι σας θα έχει μέγεθος το 1/4 του Α4. Αν το θέλετε μικρότερο τότε επιλέξτε 6 σελίδες αντί για 4. Επιλέξτε έγχρωμη εκτύπωση από τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή. Πατήστε το κουμπί εκτύπωση.

    Αν έχετε χαρτονάκι Α4 τότε θα είναι ακόμα πιο ωραίο το αποτέλεσμα. Στην περίπτωση που δεν έχετε έγχρωμο εκτυπωτή μπορείτε να δώσετε το αρχείο σε κάποιο βιβλιοπωλείο ή κατάστημα με φωτοτυπικό μηχάνημα και να ζητήσετε εκτύπωση σε χαρτόνι.

    Κι άλλα δωρεάν εκτυπώσιμα εδώ:

    Δεν ευχόμαστε ακόμα καλό Πάσχα! Δεν θα χαθούμε! Μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στα social media!

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης