ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Τα παιδικά βιβλία και τα παιχνίδια του Άκη Πετρετζίκη

    Δηλαδή αυτό το παιδί (που πλέον είναι και δις μπαμπάς), ο Άκης Πετρετζίκης, ό,τι ακουμπάει γίνεται χρυσός. Και φυσικά δεν μιλάω για το οικονομικό κομμάτι (αυτό άλλωστε δεν με αφορά) αναφέρομαι στο κομμάτι της επιτυχίας! Λειτουργεί τόσο έξυπνα και απ’ ότι έχω καταλάβει έχει μια τόσο δυνατή ομάδα που έχει κατακλύσει την αγορά με φρέσκιες και πρωτότυπες ιδέες. Κάνει το ντεμπούτο του και στην κατηγορία Παιδί και στο άρθρο που ακολουθεί θα μάθετε για τα παιδικά βιβλία και τα παιχνίδια του Άκη Πετρετζίκη που πραγματικά μας εντυπωσιάζει για ακόμη μία φορά γιατί όλα είναι to the point, πολύ ψυχαγωγικά αλλά και διασκεδαστικά.

    Σε κάθε μεγάλο βιβλιοπωλείο θα τα βρεις χωρίς δυσκολία γιατί υπάρχουν σε μεγάλα σταντ από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Εναλλακτικά μπορείς απλά να τα παραγγείλεις από τα λινκ που θα σου βάλουμε εμείς για ευκολία και σε λίγες ημέρες θα τα έχεις στην πόρτα σου.

    Επιτραπέζια Παιχνίδια του Άκη Πετρετζίκη

    9+1 Παιχνίδια από τον Ακη Πετρετζίκη

    Το παιχνίδι που είχα εγώ στα χέρια μου λέγεται 9+1 Παιχνίδια από τον Άκη Πετρετζίκη για να ανακαλύψεις τα μυστικά της διατροφής. Πρόκειται για ένα κουτί που περιέχει κάρτες και αξεσουάρ για να παίξεις συνολικά 10 παιχνίδια.

    Ουσιαστικά θα παίζετε με το παιδί σας ενώ ταυτόχρονα θα του μαθαίνετε ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τρώει. Θα μάθει να ξεχωρίζει τις κατηγορίες τροφίμων, θα εξασκήσει την μνήμη του, τη λεπτή κινητικότητα και την κριτική σκέψη.

    Βιβλία και παιχνίδια του Άκη Πετρετζίκη για παιδιά
    9+1 παιχνίδια του Άκη Πετρετζίκη

    Ως highlight να τονίσω ότι εντός του παιχνιδιού υπάρχουν και οι συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε μαζί με το παιδί (θα τις βρείτε μέσω qr code) και έτσι βγαίνουν ωφελημένοι όλοι.. και το παιδί και οι γονείς!

    Μπορείτε να βρείτε επίσης και το επιτραπέζιο παιχνίδια του Άκη Φρουτοεποχές εδώ.

    Βιβλία για παιδιά από τον Άκη Πετρετζίκη

    Να και μία στροφή στο παιδικό βιβλίο! Επιμορφωτικό, διασκεδαστικό και με πολύ ωραία εικονογράφηση με βασικό θέμα την Μυστική των Μαγείρων Σχολή. Συγκεκριμένα κυκλοφορούν 2 τίτλοι.

    Το Μυστήριο του Μισοφαγωμένου Σάντουιτς

    Στην Μυστική των Μαγείρων Σχολή οι πρωταγωνιστές μας λύνουν μυστήριο που συνδέονται με την διατροφή προστατεύοντας την ανθρωπότητα, το περιβάλλον και την υγεία μας. Στο συγκεκριμένο βιβλίο τα παιδιά προσπαθούν να βοηθήσουν τον πλανήτη να μην γίνει χύτρα προς έκρηξη λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη και των σκουπιδιών. Έχουν όμως και εχθρούς και για αυτό πρέπει να είναι πολύ προσεχτικά. Μέσα από αυτό το βιβλίο εκτός των άλλων θα μάθουν και για τον κύκλο της ζωής ενός προϊόντος, από την γη έως και το πιάτο τους.

    Τα παιδικά βιβλία και τα παιχνίδια του Άκη Πετρετζίκη 2
    Τα παιδικά βιβλία και τα παιχνίδια του Άκη Πετρετζίκη 7

    Το κακαοδάσος και η παράξενη ομίχλη

    Τι συμβαίνει όταν μια παράξενη ομίχλη καλύπτει το κακαοδάσος στην Ακτή του Ελεφαντοστού. Τι θα γίνει όταν τα παιδιά ανακαλύψουν ότι οι σοκολάτες είναι τόσο γλυκές που δεν τρώγονται; Τότε θα αναλάβει δράση η Κυβέλη, ο Φοίβος και ο Τάπερ πάντα με προσοχή όμως γιατί η επικίνδυνη φυλή Σιγκάμπα Σουκάρι καιροφυλακτεί. Με επίκεντρο τους κινδύνους που κρύβει η ζάχαρη, τα παιδιά μαθαίνουν και για το κύκλο παραγωγής της σοκολάτας.

    Τα κείμενα υπογράφει ο Κυρικάκος Μούρτζης και τις εικόνες ο Στέφανος Κολτσιδόπουλος. Τα βιβλία είναι για παιδιά άνω των 8 ετών.

    Τα παιδικά βιβλία και τα παιχνίδια του Άκη Πετρετζίκη 4
    Τα παιδικά βιβλία και τα παιχνίδια του Άκη Πετρετζίκη 8

    Βρείτε επίσης για μικρότερα παιδιά και το παιδικό βιβλίο Το Μυστικό Βιβλίο των Υπερδυνάμεων εδώ.

    Αλλά δεν θα άφηνα έτσι κι εσάς τις μαμάδες διότι ο Πετρετζίκης έχει έρθει με πολλή φόρα και έβγαλε και νέο βιβλίο μαγειρικής, το οποίο λατρέψαμε! Είναι το:

    All About Brunch

    και πραγματικά έχει συνταγάρες και αρκετές από αυτές πολύ προσιτές. Sorry Άκη αλλά καμιά φορά στα βιβλία σου νιώθω σαν να μην έχω ξαναμπεί στην κουζίνα, χεχε! Αυτό λοιπόν δεν είναι του τρελού μάγειρα αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απλά ή πιο περίπλοκα πρωινά με φίλους, οικογένεια αλλά και για εσάς μόνο! Γενικά παλιά έκανα πολλά καλέσματα για brunch στο σπίτι αλλά τα τελευταία χρόνια όλα μπήκαν λίγο στον πάγο. Με αυτό το βιβλίο ομολογώ ότι ξεσηκώθηκα και θέλω τόσο πολύ μια Κυριακή πρωί να καλέσω πάλι φίλους για brunch!

    All about Brunch του Άκη Πετρετζίκη  από Εκδόσεις Ψυχογιός
    All about Brunch του Άκη Πετρετζίκη

    Διαβάστε περισσότερα:

    Ελπίζω να σας άρεσαν οι προτάσεις μας και περιμένω τις εντυπώσεις σας για τα βιβλία και τα παιχνίδια του Άκη Πετρετζίκη.

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης